Hurgaz daha atik kusura bakma sen süründürmeye devam
Printable View
Hurgaz daha atik kusura bakma sen süründürmeye devam
İnanılır gibi değil doğanın hepsi tavan ya da tavana yakın bu????
Kapanışta, kademeleri doldurularak kurulan baskı, özellikle garanti yatırımın ve iş yatırımın kaptırdığı malları yerine koyma çabası olarak görüyorum. Ayrıca Garanti yatırım ne zaman satsa yükseliş oluyor bu kağıtta
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayramınız Kutlu Olsun.......
Bu eşeği yerine koyduk bakalım iyi mi ettik kötü mü...Ben çözemedim bunun ne yapmak istediğini...
Bu eşeği çözen varsa beri gelsin...Panda filan mı var bunda yoksa :kahkah:
satanı pişman eder :)
Alttan malda vermiyo namıssız panda :kmk:
Bugün tavan bekliyorum panda yapmazsan darılırım valla :)
doğan holdingten ayrı gayrı hayırdır ya tam gidecek ya da 19 lotlarla birileri fantezi yapacak
Bugün olacaktı ama olmadı. DOHOL epey iyi gitti, sıra bunda beklemeye devam. Tavan görmeden çıkmam haberi olsun eğer speği varsa :)
hedef büyüttük kağıtta toplamaya devam
Panda mı gelmiş :)
Valla yerin burası değil senin...Senin şu anda olman gereken fiyatı yazsam deli derler bana...Çok ayıp ediyon DOBUR...YTD...
6.60 la deli olduk işte :plc: 5.50 görelimde önce bi :)
3 kademe+ vın gerekliydi vermedi amca.Hayırlısı.. İyi işler derim.
dohol mipaz dgzte hurgz gitti sen gitmedin onlar düşüyor sen niye düşüyorsun be uyuz
Pandanın nesi var acep harbi bu hepten uyuzlandı [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tek satici is diyebiliriz 22 bin lot
KAP : DOHOL , HURGZ, DGZTE, DITAS, DOBUR, MIPAZ, CELHA, DFKTR
15.09.2017 13:26:30
Bazı kuruluşlara ait televizyonların, internet sitelerinin ve gazetelerin 14 Eylül 2017 ve 15 Eylül 2017 tarihli yayınlarında, 60 yıllık köklü geleneklere sahip ve tüm işlemleri şeffaf Grubumuz hakkında kasten yanlış, yanıltıcı ve iftira teşkil eden haberler bir karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.
Şirketlerimizi ve payları Borsa'da işlem gören şirketlerimize yatırım yapan yatırımcılarımızı zarara uğratan ve Sermaye Piyasası Mevzuatı bağlamında suç teşkil ettiği düşünülen bu tür haberleri bilinçli olarak yapanlar hakkında her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Doğan holding ve Aydın Doğan ile ilgili bir mektup muhabbeti sosyal medyada bayağı yayılmış..
http://www.iha.com.tr/haber-aydin-do...urundu-672343/
Artık hareketlenmeli kaç aydır derin uykuda
Gidecek gibi yapıp duruyor yapıkredideki eleman ne yapsın?
Arkadaşlar Günaydın. Ne olacak hissemizin hali :) garip garip hareketler yapıyor
Yarın 4,30 üstüne atmazsa sattın kurtuldun, yok 4.30 üstü kapanış yaparsa kaptırdın demektir
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.