yabancı fon yöneticileri ile taze kuru,kent,kalkınma bankası egeli şirketlerine yatırım yapan yurdum insanı ile bir tutan zeka inanılmaz gerçekten tebrikler
hala carry trade ile doların düşeceğini düşünen zeka
zeka fışkırıyor maşşallah
Printable View
yabancı fon yöneticileri ile taze kuru,kent,kalkınma bankası egeli şirketlerine yatırım yapan yurdum insanı ile bir tutan zeka inanılmaz gerçekten tebrikler
hala carry trade ile doların düşeceğini düşünen zeka
zeka fışkırıyor maşşallah
Köpeklik yapan çok da gariban halk burda en sonda gelir.yaptırana bakacaksın.
Halkın %5 lik kesimi var .mütahit çetesi ,medya çetesi ,maden çetesi ve malum çevre..hakça paylaşmazsan pastayı sonuç bu olur.
Bu çevrenin genleri de değişti tamamen..onur,gurur,şeref gibi kavramlar yok okuduğu kitaplarda.
Memur emeklisine gelene kadar..
Bakalım ne kadar izin almış mb başkanı..ne kadar arttırabilecek?
Piyasa beklentisinin de üstünde yumruğu vurmazsa göreceğiz bakalım kur ne olur?
hak, hukuk, insan hakları gibi kavramlar bazı milletler için lüks. türkiye özeline bakarsak, yüzyıllar boyunca osmanoğlu hanedanlığı tarafından cehalete terk edilmiş, dini verince elinden alamayacağın hiçbir şeyi olmayan koyun sürüsü bu coğrafyadaki halk.
bu sebeple mevcut yönetim çok bile sosyal yardım dağıtıyor.
hindistanda uygulanan kast sistemi türkiye halklarına da gayet rahat uygulanabilir. mümkün olduğunca çok tapınak, ibadethane gibi yerler inşa edeceksin. karın tokluğuna çalıştıracaksın insanları. hatta karınlarını bile tam doyuramasınlar. ama dini ve öteki hayattakı imkanlardan mümkün olduğunca bahsedeceksin.
fakirler hakkındaki düşüncemi sana birazdan özelden tek bir cümle ile anlatacağım. okuyunca neden özelden attığımı anlarsın.
Mercedes Formula 1 takımının CEO’su Toto Wolff İstanbul’da koşulan ve takımın Britanyalı pilotu Lewis Hamilton’ın kazandığı Türkiye Grand Prix’sinde, kutlamalar esnasında kendilerine Sprite marka gazoz verildiğini söyledi.
Yarin COLA tavan olursa, bizinkine de bi ceyrek duser belki
yatirim tavsiyesi degildir
dolardaki düşüş devam ediyor. eğer 3.20-3.30 aralığına kadar düşerse dolar alabilirim.
gerçi yanlış anlaşılmasın, hiçbir zaman ruhumu amerikan köpekliğine satmam, hiçbir zaman dolar almam. Miami'de beğendiğim waterfront bir ev var, onu almak için dolar alabilirim.
Ve yankiler gelir
Wellcome Yankees
Arkadaşlar AEFES'te Allah'ını seven defansa gelsin dedim. Ne vicdansız çıktınız. Kimsenin bir destek attığı yok. Telef ettiler yatırımcıyı AEFES'te.