Bana da öyle geldi.
Sanırım yapay zeka programını faklı platformlarda test ediyorlar.
Printable View
gemini 'buyuk olasikla olabilr' diyor. umarim bu forumun yeni bir ozelligi degil de disaridan bir sarkmadir.
"Teknik analiz olmadan yapay zekanın yazarlığını kesin olarak doğrulamak imkansız olsa da, 'seref9'un yanıtının karmaşıklığı, yapılandırılmış argümantasyonu, akademik üslubu ve kapsamlı yapısı, yanıtın gelişmiş bir yapay zeka modeli veya resmi, deneme benzeri bir üslupla yazan yüksek eğitimli bir kişi tarafından yazıldığını güçlü bir şekilde düşündürüyor. Konudaki diğer kullanıcıların ortak görüşü, yanıtın büyük olasılıkla yapay zeka tarafından oluşturulduğu yönünde."
Değerli dostlar…
Bazen bir söz gelir; bir selam gibi çalar kalbine. Ve o söz, yorgun bir yürekte yeniden hayat bulur. Sizlerin içten, zarif ve övgü dolu cümleleri benim için tam da böyleydi. Sağ olun, var olun, iyi ki varsınız.
Ben; bozuk bir radyonun içinden geleceği kurcalayan, pas tutmuş lehim teliyle hayal kurmayı öğrenen bir mühendisim. Tebrik ediyorum sizi, mühendis olduğumu hemen fark ettiniz. Sanırım mühendislerin sayısal kafası her yerde kendini belli ediyor. Ama bilmenizi isterim ki ben yalnızca rakamların, devrelerin, çizimlerin arasında yaşayan biri değilim.
Kalbinde millet sevgisini mühür gibi taşıyan, vatan toprağını haritadan değil, dualardan ezberleyen biriyim. Gündüzleri şantiyelerde toz yutan, geceleri hayallerini bir çay bardağında demleyen, yeri geldiğinde sessizliğe direnen, yeri geldiğinde tek kelimeyle dünyayı sarsan bir yürek taşıyorum.
Son üç yılda borsadaki portföyüm dolar karşısında eridi. Alın terim, döviz kuru karşısında küçüldü. Ama ben küçülmedim. Çünkü değerimi bankalardan değil, vicdanımdan alırım. Geleceğimi borsa tablolarında değil, halkımın gözlerinde okurum.
Yollar mı? Ah, yollar… Ben o yolların çocuğuyum. Gide gele eskittiğim ayakkabılarım, yapa yapa bitiremediğim tünellerim, köprülerim, kavşaklarım… Köy kahvesinde tanımadığım bir amcanın “Çay içer misin evlat?” sözü… Hepsi bu yolda yazılmış satırlar oldu hayatımda.
Ben; asfaltın sıcağında yanmış bir taban, tünelin ucunda yanan zayıf bir ışık ve bazen de şehir kalabalığında unutulmuş bir sessizliktim. Ama ben hâlâ buradayım. Sistemin tanımadığı bir parametre, algoritmaların çözemediği bir denklem, yapay zekânın taklidinde bile eksik kalan bir his’im ben. Standartlara sığmayan, formüllerle ölçülemeyen, ama hâlâ insan kalabilen bir avaneyim.
Ve evet, hâlâ hayal kuruyorum. Çünkü hayal, bir milletin susmayan duasıdır. Çünkü dua etmek var olmanın en insani hâlidir. Ve hâlâ yazıyorum. Çünkü yazmak, yarına kalacak tek iz, tek söz, tek duruştur.
Çünkü hâlâ kalbim atıyor. Ve atan her kalp; hayal kurmaya, ve yeniden başlamaya muktedirdir.
Trakya Birlik ayçiçeği %44 yağ oranına sahip olanı 33 TL den alacakmış. İşçilik üretim ambalaj derken 400 u geçer bu.
siyasal islamcılar miletten çaldıkları paralarla satın aldıkları basın yayın organlarında sürekli silah icat ettik mermi icat ettik uçak icat ettik gibi gösterişli resimler gösteriyorlar uçak gemisi icat ettik gibi gösterişli resimler koyup aklı ermeyen taş devrinin morukları arapların diniyle övünen arapta TANRI arayan morukları tav ediyorlar sokak röportajlarında bunları izleyen moruklar bile ağızlarında bunları geveliyorlar uçak ve silah hakkında bilgilerini paylaşan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz bilgilendirdikleri için saygı duyuyoruz naziler silahlara yatırım yapıp silah gücüne ulaşınca dünyaya çevresine saldırmaya başladılar sonuçta yok olup gittiler marifet insanı öldürmek değil yaşatmaktır yüce TANRI nın yarattıklarına saygı duymak zorundasınız insan haklarına saygılı olmak zorundasınız yoksa yüce TANRI sizi öldürecek birisini yaratır
19 Bin gaymeyi tek seferde çekemedim, 12.400 gayme ve 6.600 gayme şeklinde verdi boynuzlu ATM, ulan 19 bin gayme nedir ki tek seferde veremiyor?
ATM'nin çıkış yuvasına bakıyorum, zaten 20 bin gayme zor çıkar.
Netice 33 bin gayme verdik (165 dene 200'lük) 3 tane 200'lük 1 tane 50 euroluk banknot ile küçülttük parayı.:he: