Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
Printable View
Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
Şimşek: (Yurt Dışı Çıkış Harcı) Uygun görülürse artırılarak deprem kaynağına dönüşmesi taraftarıyız, öğrencilerden almayacağız
Yazılı, sözlü, fiili ve patronu güvenilmez siyasetinde yarın ne olacağı belli olmaz bir borsaya bende yatırım yapmayı düşünmüyorum artık.
Yeminle pes bıktık artık yahu, git coin piayasına yatırım yap bundan 100 kat dah iyi hiç olmazsa kazanırsan tam kazanırsın batarsan tam batarsın.
Ama BİST'te sürünerek batman garanti.:rules:
Yabancı yatırımcı 215 ülkede yatırım yapıyor her birinin kanunlarına bakıyor, tutarlılığına bakıyor ve kıyaslama yapıyordur.
Bunların uzatmaları oynadığını akılları ne eserse onu yaptıklarını görmediklerini mi sanıyor?
Buraya ancak vur kaçılar gelir vurgunu yapar ve gider.
İngiliz borsaya çaktı gitti,şu sıralar düştüğünün yarı fiata inse bile güven vermiyor sadece gel,gel demek amaç :plc:
Borsa uzmanlar ingilizin açıklaması borsacılara soğuk duş yaptı diyor,10.400 desteğine dikkat çekiyor,destek tutmaz ise 9.900 gösterebilir diyorlar,sabah ne güzel gri listeden çıkış dopingi yaptıydı borsaya,şimdi alsınlar başlarına çalsınlar,ingiliz bide diyorki uzun ve ekibi ile çalıştık bu açıklamayı yaptık diyor,iyi mok yediniz diyorum bende,ben bile yüzbinlik çıkış yaptım alttan toplamak için,en şu sıralar 10.500 sınırında düşüş %1 cıvarı.
Borsa 10.440 altınada indi,düşüş %2.25:bravo:
Yüzlerce devre kesici oldu #Başardı
İngiliz uzun destekli borsaya dinamiti koydu defolup gitti,guya dış yatırım çekecekmiş,hepsini geçtik yargı ne alemde acaba,sizde adalet yok diyen yabancı nah diyor:whistling:
Yahu karıncalardan ve sineklerden niye vergi almaz bunlar?:(:rules:
Sattıklarını tam alamayınca Şimşek Baykal taktiğini uyguladı.
Manipilasyon yaptı.Düşürmek için laf ebeliği.:vk:
Düşürmek ne işine yarıyacakki,kaçan yabancımı gelecek ?,gelse kara paracılar gelir parasını aklamak için,yani olan halka oluyor en fazlada destek verenlere,beşli çete,trol medyasına vs olanlanlara hiç birşey olmuyor,çünkü çoğu servetlerini yurt dışına kaçırmış,örneğin tüpçü ingiltereden mahalle satın almış.
iyi günler
Borsada düşüş 9900'a yaklaştı kayıp %4...ingiliz borsacılara kara pazartesi yaşattı :plc:
Çevre şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki görevinden istifa ettiğini açıkladı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...afd680a058.jpg
Yanılmamışım affedilmişler.:dvr:
Ne b. yemek görevden istifa etmek, öyle şey olurmu?:kahkah:
Zamanında mustafa ceceli mekkeye gitmiş,onu durdurmuş çoğu dünya insanları kabenin çevresinde tayyip erdoğan diye nara atıp etrafında dönüyorlarmış,yani tavaf ediyorlarmış,onun bu deyimini hiç unutmam,bu kafadan uçuk insanlarda devlet yönetiyor,valla ülkem ne hale gelmiş kimler yönetiyor hiçmi adam gibi adamlar yok ülkemde diye söylenip tepkimi gösteriyorum...aşağıda videosu var:seyt:
https://www.youtube.com/watch?v=gnCqq9cSVFg&t=45s
VİOP %0.30 açılışta,bakalım tepki yükselişi gelecekmi ?
günaydınlar
Bofa yasaklansın.
Açığa satış yok.
Mkk kayıtı yok numara bağlamında.
Takasında yok.
Lakin satışı tam gaz devam ediyor.
Ben açığa satmak istesem yok diyor sistem.
Bofa tam gaz veriyor takasında ve açığa satışı yasak olanlarda bile.
SPK uyuma
Bofa piyasa bozucu işlemler yapıyor.
Ekovar Çevre Grup Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada 26 Haziran’da konkordato talebinde bulunulduğunu, mahkemenin ara kararla bu talebi kabul ettiğini açıkladı.
Ekovar açıklamasında bu yıl Mart ve Mayıs aylarında üç finansman bonosu ihraç ettiğini hatırlattı.
https://www.paramedya.com/devami/100...rdatoya-girdi/
Bofa yasaklansın yada hizaya alınsın.
Ne bu yahu MKK numarasız işlemler.
açığa satış yasak bu devamlı satıyor.Takasında da olmayan malı hemde açığa
Bofa 800 milyar eksiden şimdilerde 1200 Milyon artıya geçti.YTD.
Toplam onun hacmi 36 Milyar TL
Sinan Ateş davası sonucu ne olacak bakalım,ilginç gelişmeler oluyor !!!,zaten yıllardır MHP benim neznimde ve 80 öncesi ordununda takibindeydi,zaten türkeşin bir deyimi davadan vazgeçeni vurun,bende vazgeçersem benide vurun demişti,artık ne davasıysa guya komizme karşı,zaten ABD tarafında türkeş gerillacı olarak yetiştirildi kominizme karşı olarak,en büyük katliamları k. maraş alevi katliamıydı bende orada gözlemciydim bunu defalarca belirttim detaylı yazmama gerek yok...12 eylül 80 darbesinde mhp çeteci ve terörist faaliyleri yüzünden yargılandı çoğuda bu yönde idam olmuştur,yaptığı pis işlerin suçunu gladyoya dayadılar,en ironisi şimdiki durum iktidarın pis işlerine alet olması,bahçeli meydanlarda ip atıyordu rte ile apoyu idam etmek için geçmişte,tam dönüşle rte ci oldu hep beraber ekonomiyi bitirdiler,zaten ileride yargılama olduğunda her 2 partide yargılanacaktır,2 partininde kapatılmasından yanayım ülke için çok tehlikeli işler yapıp ülke menfaatine zarar verdiği için,yeni parti kurulursa çok incelenmesi lazım,çünkü yenilenme neticesinde sonuçlarınıda gördük,bizim ülke TC Atatürkçü laik demokratik bir ülkedir kimsenin yıkmayada gücü yoktur soyu sopu binlerce tarihte bellidir tescillidir kötülerin korkulu rüyasıdır.
Bugün madımak katliamların yıl dönümü,hunharca bir katliam yapılmıştı,o dönemde demirel dahil halkı kışkırtıp tahrikte bulunmuşlar demişti,TC laik Atatürkçü demokratik bir ülkedir,sistem iyiden yanadır savaş yanlısı değil barşçıldır,ama ülkesine baş kaldıran ülkelere karşıda kendini koruyacak güçtedir,Atamız ne demiştir Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" (ilkesi bir taraftan yurt içinde huzur ve sükûnu, güven içinde yaşamayı, diğer taraftan da milletlerarası barış ve güvenliği hedef tutar)ülkeye zarar verip bütünlüğünü bozmaya teşebbüs edenler ise en kötü şekilde cezalanması lazımdır idam dahil.
Hökömet yaptıkları icratlarını şimdi muhalefete mal ediyor,bunları zamanında hökömet yapıp muhalefetin önerisini bile yapmayıp ret etmişti mecliste,utanmadanda popilizmden bahsediyor şimdi.
Viyana kapılarına iyice dayandık önemli olan kapıyı kırmak,kırarsak fet edeceğiz.
https://pbs.twimg.com/media/GRfhH49WUAACcJC.jpg
:whistling:
Viyanayı fet ettik:yahoo::halay: