https://youtu.be/60xbaJEQFAQ
Biraz önce haberturk te güzel bir şarkı dinledim burada paylaşmak istedim.
Printable View
https://youtu.be/60xbaJEQFAQ
Biraz önce haberturk te güzel bir şarkı dinledim burada paylaşmak istedim.
Ulusoy Un (ULUUN, Sınırlı Pozitif):*Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu (UNRWA) tarafından 02.10.2017 tarihinde açılan Buğday Unu ihalesine Şirket'in vermiş olduğu teklif kapsamında firma uhdesinde kalan miktar 10.12.2017 tarihine kadar Gazze'ye teslim edilecektir. İhale bedeli 3,2mn TL'dir.
Ziraat Yatırım
Morgan Stanley ve Deutsche Bank, Türkcell ve Türk Telekom hisseleri için tavsiyelerde bulundular. İşte iki bankanın hisse görüşleri
Madhvendra Singh'in de içerisinde bulunduğu Morgan Stanley analistleri, yazdıkları raporda, Turkcell ve Türk Telekom'un, 2020'de gerçekleşecek 5 milyar dolar değerindeki dijital fırsat için sermaye bulmada konumlarının iyi göründüğünü bildirdi.**
Raporda, Turkcell ve Türk Telekom'un sıfır seviyesindeki veri kullanım oranı yetisinin büyük bir rekabet avantajı olduğu belirtildi.**
Morgan Stanley, Turkcell ve Türk Telekom'un her ikisinin de tavsiyesini "ağırlığı arttır"a yükseltti.*
DEUTSCHE BANK, TURKCELL İÇİN TAVSİYESİNİ 17 TL HEDEF FİYATLA 'AL' OLARAK YENİDEN BAŞLATTI
GÜÇLÜ DOLAR VE GELİŞEN ÜLKE PİYASALARINDA SATIŞ BASKISI BIST İÇİN BASKI UNSURU…
ABD Başkanı Trump’ın yüksek faiz savunucusu John Taylor ile görüşmesi ve FED'in bir sonraki başkanının daha şahin olabileceği ihtimalinin artması, Dolar’da hafif kuvvetlenmeye neden olmakta. Bunun paralelinde de ABD hisse piyasaları yeni rekor seviyesine yükselmesine karşın, gelişen ülke piyasalarında ülke para birimlerindeki değer kayıpları eşliğinde düşüş gözlemledik. Bundan dolayı, Dolar’ın bu spekülasyonlarla kuvvetlenmesi kısa vadede BIST üzerinde baskı yaratabilir. Bizim düşüncemiz, bu baskının Dolar’daki gevşeme ile sonlanacağı ve üçüncü çeyrek bilanço döneminin sonuna kadar pozitif seyir izleyeceğimiz şeklinde. Bugün global gündem sakin seyrederken, sabah itibariyle Asya hisse piyasaları karışık seyir izlemekte, ABD vadeli hisse piyasaları ise yatayda. BIST 100 Endeksi’nin bugün yatay seyir ile başlamasını ve gün içerisinde bu seyrini sürdürmesini beklemekteyiz.
BIST 30 Kontratı
Ekim vadeli kontrat, BIST 30 Endeksi’ne paralel olarak günü %0,2 yükselişle 131,525 seviyesinden tamamladı.
Ekim vadeli kontratın, gün içerisinde 130,750 – 132,250 bandında hareket etmesi beklenebilir.
USDTRY Kontratı
Dün, ABD Doları FED Başkanı Janet Yellen'ın enflasyonun yakın zamanda yükselişe geçmesini beklediğini ve kademeli faiz artışlarını desteklediğini açıklaması ile birlikte gelişen ülke para birimlerine karşı güçlü performans gösterirken, Türk Lirası da global seyre eşlik etti. Eylül vadeli Dolar/TL kontratı ise günü %1,0 yükseliş ile tamamladı.
Bugün USDTRY kontratının güne yatay seyir ile başlangıç yapmasını beklemekteyiz.
Park me 480 dedi
Yünsa dün bi arkadaş sormuştu hergun yuzde 4 tırtıklayarak gidiyor aralıksız.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.