Sayın Kuzu,
Bayram tatili 3 gün uzatıldığı için enflasyon verisi 7 Nisan pazartesi açıklanacak.
Printable View
bofa ince ince 4 milyar tl lik malı sattı
boylece.....PARAYI BORSADA KILITLI TUTACAK....satan...zararina satacagi ucun....vazgececek....mecburi satan....ihtiyaci ucun satacak...
borsadan cikan para....DOLAR-TL yi tehtit etmiyecek....37 lere dusurecek OTORITE.
FAIZLER INECEK....BORSA CIKACAK ise.....3 ay otelendi....
bu grafi izliyecegiz....
https://i.postimg.cc/vHbcVXx3/DUSUS.png
bugun....TRUMP....dolari bulunmaz kumas yapacak kararlarini acikliyacak....
AMRIKIYE mal satip DOLAR bulmak.....ince bir hayale donusuyor....PARITELER FURULACAK....
BU SARI GACIYI NASIL ETKILIYECEK.....soru bu....sari gaciyi almak ucun...DOLAR ilazim...hani nerede DOLAR.
"HANI NEREDE DOLAR"....TRUMP politikalarinin temeli bu.
TARIFLERIN esas amaci bu.....anlatilanlar ise....KAMUFLAJ....
adam eksi 1 de 5 milyarlık malı sattı mı şimdi
bak....yuzde 5 eksi acti....FECII BATIK VAR....
77 DEN ALDIM IKI GUN SONRA 87 DEN SATTIM.....niye sattim....anladiniz mi...BATIKLAR YUZUNDEN....BAK yeniden dipte debeleniyor....
almak ucun bekliyorum...
https://i.postimg.cc/MZNy0hd8/SATMASAYDIM.png
bugun....BANKALARA KENDI KAARTLARINIZI ALIN EMRINI izliyoruz....artidalar....
ARALIK AYINDA.....yazdim....UZUN UZUN OBUR KOYDE....
AMRIKI GOCECEK.....FECI GOCECEK....ELE BELE DEELLL diye....SHORTLAYIN....
SHORTLADIK.....ve feciii goturduk....
az kaldi.....amriki ucacak....MALA GIRIN diyecegim.
buyuk bir sermaye transferi YAPILDI.....bitmek ucun bi iki haftasi kaldi.....
hay masallah hay masallah....GOMUYORLAR....BATIKLAR.
GELEOR....paralar....geloer paralar....VIOP 10 700 U ASAGI KIRDI.
KUZU PANIK KURALI.....vadeli piyasalar panikte gordukleri yere....tepkiden sonra...MUTLAKA....FIBO 50 KADAR YAKLASIR.
BU ORNEKTE.....10 300 civari....ona oynadim.
tum oyunlarim....KUZU KURALLARINA GOREDIR....30 YILDA DENEYE DENEYE OLUSTURDUM ONLARI...
orayi MUTLAKA gorur....maliyet dengeleri ucun.....MAL ALMAZSIN....bi bakinirsin....iki is gunu....
VIOP 10 850....KUZU PANIK KURALI....baslangic degeridir...burada shortlar....10 350 veya 10 550 u beklersin....
500 puvan kar yeter dersen....ki emniyet ucun....10 350 de kapar....bi bakinirsin....ben oyle yaparim genelde....
DIP.....10 050 DE....
VIOP....slow traderim ben....gun ici oynakliklari takmam ben....HEDEFIME KILITLENIRIM....
elimde tek kademe KENE var....10 850 de....ikinci kademe....11 050 idi....bugun onunda gelebilecegini bekledim...emme...enflasyon datasi yarin degilde 7 nisana ertelenmis....BEKLENTI oldu....ikinci kademe gelmedi....
odalar birligi baskanimiz....24 yildir...HISARCIKLIOGLU rifat aradi....
kuzu didi.....alisveris yap....yogusam VETAN HAINISIN....
rifatim didim.....param yok....olsa....TUKAN SENIN....gonder....HEPSINI HARCAYAYIM...
Bu işin sonunda bi turp daha çıkar mı
HEMSERHIM.....PALANDOKEN bendevi....30 yildir....esnaf ve sanatkarlar dernegi baskani....vawww 30 yil...
atla ucaga turkiyeye gel....ALISVERIS yap.....yogusam....bu kuzu....YERLI VE MILLI deelll derim....dedi.
lemmmm PARAM YOK.....yerli ve milli olmak....SOYGUNCU OLMAK MI ula bendevi....
ben zaten soyguncuyum....YERLI VE MILLI soyuyorum didim....ANLASTIK.
ikisine birden didim ki....lem olum biz HOKUMETE YARDIMCI OLUYORUZ....ENFLASYONU DUSURECEGIZ....
BIRINIZ....uretiyor....
OBURUNUZ.....satiyor....
YILLARDIR FAHIS FIYATLARLA BIZI DUDUKLEDINIZ....sira bizde....bizde dudukluyecegiz....FIYATLAR DUSECEK....HOKUMETIMIZ DERIN BI NEFES ALACAK....
haaaa dediler....TAYYIP beycisin yani.....
heeee dedim....
feci korktular....UZUR DILEDILER.
Peki hocam nakit para dolara altına gitmesin diye borsada çoşku yaparlarsa
bunu denediler....10 900 cikisi bunu yapmak ucundu.....orada CARRY TRADE yapan fonlar satisa geldi.....30 milyar dolari aldi gittiler....BEN....bu dususun olacagini 10 600 de yazdim....ve 10800 son yer dedim....CARRY TRADE ciler cikacak dedim.....
imamoglu olayinin borsaya etkisi....en cok yuzde 3 tur....
bu DUSUS....CARRY TRADE dususu idi...git obur koyu oku.....
hadise sudur....mart 2024 te 25 milyar dolar soktular....paralari borsada ve faizde 30 milyar dolara cikti....
alip gidecekleri gun gibi asikardi yawwww....ne imamoglusu....basit bir belediye baskani o....en cok yuzde 3 duserdik....O GADDIN....on gun sonra.....adi bile unutulur....
Peki o fiyattan o kadar malı alan ne yapacak
ustunde yatacak.....DAHA ICERDE 30 MILYAR DOLAR VAR....onlar cikamadi....
bu cikanlar....vahsi fonlar{VENTURA CAPITAL} cok risk alirlar....
simdi.....ayni guruplarin tekrar gelmesi icin...ENDEKSIN DUSMESI LAZIM....otorite ile anlasacaklardir.
gelip EN DIPTEN alirlar....yoksa....asla gelmezler.
Öyle yada böyle elliotçuların beklediği asıl ralli öncesi son dalga olan 180-190 dolarlar gelecek demek ki
usaglar....
obur koydeki okuyucularim biliyor....
emme....burada yeni okuyucularim var....onlara hatirlatayim....
YARIN....KUZU BEKLENTI BITTI KURALI ESASTIR...gorecegimiz en dusukten bu pozdan komple cikiyoruz....500 puvan mi....300 puvan mi olur kar....saat 12 gibi hersey ayan beyandir....donup notr bile kapatabilir...
KARI CEBE ALACAKSIN.....bu kurali cignersen....yanarsin.
dunyada batacak firmalarin listesi ELIMIZDE.....BILHASSA AVRUPA....turkiyeyi avrupa bagliyor....
kesinlestirdik mi....buraya asarim....cogu DAX dalar....temsilcileri turkiyede....DIKKATLI OLUN....ELINIZDE...BU TUR KAART VARSA...KARA ZARARA BAKMAYIN UFLEYIN...battilar mi....SIFIRLIYORSUN.
ONUNUZE....ihracata dayali turk sirketlerini alin....
misal....TEKSTIL...malinin yuzde 50 sini AMRIKIYE satiyorsa....UFLEYIN ONU.
MISSAL....bir yabanci sirket....turkiyede yedek parca uretiyor....amrikiye satiyor....UFLEYIN....
GIBI.
OBUR KOYDE KI OKUYUCULARIMA....
ne yazmistim ARALIKTA....TUM DUNYA GOCECEK....bu TRUMP secildi....ELE BELE DEGIL....FECII GOCECEGIZ...
simdi.....
hergun batan....DEV sirketleri okuyacagiz....onumuzdeki 6 ay....
BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR.....cunkii....ben BILGIYIM.
Degerli okuyucularim.....
YARIN BEN COK DOLU OLACAGIM....COK POZIZYONUM VAR....
buraya yazacak vaktim olmayacak.....
IKINCI VE COK ONEMLI OLAN....BIR BEKLENTI DAHA VAR....
oda....asya ve avrupanin karsi saldirisi....BUNUDA GOZ ONUNE ALIN....
BU GUNLER....feciii para kazanma gunleridir....kirk yilda bir gelir bunlar....
TURKIYEDEN KACAN CARRY TRADERLER....bu yuzden tuyduler....imamoglu basit...bunlar gidince onemli oldu......BUNLAR....trump in ne yapacagini bildikleri ucun tuyduler.
Almanya Maliye Bakanı: Bunun olmasına izin verirsek her şeyin daha iyi olacağını düşünmek naif olur, AB'nin ABD tarifelerine güçlü bir karşılık vermesi gerekiyor
Bist pozitif açtı sanırım Abd ye bütün malları biz satıcaz :)
UYARI....paritelerde furusanlar....
ILK kursun bunlarda sikilacak.....CEKIKLER paralarini devalue edecekler.....sonra avrupa....
AMRIKIYI cokertecekler.
UYARI-2.....
AMRIKIDE ENFLASYON artacak.....FED faizleri artiracak....DOLAR KIYMETLENECEK....
bu oldu mu....SARI GACI....E-5 e cikar.....musterileri....TIR SUFORLERI.
ab ülkeleri bizden aldığı yarı sanayi ürününü abd ye satamayacığı için alamayacak diyorlar. yahu pazar biter mi. bizde o ürünü abd ye satarız. Türkiye için tarifeler olabilecek en düşük ihtimal bize geldi. :)
israilliler ağlıyor amerikan tarifelerinden kaçınmak için %0 yapmışlar gene de trump % 17 yi yapıştırmış.
Ben anlamadım 2 vakte kadar ABD 'ye servet transferi olacak borsalar uçacak beri yandan enflasyon çıkacak ,ons uçacak FED faiz artırmak zorunda kalacak deniyor parçaları birlestiremedim bir türlü!!!
ALARKO....beni shortla....gubban oldugum deyu yalvardi...mecbur kaldim.