Pazara her zaman çıkılır ama uzay öyle mi :)
Cehape ye kalsa gidemezdük fersah fersah ötelere.
Printable View
bugün eksi kapatırsak seçimden sonra eksi gaplı açabiliriz derim..siz ne dersiniz??
sasanilere göre non stop 60 liraya gidiyordu hisse...
60-70 gibi bölünüyordu...
ikinci günden su kaynattı...
acayip bir tarikat şeyhleri bunları devamlı öpüyor...
yine öptürmek için tekrar gidiyorlar... :)
helal olsun adama bu kadar üzümlü keki nerde bulacak...
bedelsizin bir faydası yok desende çil çil altın dagıtmıs gibi bakıyorlar...
bedelsiz hissenin mali yapısına hiç bir faydası yok...
coin gibi 10 milyar hisse olacak piyasada buna seviniyorlar...
Dün ve bugün bir lastikçi den bahsedildi.1999 yılında seans odasında kıdemli bir abi bu ve bunun turevinde yabancı ana ortaklı hisselerden yakınır dururdu.Degisen birşey yok.Bu tıp hisseler karı yedirmez, yatırımcıya ve ülkeye.Gecen yıl vardı lastik bende zor kurtuldum, mümkün değil bulasmam.Gecen yıl bir ara konfrutta vardı, bilanço sonrası 3-4 taban yapmıştı.Şu işe bak yabancı ortaktan malları pahalıya almış az karla satmış:)
Kardeşim işin artık iyice cılkı çıktı. İsteyen parti istediği şekilde seçime girer. Seçmen de istediği adaya özgürce oyunu kullanır, sandıktan çıkan sonuca da herkes saygı duyar. O seçmenin oyuna talipsen hak edeceksin o oyu gidip oy vereceği partiye saldırmayacaksın. Zıvanadan çıkmaya gerek yok.
akşama doğru sağlam bir volatilite beklemek lazım.
tercihimi yukarı olarak kullanıyorum :)
Spot ile oyunu viop'da ekmeğe çevirdi..
Bir aylık takasta sadece toplamın %0,6 hisse alarak %25 yükselenler var, %1 yapsa %50 yükselir..
100 hissem olacak ve sadece 100,6 yapınca toplamı param 100 liradan 125 lira olacak..
Aylık %25 faiz veren yer varsa görmedim..
reel ve anlık topik içinde hikaye o bir ölçü değil.
bir sürü atraksiyon deniyebilirsin pozisyon taşırken.
apko gibi sendemi ekstre gösterecen şimdi yoksa :kahkah:
benim anlatmak istediğim sasa yı böyle haberden sonra kimse kolay kolay şortlamaz oradaki cesaretinden dolayı tebrik ettim.
Vade sonu tacirlerin kapanış hikayesini yaşıyoruz 780 milyon sattı ,
badem bofası yok ortalarda oda dün aldıklarını traşlıyor.
haber kaynaklı 1-2 günlük yükselişlerle devam ediyor piyasa kanal bantı içinde.
Medyanın Elli Tonu
@Medyanin50Tonu
·
14s
Murat Kurum: “Bakanlarımız geliyormuş, gelecek. Sonuçta Cumhur İttifakı’nın bakanlarıâ€
vay be:)
Dün eregl genel kurulu olmuş gidenler sorulan soruların cevabını alamamış geçiştirmişler.
Çakallar cevap vermeyeceksin...Ama önüne çıkarlarsa tekmeyi basacaksın..Bir de canın sıkılınca strest topu kıvamında muamele gösterebilirsin...
Herif AMELE SÜMÜĞÜ gibi...
Neyse gelelim konuya suç bu adama selam verende
https://twitter.com/i/status/1773347495537442876
Selam Müslümanlar arasındaki bir iletişim türüdür...Ve ONU ALMAK BİR HAKEDİŞTİR.SELAM DEMEK:''ALLAHIN SELAMETİ-GÜVENİ üzerine olsun'' demektir.Yüce bir temennidir.GÜVENİN tesisidir.
Sosyal hayatta herkese selam verilmemelidir.Ben çoğunlukla GÜNAYDIN-TÜNAYDIN VS. tarzı kullanırım. KUTLU MESAJI İLETMEK İÇİN SEÇİCİ OLMAK LAZIM(SELAM)
Hele en çok sevdiğim toprağı bol olsun..IŞIKLAR içinde yürüsün-uyusun...:):):)
Tuncelili bir arkadaş vardı.Ölü gömüldükten sonra mezarın üzerinde mumlar yakıyoruz derdi-gece boyunca yanarmış.Hep o aklıma gelir.
15:00 dan sonra endekste sert dalgalanma olabilir.......spek.....dün poz alan şortçuları biçmek için tutuyor gibi bir görüntü var....
ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU olarak buranın ismini değiştiriyorum..
hadi kolay gelsin..
Ankaranın dilberi apko,
yine karın ağrın var kıvıra kıvıra yazmaya başladın.
ulan biraz edepli ol işin gücün artislik ,
çok memnuniyetsiz çıktın çakal vs , yine din bilgisi dersine girmişin cuma ya gitsene burada laf sokma derdindesin.
seni federasyon başkanı yaptım diyemi böyle yapıyorsun:)
Tokatlıyı tebrik ettim diye kıskandı :)biz cesaretli adamları severiz ama senin gibi her tarafı heran oynayacak adamıda iyi tanırız.
Önce sanayilere bastılar şimdi bankalara ince ince basiiii.:)
günlerden cuma vade sonu onumu kullanıyor badem spor
Bu kadar mı cuhela...TEMELSİZ GÜVENİN SOMUT ÖRNEĞİ.
Geçenlerde dedi seçimler 3 yıl sonra...
2 saat 2028 te olacağını ama REİS için 12 aydan önce TBMM tarafından karar alınırsa(erken seçim)......uzun uzun açıkladık...
Şimdi gelelim cumaya ANKARADA cuma 13 te ezan okunur..HUTBE vs. desen 13:30 da biter...
Şimdi korkuyorum CUMAYI KAZA EDİN diyecek:)
Mehmet Şimşek: Dünya Bankası'ndan 1,5 milyar dolar kredi temin ettik
pazar seçim var... petrol falan bulmadık mı 100 milyar dolarlık bulmuştuk geçen seçimde...
bu seçimdede 200 milyar dolarlık yakışır...
Herkese selam.
Haftaya çok volatil olacak. Bilhassa pazartesi öğleden sonra itibariyle hafta sonuna kadar.
Taşıma maliyetleri çok yüksek. Sadece kredili gözüyle bakmak yanlış çünkü o kısım zaten minimize olmuştur. Parayı boşa çıkarmak bile 10 günde 2-2.5% getiri sağlayabiliyor.
Tabi ki herkes bunu biliyor ve basit gerçek yine gerçekleşecek mi bakalım.
Kendi adıma spot 100% Ülker pozisyonum var, vadelide yüklü emlak taşıyorum. Duruma göre bugün/pazartesi sadece vadeli için hedge açabilirim. Spot kısmını hedge etmekle uğraşmıyorum açıkçası, biraz yolculuğumuz olacak o kısımda , 5 düşmüş 10 çıkmışa bakmadan. Sadece o kısımda bir miktar zoren değişikliği yapabilirim.
Herkese iyi hafta sonları.
apkoş ne anlatıyorsun yavrum kiliseye git demedik cumaya git dedik:)yine saçmalamaya başlamışın oğlum sen boşuna yaşıyorsun veya acilen doktora gitmen gerek sana sorulana cvp vereceğine geriye gdip işine geleni yazıyorsun seçim 3 sene sonra senin apkoş kafan basmaz bu işlere sağlopun da kablo kısa devre yapıyor devamlı kayıt siliyor:kahkah:
Cemal bey bloombergde konuşuyor yine tahtalar üzerinden geçen şok market %5 düşmüş kuş sitesinde millet hakkımı helal etmiyorum diye yazıyordu cemal beye :)sosyal medya böyle bende apkoyu federasyon başkanı yaptım nankörlük yapıyor hırlıyor bana:kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=DC9_rI10CZ4
Saat geldi:)