Zamanında güzel paralar kazandığım göz bebeği hisselerimdendi yazık oldu. Hisseye veya şirkete değil yatırımcısına. Geçmiş olsun hepinize
Printable View
Zamanında güzel paralar kazandığım göz bebeği hisselerimdendi yazık oldu. Hisseye veya şirkete değil yatırımcısına. Geçmiş olsun hepinize
Vay be!!! Bir zamanların en popüler forum köşesi ne hale gelmiş yazık...
https://www.cepseyir.com/bimeks-ekon...sti-31185.html
Kurucusu olduğumuz ve tasfiye başvurusunda bulunduğumuz Osmanlı Portföy Anatolia Serbest Fon ‘da bulunan 400.000 Nominal 427.179,12 TL değerindeki TRSBMKS12230 Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş ve Kurucusu olduğumuz Osmanlı Portföy Beylerbeyi Serbest Fon' da bulunan 1.000.000 Nominal 1.030.959,96 TLŞ değerindeki TRSBMKS12230 Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş için 31/08/2018 tarihinde alınan Yönetim Kurulu kararı ile % 100 oranında karşılık ayrılmıştı. Bu kapsamda SPK tarafından açıklanan Yatırım Fonlarına İlişkin Rehber'in ‘ Özel Sektör Borçlanma Araçlarına ve Kira Sertifikalarına Karşılık Ayrılması ile Yan Hesap ( Side Pocket) Oluşturulmasına İlişkin Esaslar ‘ başlıklı 12.4 no'lu maddesine istinaden
Osmanlı Portföy Beylerbeyi Serbest Fonuna ( OSG ) bağlı yan hesap ( TRSBMKS12230 ) olan OFY kodu açılıp hesapta bulunan 1.000.000 nominal değerli TRSBMKS12230 kıymet bu hesaba 02.04.2019 tarihinde virmanlanmıştır.
Osmanlı Portföy Anatolia Serbest Fonuna ( OSY ) bağlı yan hesap ( TRSBMKS12230 ) olan OAY kodu açılıp hesapta bulunan 400.000 nominal değerli TRSBMKS12230 kıymet bu hesaba 02.04.2019 tarihinde virmanlanmıştır.
Gezerken gözüme ilişti. Ben anlamadım anlayan varsa açıklasın
Bu eryikob denen şahıs temmuz 2017 den beri hisseyi pazarlaya pazarlaya pazarlaya bitiremedi.
Mart 2019 da bile hala alım yapıyorum yazmış.
La arkadaş 1 lot 1 lot mu alıyosun. Sen de ne para varmış 2 senedir alıyon bunu.
Bir insanın gözü bu kadar nasıl kör olabilir. Adamlar gözaltına düştü sen hala alıyosun. Sen ve senin kandırdıkların olmasa ne yapardı bu AKGİRAY.
Tahta kapandı gözün aydın.
Zaten senin elinde ya çok az bir şey var yada hiç lot yok. Amacın nedir çözemedim.
He elinde varsa da geçmiş olsun.
slm arkadaşlar bilmediğiniz şeylere lütfen sallamayın eryikob arkadaşla tanışma imkanım oldu arkadaşın elinde hatırı sayılır hissesi var bendede ondan biraz fazla var biz yatırımcı olarak forumda yazıyoruz senin elinde tekbir lot yokken hakaret etme hakkını nerden buluyorsun bilinçsiz şekilde insanları şuçlama nabal günah alırsın aldanmış olabiliriz güvenmiş olabiliriz şuç bizdemi bizi dolandıran akgiray denen şirket yöneticilerindemi bu şirketin piyasayı dolandırmasına vesile olan devlettemi ya nasip bakalım çıkacak paramız varsa elden bişi gelmez
1. 2017 den beri hisseyi kime pazarladım bu bir isnat. İftira suçu işliyorsun.
2. Mart 2019 da bile hala alım yapıyorum. Bundan sana ne baban parasıyla almıyorum.
3. 1 lot 1 lot alıyorum bundan sana ne. Elime geçtikçe aldım bundan sana ne.
4. Güvendimse bu benim suçum mu . Aldım Tahta açılırsa yine alacağım bundan sana ne..
5. Tahta kapandı sende eline kına yak.
6. Elimde ne kadar hisse varsa seni ilgilendirmez.
7. Senin de elinde varsa sana da geçmiş olsun.
Bende sana diyorum ki sen kimsin, nesin bu kuyruk acısı neden.
Burada yazılanlarla lot pazarlandı diyorsan çok yanlışın var. Bu hisse 2016 dan sonra çok hızlı düştü ve o düşüşte benim elimde fazlasıyla hisse kaldı bu benim hatam o tarihlerden sonra bu hisse de yapılan yorumların %90 nı olumsuz ki bu sadece bu forumda değil diğer forumlar da dahil. Böyle bir hisseyi 2 yıl gibi bir sürede kolay kolayına kücük yatırımcı pek almaz alanlarda kumar oynamak için almıştır. Kaybetmeyi düşündükleri paralar alanları etkilemeyecek miktarlarda dır diye düşünüyorum. Akgiray yaratıklarının asıl dolandırdıkları bankalar ve tedarikçiler asıl vurgunu onlara yaptılar...Ben bu hissenin ky olduğundan çok kendilerinde olduğunu düşünüyorum. ( şahsi görüşüm...)
11-09-2017, 11:17 #5822 Perse Perse şu an forumda
Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
163
Alıntı Originally Posted by Perse Yazıyı Oku
Asıl konuşması gerekenler konuşmuyor iken burada neredeyse küçük ölçekli bir kitap basacak kadar yazı yazılmış ne yazık ki çoğu, kişilerin birbirine sataşmasından oluşuyor. Çok az önemli veriler paylaşan kişiler var ama boş lafların arasından o bilgileri bulmak bu moral bozukluğuyla güç oluyor. Bu saatten sonra benim hisse satacak düşüncem yok maliyet düşürecek düşüncemde yok param pul olmuş. Burada yazılanlarla hisseye yeni girecek yatırımcı olacağını tahmin etmiyorum. Kimse göz göre göre bataklığa girmez aptal olması lazım ( düşük tutarlarla eğlenmek için girenler hariç). Şirketi kuran ve yönetenler herkesi kandırmış ve şirketin içini boşaltmış bilanço durumun aynası ( Köy bakkalları dair daha iyi yönetiliyor.) Birde şu hisselerini satmak için başvuru yapan yöneticiler hisselerini sattığı zaman bilgi vermek zorundalar mı? 0,55 gibi rakamlardan satan yöneticiler neden bilgi gönderdiler kap'a ve diğerleri sattıysa neden herhangi bir bilgi yok sattıklarına dair.
8 eylülde yazmış olduğum bu yorumda ( Birde şu hisselerini satmak için başvuru yapan yöneticiler hisselerini sattığı zaman bilgi vermek zorundalar mı? 0,55 gibi rakamlardan satan yöneticiler neden bilgi gönderdiler kap'a ve diğerleri sattıysa neden herhangi bir bilgi yok sattıklarına dair. ) bu soruya bilenler cevap verebilir mi bunun nasıl bir açıklaması olur....
Adamlar teknoloji parekendeciliğini birakıp inşaat işine girmişler
Bmeks hissesinin ait olduğu şirket : BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İSTANBUL TİCARET SİCİL MEMURLUĞU 270380 SİCİL NUMARALI
Sizin web adresini yazdığınız şirket : BİMEKS DIŞ TİCARET İNŞAAT VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İSTANBUL TİCARET SİCİL MEMURLUĞU 252537 SİCİL NUMARALI
Bu kadar benzerlikte bir isim olması sizce tesadüfmü yoksa bu şirket bir iki ufak değişiklikle akgirayların işlettiği şirket mi. Bence bimeks ismini yaşatmak için kurulmuş bir şirket geçmişteki halka açık şirketle bağını koparmak için ayrı bir şirket doğal olarak ama sahipleri bence aynı yoksa bu kadar isim benzerliğiyle ticaret yapma şansı karakoldan biter
bimeks hisse mağduru arkadaşlar hukuki yollardan hakkımızı arayalım. bir yolu olduğu bilgisi var gibi. magdurlari bir platformda toplanalim.bu isin bir cozumu olacak.wats app numaram 05323811005 elinde hissesi olmayan lutfen katilmasin..!!
Doğru bir haber ise bunu buldum gezerken
T.C. İSTANBUL ANADOLU 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ'NDEN
Dosya No : 2018/575 Esas
Davacı PLM Bilgisayar Anonim Şirketi tarafından davalı Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret Anonim Şirketi aleyhine açılan İflas (Kambiyo Senetlerine Mahsus Takipten Doğan İflas (İİK 173)) davası nedeniyle;
Yenisahra, Barbaros Mah. Sütçüyolu Cad. No.62 Ataşehir İSTANBUL adresinde bulunan, İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün 270380-0 sicil numarasında ve Kadıköy Vergi Dairesi'nde 1750069133 vergi numarası ile kayıtlı Davalı BİMEKS BİLGİ İŞLEM VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nden alacaklı olduğunu ileri süren tarafların İİK'nun 173/2 maddesi uyarınca bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde davaya müdahale ve itirazda bulunabilecekleri, itirazlarında iflası gerektiren bir halin bulunmadığını ileri sürüp açılan davanın reddini istemeleri halinde HMK'nun 317/2 maddesine istinaden bunun maddi delillerini de sunmaları, 17/04/2019 günü saat 15:20'deki duruşmaya kendileri bizzat katılabileceleri gibi kendilerini vekille de temsil ettirebilecekleri, İİK'nun 166 maddesi gereği ilan olunur.07/02/2019
şirket iflasını istedimi bilgisi olan var mı?
Hiç haber alan varmı? Uzun zamandır hiç haber yok şirketten. Ölse ölüm haberi çıkar bundan hiç ses çıkmıyor
selamün aleyküm akgiray zedeler akgiraylar hükümetten beklediğini bulamayınca şimdi muhalif paylaşımlar yapmaya başladı
rte seni spk başkanı yaptı piyasadan aldığın 600 milyon lira parayı hiç ettin işçinin maaşını sigortasını vermedin işyeri kiralarını ödemedin
sanırım devlete olan verginide ödemedin
hisse senedine yatırım yapanlarında parasını sıfırladın
bütün bunlarıda göz önünde bulundurursan 1,5 milyar tl piyasaya taktın
daha utanmadan devlet destek çıkmadı şirketler batıyor bilmem ne diye muhalevetlik yapıyor
bu dünyanın ahireti var bütün madurların eli yakanda utanmaz adam milletin devletin aklıyla oynama tarihe kara leken not düştü
şirketi kurtarma girişiminde bulunuyorum kimse kabul etmedi yalanıyla avutma insanları
yüzde 55 kısım tahsisli sermaye artışını kabul etmişti cevap vermeyenlerle bu rakam dahada artardı ama bu adamın derdi
şirketi kurtarmak değil 1,5 milyarın hesabını vermemek tir elbetki gereken cevabı TC yüce mahkemeleri nezdinde verecektir
SPK başkanı Vedat akgiray türk yatırımcı uzun vadeli borsada yatırım yapmıyor. Yabancılar o yüzden daha karlı işlemler yapıyor demişti Bloomberg TV de uzun vadeli islemide en az 5 yıl diye tanimlamisti. 5 yılı görmeden şirketi batirdilar. Merak ediyorum geçenlerde ölen o sahte peygamberin günahı bunlardan azmidir diye onun en azından nörolojik hastalıklari olabilir bunların nesi vardir
kader ortaklarım bu şirket hakkında yeni bir bilgi yok mu? Ne yapıyor bizim akgiraylar....
Merkezi Çekmeköy de bir yere taşınmış diye duydum. Nitekim ticaret sicil de yazıyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İflas için neyi bekliyorlar. Anlayamadım...
Endeks 110 bin olmuş şöyle kazandım böyle 2'ye katladım sözcükleri havada uçuşuyorken Şu Covid 19 sürecinde teknoloji firmalarının önemi bir daha netleşmişken bundan yararlanamamak ne acı. Tüm sermayesini buraya gömenlere Allah sabırlar versin...Bunda da bir hayır vardır. Kazanmak bize nasip değilmiş...
Buradan Devlet yetkililerine sesleniyorum. Bimeks markası heba olup gitti. Yeni Dünya düzeninde (Pandemi sürecinde) marka olmak çok zor. Hele ki teknoloji sektöründe büyük birleşme ve satın almaların olduğu bir dönemde Varlık Fonu olarak uyuyan devi uyandırsak. Tahsisli ise tahsisli sermaye artırımı ile veyahut başka bir model ile Türkiye nin bir Amazon gibi markaya ihtiyacı var diye sesli olarak düşüncemi dile getirdim. Online alışveriş sitesi hemde Yerli ve milli neden olmasın...
Kardeş paydaşları firma ile ilgili bir gelişme yok mu?
Benim bildiğim Çekmeköy de küçük bir ofiste hayatına devam ediyormuş. Bimeks çalışanları belli aralıklarla protesto için dükkan önüne gidiyorlarmış. Tazminat hakları için Murat Akgiray la tartışıyorlarmış. Borç benim değil şirketin diyormuş.
Bimeks.com.tr alan adı bi süredir boşta idi tekrardan Bimeks olarak alan adı alınmış ama sayfa aktif değil tabi. Anlamadığım krediye batık fiyata satın alarak şirketi kurtarma yoluna mı gidecekler.
Sayın mahuli genyh de yokmu gelişme? MAR-LX1M cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bimeks nefes alıyor mu acaba tamamen öldü mü? Hiç böyle birşey de görmedim, faaliyeti var mı yok mu? iflas da vermiyor, çabaladığına dair haber de vermiyor...
Marka değeri olan herkes tarafından tanınan üstüne üstlük e-ticaretin zirve yaptığı bir dönem öncesi birçok soru işaretini geri de bırakarak kapandı veya bir güç tarafından kapatıldı. İflas etti demiyorum birçok soru işareti bırakarak kapatıldı.
En yakın zamanda bir haber, bir bomba patlatacağı konusunda düşüncelerim depreşiyor.
Pandemi dönemi şunu bize öğretti. Global krizlerde bile e-ticaretin önemini bize hatırlattı. Bu dönemde markalaşmak artık zor. Kolay olan ise Bilenen markaların birleşerek veya satın alınarak kat ve kat büyüdüğü...
"Whatsapp grubu kurduk bu işin bir yolu olduğu bilgisi var. Bu işin bir çözümü olacak." diye elinde bimeks hissesi olanların bir avukata yetki verilerek hisselerin belli bir değerden paraların alınabileceği iddia ediliyordu. Grup hatırı sayılır şekilde kalabalıktı... Yazının sonunda da hissesi olmayan lütfen katılmasın diye uyarı bile vardı. Anlatılanlara bakılacak olursa binlerce lotu olup hiçbir mecrada adını sanını duymadığım kişilerle doluydu. Kıllandım hemen gruptan çıktım. Bana hisse söğüşleme grubu gibi geldi...
İflas ettiğini söylüyorlar... Belgesi de kuşluda dolaşıyor.. Bizi bu hallere düşüren başta Akgiray Ailesi olmak üzere sorumlu tüm insanları Allaha havale ediyorum, bizim yaşadığımız acıların ve sıkıntıların bin fazlası kendilerinden ailelerinden doğacak çocuklarından çıkar inşallah...
Şu iflas ettiği söyleniyor mu? yoksa o sitede gördün mü? gördün ise bi paylaşım dediğim o kadar arkadaş ya biri bana atmıştı bi yazı metni idi sonra kaldırmış diye cevap alıyorum. Arkadaş net olmanızı istiyorum. İflasla belge ile konuşun yoksa mış,mişli konuşmayalım...
Üzgünüm dostlar paralar pul oldu.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...rildi-6393635/