Patron kaçta anlaşmakta hazır öyle bi bilgi varmı.Yani onun istediği seviyeyemi çıkaracaklar o yüzden soruyorum
Printable View
Patron kaçta anlaşmakta hazır öyle bi bilgi varmı.Yani onun istediği seviyeyemi çıkaracaklar o yüzden soruyorum
İçi boş şirket diyorlar hisse devamlı yükseliyor bu nasıl iş anlamadım
Bütün şirketleri bu yapı altında birleştirecekse buda büyük oranda tahsisli sermaye artışı demek
Yeşil holding ve yyapı bünyesindeki bütün gayrimenkulleri ve bu alanda faliyet gösteren iştirakleri YGYO ya devredip, diğer şirketleri ise yeşil yatırım holding bünyesine alması daha muhtemel bir durum gibi görünüyor
Websitesindeki düzenleme bütün enerji elektrik şirketlerini ise " Kapital yatırım holding" çatısı altına alınacak izlenimi veriyor
Ne oldu şimdi düşüyor bu hisse bi düşüyor bi yükseliyor bişeyler var bunda bu hisseyi çok yukarılara yada çok aşağıya taşıyacaklar ytd
Bu dedikleriniz ve benim anlattıklarım hepsi kamil engin yeşilin keyfine bağlı ben güvenmediğim için çıktım yarın 1 lira olursa girerim ama bu hisseden para kazanmak mucizedir.
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...........................................
Yükseliş,şimdilik spekülatif gibi duruyor.(Birleşme hadisesi olursa iş değişir)
Bir de Bilançoya hiç bakmayıp kârın çok arttığını görüp atlayan çok KY var.
İyi haklısınız diyelim de...Yani hissenin de hiç mi hakkı yok yani.Beğensekde beğenmesek de ortada bir gerçek var....Sanki hisse 1 e 1o kazandırdı da .....Bu kadar prim yapsın yani ...bence tabiiii.YTD....