Yarın hem haftalık hem de aylık kapanış var inşallah sürpriz senetler kendini gösterir...
Printable View
MetaStock'ta Explorer, İndikator Builder (fx) ve Expert Advisor olarak arşivimde bulunan kodlardan silinme, ad değiştirme ve bozulma gibi olayarla karşı karşıya kaldım, umarım bunlar basit hatalardır. Kötü düşünmek istemiyorum. Sizce bunun bir tedbiri alınmamış mıdır? Aksi halde ne kadar uğaşılırsa o kadar kamçılanacağım.
Teşekkürler . emeğinize sağlık
teşekkürler . hem dünkü listede hemde bugunki listelerde Dmrgd ve yeotk çıkmış . hayırlısı olur ..
Teşekkürler . listeler harika , inşallah endeksin toplamısı ile birlikte iyi olacak ..
Teşekkürler. Listede birçok hisse defalarca çıkıyor ; hisselerin takibi için çok iyi gördüğüm kadarı ile afyon,clebi , dmrgd , yeotk ..birçok kez çıkıyor . Elinde hisse olanlar sizin cetvellerden takip ile iyi faide görecektir .
Teşekkürler , dmrgd her cetvelde çıkıyor ..
Abi; 2. tablo sizi yanıltmasın. Orada DMRGD'nın Yeşil Işık Bar Sayısı artarak gidiyor, ekrana sığdığı sürece görünecek. Belirli bir süre görünmeye devam edecek. Ama ekrana sığmadığı zaman görünmeyecek. Sebebi de yeniden eskiye doğru sıralandığı için. Umarım anlatabilmişimdir...
Teşekkür ederim . Anlıyorum . Fakat yine cetvellerde çıkıyor , bakalım nasıl olacak ...
Bakalım abi...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Günlük Puanlama Lİstesi'ni her gün alınan puanları yüksekten düşüğe olmak üzere yayınlıyorum. Elinizde olan olmayan, beğenilen beğenilmeyen, merak edilen edilmeyen senetleri de puanlama listesine ek olarak yayınlamak isterim. Eğer izlemek istediğiniz senet olursa buraya yazarsanız onları da ek bir liste olarak yayınlayabilirim.
2. Tabloda bugün gelen TCKRC uygulanan parametreye yeterli gelecek ölçüde data sağlanamadığından devre dışıdır. Bilginize...
Bjk Coccinella Hocam, uzun zaman sonra yeni grafik gördük... İşin grafik tarafı olunca daha hoş görüntü ortaya çıkıyor... Takip edenler listeden ziyade grafik görmek de isteyebilir... Emeklerinize sağlık, kazancınız bol olsun...
Elbette grafik yayınlamayı isterim, ben de farkındayım. Ama kendi almayacağım bir grafiği de yayınlayarak ortamı kalabalıklaştırmak istemiyorum. İşe yaramayacağını düşündüğüm senetlerin grafiklerini yayınlamayı düşünmüyorum.
Bir de benim alıp sattığım hisseler de bu tabloların içinde olduğundan çok yorum yapamıyorum hisseler hakkında. Çünkü yönlendirme olmuş oluyor o zaman da. Bunun hesabını vermek de kolay değil...
Teşekkür ediyorum uyarınız için Underground hocam, saygılar...
teşekkürler , cetveller çok güzel . hisseler çok iyi fakat endeks için sürekli bir olumsuzluk çıkıyor ..
Piyasada sıkıntı büyük abi, durulacağa da benzemiyor. Bu piyasada tablo yapsan ne yazar analiz yapsan ne yazar :notr: Böyle devam ederse bu işlerden vazgeçeceğim :Sad: Bükemediğimiz bileği kırmaya çalışmak nafile, kuzu kuzu öpeceğiz :28: