Gezda da biraz daha uzayabilir ama grafik olarak pahalı bence
Bu arada grafik hazırlanır der üstad ardından ona göre ya haber ya bilanço gelir
Printable View
Gezda da biraz daha uzayabilir ama grafik olarak pahalı bence
Bu arada grafik hazırlanır der üstad ardından ona göre ya haber ya bilanço gelir
Bizler sizin kadar kazanmıyoruz desem yalan olmaz...
Teknik Analiz 'e fazla güvenmeyin. Özellikle de para verip öğrendiklerinize. Size öğreten bu işten gerçek anlamda para kazanabilse, size neden sırlarını satsın ki...?!!! Bedava öğretiyorsa, idealist derim ve takdir ederim...
Bu aralar herkes kazanıyor. O nedenle Tekniğe güvenenler sonunda hüsrana uğrayacaklardır...
Şu an ki durumu, borsanın genel durumu ile karıştıranlar, işin sonunda zarar edenler olarak karşımıza çıkacaklardır.
Spekler bu ara Teknik kullanıyorlar. Alıştırma dönemi yaşatıyorlar. Ne zaman hipnoz oluruz, o zaman fişi çekerler...
Bu işler hep böyle olmuştur, olacaktır. Borsanın ilk günüden beri buralardayım ama bu işi bir türlü öğrenemedim gitti. Çünkü ben duygusalım ve borsada duygulara yer olmamalı...!!!
Benden bu gecelik bu kadar. Yarına ilgilenenler olursa devam ederiz...
Hayırlı geceler...
Sayın T/A Yazdığınızı ilgiyle okudum. Üşenmeden yazdığınız için çok çok teşekkür ederim.
Günaydın dostlar,
herkese sağlıklı ve kazançlı bir hafta diliyorum. :wave:
*trend gyo'nun vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net zararı 930.605 tl
(08/02/2021 - 06:29:41)
*derlüks deri 2020 yılı 12 aylık konsolide net dönem karı 7.375.058 tl (önceki 3.830.437 tl )
(08/02/2021 - 06:29:39)
Hayırlı Haftalar... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...