Geçmiş olsun Dostum... :(
Yalnız adam olmanın zorluklarını yaşıyorsun...
Hep böyle olmuştur ve böyle de olacak gibi görünüyor...
Printable View
yan tahta degil baş tahta gibi gidiyor kerata...
Brüt var diye satan satti galiba ufak ufak yol alsak boyle guzel olur
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pkart çoğu hisseye göre omurgalı çıktı....hisseler yükselmiyor pkart şimdilik iyi...150 tl lerin üzerine atabilseydi ne güzel olurdu ama zorlanıyor bu aralar...
Allah'ını seven defansa gelsin, el atın şu kağıda, resmen öldü hacim sıfır gibi.
Kalav ortak durdo ve gedza için bir iki yorum yapabilir misin..
az kaldi gelecem.defansa.:))
Hoş işlem haçmi falan yerlerde sürünüyor bu ara...
Yok efendim 90'a gelince, yok efendim 80'e gelince düşünürüz diyenler vardı, açık adres yazarlarsa belki kına gönderen çıkar. :)
Neyse ben de 30'lu rakamları görürse gündemime tekrar alayım bari
Pkart ta olduğunuzu unutmayın,
23TL den 10TL yi gösterdi bu tahta.
Bence esas sorulması gereken soru Kalav ı neden tahtadan atmak istedikleri.
%5 i geçtiğine eminim ama ispatlayamam.
Tahtayı yukarı süren de şüphesiz Kalav.
Kalav ı yıldırırlar ise biz çoktan yılmışız demektir.
Beşiktaş 15 taban yedi üst üste, ne tedbir uygulandı, kim ceza yedi.
Pkart azcık hareketlensin hemen ceza.
İspatlayamam ama belki de bu forumda bile çekemeyeni, düşmanı var jkalavın.
Şikayet etmek için pusuda bekleyenler hiçbir fırsatı kaçırmıyor.
Evet Pkart’a sürekli ceza var. Şikayet vs de hikaye. Borsada bir ton sahtekar var. Telegram, whatsapp grupları var. Binlerce mağdurları var, daha mı az şikayet gidiyor onlar hakkında. Olayın kalav ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Olay bence Pkartta. Beklenti nasıl bir şeyse kimseyle paylaşmak istemiyorlar gibime geliyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O cezayı ben yesem biraz kendimi toparladıktan sonra farklı bir strateji ile tahtadan cezanın karşılığını alırdım .
Kendinize şu soruları hiç sordunuz mu;? Brüt takasta çıkmayan hisse normalde neden çıkar ..iyi bir hisse olsa taam fırsatı...Siiz olsanız hisseyi bu fiyatlardan alırmısnız ..Millet enayi bir siz mi akılsınız
Sn oflu61 bu teziniz için imkanınız varsa bi 20-30 bin lot 100.xx li fiyatlardan alış yazın derim , alabiliyorsanız siz akıllı ,millet enayi ama yok alamıyorsanız akıllı olan belli olur
Göl kıyısından saygılarımla
Kendi ile çelişen insanlara hayret etmemek elde değil pkartın iyi hisse olmadığını söylediği halde hem bu forum'u takip ediyor hem hisseyi takip ediyor yatırımcı olmadığı halde yorum yapma hakkını kendinde buluyor ne denir böyle arkadaşlara ne işin var kardeşim burada hadi başka kapıya
bütün paydaşlara selamlar hayırlı hafta sonları
İlk soru cevabi; ben sordum kendime gore olumlu olumsuz nedenler buldum sonra pozisyonuma gore olumlu nedenleri gormek istedim:)
2. soru cevabi; Ben bu fiyatlardan almam.Bu sirket buralardan alinmaz gecen sene mayis ayinda 17-20 tldan islem görüyordu.
Millet enayi biz akıllı benzetmesi soylendigi gibi ilerleyen donemde belli olacak. Kendi adima enayi donemini 2022 ve 2023 te geçirdim. Son 3-4 ayki Hacime bakiyorum, bedelsiz goygoyuna bakiyorum, ciroya bakiyorum sonunda bir ışık görüyorum.
Hatta tamda bu yuzden tutmaya devam ediyorum millet enayi gibi hissedecegi icin almiyor ve yeteri kadar mal toplandiginda brut takasta da yol almaya devam edecek inanıyorum. Bu benim beklentim tabi.
Bakarsiniz yillik 2 mr civari ciro gelir ceyreklik 40-50 ml civari net kar falan gelmeye baslar sonra bir proje falan aciklanir derken aa bu yuzden gitmis der satariz bizde...GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi bu mesajı okuyanlar hedef fiyatlarını yazsın, ben başlıyorum :👇
2024'ün son iş gününde 4 basamaklı bir rakamda satmak istiyorum, 5 basamaklı rakamları beklemek istemiyorum. (ytd)
Ver mehteri veerrr. 🧿🚀💣📌
Bilanço daha yeni iyi gelmeye başlamışken satmak düşüncesinde değilim
Pkartımıza brüt gerçekten yaramıyor nerdeyse dogru dürüst işlem yok gibi...
Hadi gari, el atın şu garibe, yazıktır...
Tahtadaki spek , spk ile anlaşmalı gibi 3 ay arayla ikinci brüt takas kaça katlayan hisselere çoğu zaman brüt takas gelmiyor, gereğinden fazla ceza geliyor bu hisseye, hiç normal değil, zamanı gelince buda ky nın yüzünü güldürecektir , sabırla takibe devam , ytd.
Nihayet buradaki yatırımcılar sayın thejakalav'a yüklenmek yerine şirketin niyetini sorgulamaya başladı hadi hayırlısı bakalım paydaşlara selamlar
Millet uçana kaçana atlamayı seviyor iyi iyi sosyal medyada sağda solda Twitter'da Pkartla ilgili söylemler bayağı kesilmiş göl kıyısından selamlar
İmdaaaattttt ‼️‼️‼️
Klasik gunluk dayagımızı yiyip bi ertesi gunu bekliyoruz...:(