ortalama 150 doalr olsa
gitti 150.000.000 doalr daha
Printable View
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek:
İlgili tüm taraflardan gelen geribildirimler doğrultusunda borsaya yönelik taslak vergi çalışmasını yeniden değerlendirmek üzere bir süreliğine erteliyoruz.
Minnak boy kahve 92 tl olmuş. Bu gençlet minnak boy kahve de mi içmeyecek
:bravo::bravo:
Kurban satıcıları, yurtdışı bağışlardan ve marketlerden şikayetçi
https://www.msn.com/tr-tr/finans/hab...ab7461f0&ei=14
Arkadaslar,
Orda burda yatirimci sayis 8.5 Milyona cikti sozleri duyuyorum, gercek rakami gorecek bir kaynak varmidir ?
Pandemi oncesi en son 1.5 Milyon yatirimci deniyordu, bunun da 1 Milyonu, 500 TL. altinda yatirim hesaplariydi.
Eger bu 8.5 Milyon hesap sayisi dogruysa, ne oldu da bu kadar artti.?
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter in sosyal medya hesaplarından Özgür Özel e haddini bildiren cevap başlıklı paylaşımlarına sert bir tepki gösterdi.
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel e ve partimize dil uzatarak siyaset sahnesinde tutunmaya çalışmaktan başka becerileri yok!
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel in Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüşmelerini, gözden düşen sevgili edasıyla takip edip, duygusal ve hamasi açıklamalar yapan, Sinan Ateş davasının ucunun kendilerine dokunacağından korkan, korktukça saçmayalan insanlarsınız! Kirli, karanlık ve gereksizsiniz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Prensipte anlaştık.
Bir sponsor var, ondan para alacak, bana ve senaristlerimize avans verecek. Daha önce elinde dosya ile sponsora gitmiş.
Ana sponsorluk bedeli olarak dosyaya 15 Milyon yazmış.
Tabi güzel yurdumuzda kimsenin okumaya vakti olmadığı için, Ankaralı Büyük Sanayici de dosyayı okumadan sormuş;
- Ne kadar lazım?
Bizim yapımcı hanım, 15 Milyonu kast ederek,
- 15, demiş.
Ankaralı büyük sanayici, sponsor adayı, kast edileni 15 bin sanarak;
- 15 in lafı bile olmaz ben size 35 vereyim, demiş.
Bizim yapımcı hanım çok mutlu olarak beni bilgilendirdi.
İki gün önce Ankaralı Büyük sanayici sponsor adayının ofisine gitmiş.
Ankaralı büyük sanayici bendenizi çok sevdiğini benim için yemek vermek istediğini filan söylemiş.
Yanından beni arayıp bildirdiler. Filmin akıbetini düşünerek olur dedim.
Aynı görüşmede Ankaralı büyük sanayici, 35 Bin Lira vereceğini düşünerek;
- Parayı hemen elden vereyim, demiş.
Bizim yapımcı 35 Milyon alacaklarını düşünerek;
- O kadar parayı nasıl taşıyayım? Siz yarın bankaya yatırın, biz bankadan çekelim, demiş.
Ankaralı büyük sanayici, bu cevaptan hiç işkillenmeden olur deyince,
Bizim yapımcı sevinmiş, beni aradı, ben de sevindim.
Ödeme yapmam gereken, borçlu olduğum yerlere mesaj attım, onlar da sevindi. Hep beraber sevindirik olduk.
Ertesi günü sevinçle bekledik.
Bizim yapımcı yanında birileriyle bankaya gidiyor.
Bir de ne görsünler; Hesaba 35.000 tl yatmış. Üç sıfır eksik.
Yanlışlık oldu heralde diye karşı tarafı arıyorlar;
- Yoo yanlışlık yok, siz film çekmek için 35 Bin, istemediniz mi, diye cevap alıyorlar.
Ben bunları bizim senaristlere anlattım;
- Biz böyle bir sahne yazsak, gerçek hayatta böyle şey olmaz, senaristler saçmalamış diye tepki alırız dediler.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...ource=Anasayfa
Yurtdışında cidden kurban kesildiğine inanan, bence salak olmasa bile saftır.
Bunlar olduğu müddetçe ne Kızılaya bağış yaparım, ne de şans oyunu oynarım.
Diyanete değil kurban günahımı dahi vermem.
Birine de sormuslardi, ucagi kaca aldin, 5 ya..! demisti.
5 Milyon dolar oysaki.
Salak yapımcı 200 kilo parayı nasıl taşıyacaktı ki?
Her kırılımı aylık toplam sayıyı günlük yayınlıyor devletimizin değerli kuruluşu .
Veri analizine göre 8.09 milyon yatırımcı var şu anda sadece hisse senedinde .
bayramda bir hayır kurumuna bağış yaparsanız kolay bulmanız için linkte paylaşırım .
Herkes arazi oldu .
Veri analizi platformu yazın google’a v a p yani aradığınıza ulaşırsınız
İstanbulda su kaynattık.
Bu nedir yahu.
Adana'nın sıcakları yüzünden mucit olan adam
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...a68134b7&ei=12
Adana nın adı çıkmış, bugün Antalya Kepez 45.9°
36° Kafayı yiyeceğim, 46 derecede geberirdim her halde?
Antalyada yazın yaşam kliması z hayatla bağdaşmaz.en azından bizim yaş grubu için olay budur.ev klima araba klima isyeri klima.yillardir olayımız bu.40 derecede de olay bu 45 de de bu 50 de de bu .
Sabah 9-10 gibi Sn. Baboya (Mustafa bey) misafiriz Arsuzda elektrikler bir kesildi, geberiyordum sıcaktan.
Bir ay sonra sıcak bir yerlere gideceğim, Tavşanlı'ya dönünce aslında klimalı yerde oturduğumu anlarım.:he:
Normallesme.
Ozgur Efendi, Ozgur Bey oldu.
Ozel,Bahceli'ye, suc ortagini bize itelemesin deyince, normallesme yine bozuldu.
Anlayisa bak, bu kadar suc, bu kadar hirsizlik, bu kadar yolsuzluk, bu kadar cinayet ortada.
Bak normallestiler densin diye, tum bunlar goz ardi edilecek.
MHP korku icinde.
Normallesmeden de korkuyor.
Bunlarla bu milletin aclik sorunu filan bitmez.
Sinan ATES cinayetinin savcisina tenzili rutbe.
Bu savci muhtemelen MHP yanlisi.
Aslinda, bu rutbede bir savci'ya boyle bir duz savci atamasi yapilamaz hukukumuza gore ama, kimin umrunda.
Bu tur davalara bakan savci'nin hic bir seyden korkmamasi gerekiyor.
https://youtube.com/shorts/nRPn8R9xW...DVHqAC86a9_KvQ
Bu videonun Dünya üniversitelerinde ders olarak gösterilmesi lâzım 51 saniyede Goebbels nasıl gömülür diye.
Karı karın doyurmayı yaşamak zannediyor, ben sevmem makarnayı ama bu gitsin İtalyada adam gibi spagetti yesin, aslında bok yediğini anlar.
Insanoğlu her iki delikten de doğmalı, insan olanlar normal delikten bok yoluna gidecekler ise öbüründen.
Yahu bir normalleşmedir gidiyor. Hani yerel seçime kadar her şey normaldi. Anayasa deliniyordu normaldi. Sinan Ateş cinayetinin üzerine gidilmesine gerek yoktu normaldi. Emekli halinden memnundu normaldi. Reisleri dahil bunların hepsinin kafa uçmuş maalesef. Madem bunlar anormal değildi de şimdi neden normalleşiyoruz..Haaa İmamoğlu ve Yavaş (Allah onlardan razı olsun) bunları uçurdu. Demek ki halka rağmen bir şey yapamazmışsın.. Ben reis ve avanelerinin tası tarağı toplamaya başladıklarını düşünüyorum. (Bofa 8 mayıstan bu yana 1 milyar dolar sattı. Nereden geliyor bu mallar) Zaman kazanıyorlar bu meseleleri açarak. Oyuna gelmeden bir an evvel seçime gidilmesi lazım bence..
İşte MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ün yaptığı o paylaşım:
Dünya ve bölgemiz yeniden şekillenirken MHP ve dahası Türkiye üzerine kirli oyunlar iyice azgınlaşmış durumdadır. Cumhuriyetin kurucusu olduğunu iddia eden CHP adeta bu pis tezgahın karargahı haline gelmiş durumdadır. Fetö ve PKK ya hamilik yapmayı artık saklama gereği duymayan CHP üst yönetimi menfur Sinan Ateş cinayetini alabildiğince kullanmaya devam etmektedir.
Üstelik tezgahın göbeğine Sinan Ateş in eşini oturtmuş durumda eşini cinayette kaybeden bir anneden öte davranarak eşinin katillerini bulmayı çoktan aşmış MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtma pozisyonuna geçmiştir.
ABD öyle istiyor PKK ve FETÖ öyle beddua ediyor; MHP yargılansın yoksa her iki kanlı örgütte bitme noktasına geliyor MHP siyasette belirleyici olduğu sürece ABD'nin bu bölgede istediğini asla alamayacağını çok iyi bilmekteler.
El cevap;
Musa Küçük de MHP içerisinde dosyaya hiç bakmayıp sosyal medyada kendi güruhunun iddiaları üzerinden siyaset üreten bir vekil gibi görünüyor. MHP ve Ülkü Ocaklarını sanık sandalyesine oturtan ben değilim. İçinizde olan ve koruma hususunda kararlılıkla davrandığınız suç örgütü. Dosya size uzun gelebilir, açın iddianameyi okuyun.
Hangi Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı tutuklanmış, hangi MHP İstanbul İl Yöneticisi cezaevinde; kim, kaç yılla yargılanıyor. Kiralık katili hangi tahsisli araçla, kim kaçırmış. Sanıklar bunlar. Kaldı ki sizi suçluları koruyan bu tavrınızla milletimiz zaten sanık koltuğuna oturttu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa