simdide diger turlu peskes cekiliyor. bugün 2.45 i gosterdiler. bedavadan biraz pahali. kimlere hisseyi ucuz ucuz peskes cektiler kimbilir. para olucak tum tahtayi topluycan su cakallarin elinden.ahh ulan ahh
Printable View
kur istikrarlı olursa bu şirket kar yazmaya başlar...onun haricinde fosfat yatırımı yapmadıkları için kur kaynaklı hep çarpılmaya kötü bilançolar açıklamaya mahkumdur.....önümüzdeki dönem kur abd kaynaklı stabil döneme girecek görünüyor.....bu gubrf ye normal şartlarda yarar....bunun birkaç yıl sürmesi lazım....2010-2015 yılları arasında ki kur hareketi gibi uzun dönem olması lazım....bu olasılık artmaya başladı....yine sebep abd kaynaklı.....abd artık faiz indirimi konuşuyor....nasıl ki faiz artırdı dünyada faizler arttı şimdide faiz indirecek dünyada faizler inecek....artı olarak doğu akdenizde bulunacak bir doğal gaz yatağı ülkemizi başka kulvara sokar.....biz kazancımızı hep enerjiye veriyoruz....normal şartlarda 50-60 milyar dolar cari açık veriyorsak bunun 35-40 milyar doları enerji kaynaklı cari açık.....dolayısıyla bulunacak bir gaz yatağı kur kaynaklı enflasyonu bitirecek.....
Bu tahtanın yapıcısıda ona destek verenlerinde alayı fetöcü ne hikmetse bu şirkete hiç operasyon yapılmadı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kesinlikle doğru yorum. İşte bu üçkağıtçı din tüccarlarının şirketten temizlenmesi için bu iktidarın artık defedilmesi gerekiyor. Fetönün inine girilecekti güya fetönün bütün siyasi ayağı dışarıda. Ama millet İstanbul seçimlerinde bana umut verdi. AKP hızla eriyor millet nezdinde. Millet artık bu kadar haksızlık adaletsizlik yolsuzluk iş bilmezlik karşısında kayıtsız değil. Az kaldı inşallah dostum. Bize bu sıkıntıları yaşatanlar elbet misliyle karşılığını görecek. Sabır etmekten başka çaremiz yok.
aciga satip alttan toplama yaparak maliyet düşürmeye calisiyorlar gibi...
Artık naparlarsa yapsınlar sövüp duruyoruz napalım heryere şikayet ettik olmuyor olmuyor olmuyor en son çare toplanıp genel kurulu basmak başka çaremi kaldı
Bu şirketin dibi yok altınlarına yazık yastığının altında dursun derim
2008 krizinde ki dibi 1.20 seviyesindeymis ortak.:)
nedendir bilmiyorum ama içgüdüsel olarak cok pozitif düşünuyorum bu hisse tekrar yeni bir zirve yapacak gibi hissediyorum.
Valla ortak bize giren girdi çıkmıyo nedense yıldım umudumda yok ama umarım İnşaAllah dediğin gibi pozitf olurda kurtuluruz bu hisseden
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haram müslüman adamı korkutur. firavun tohumlarını değil.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abilerim müdürü sıkıştırıp beni engelledi yeni hesabdan devamhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...123fd7fd43.jpg
ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katarlılarla kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi derken Türkiye deki yatırımcıları yedik bitirdik şim katarlı kardeşlerini yemenin peşine düşmüş vampirler
Gübre gaza bastı,güçlü görünüyor,ytd
Zıpzıp sen nezaman yükselicek desen yerlerde sürünüyor bu hissenin yönetim anlayışı değişmeden çıkmıyacağını anlasan keşke
Maden davası ile ilgili gelişmemi var arkadaşlar bilgisi olan yazabilirmi
tarihe not düşelim..
17 temmuz 2019..
yırttı, kanırttı, parçaladı, nefessiz bıraktı..
2.75- %7.84.
Şimdi bu poh çok çıktıya İnşaAllah kar realizasyonu yapmazlar
Bukadar yükselmesinin sebebi madenle alakalıymış ama detayını bilmiyorum
pek acıklamada yok am bunun devamı gelmesı lazım hektaş bak nerlere gitti cıkışlar şirkeler tarafından desdenlkmesse cıkış kalıcı olmuyor ne yazzıkı bakalım milli tarımıznz desdek şeklınde olcak
Bu yöneticiler iyi haberleri bile iç etmekle meşhurdur
kapanisa yakin aldim bir miktar, hareketli ve hacimli bir gun olur insallah
tamam artık sen yazdıysan hapı yuttuk. ne zaman şu hisse yükseldiğinde yazsan ertesinde mahvoluyor hisse. bu foruma yeni gelenler size bir tavsiye. gübre ciddi olarak ne zaman yükseldi ise zıpzıp da gübre uçtu uçacak diye yazmışsa ertesinde hisse yerle bir olmuştur. aman dikkat. bu forumun müdavimleri iyi bilir. oyuna gelmeyin.
arkadaşlar büyük resmi göremiyorsunuz. bu yöneticiler mevcut siyasi iktidarın ürünleri. bu siyasi yönetimi millet defetmedikçe bu yöneticilerden kurtulamayız. bir seyrek bıyıklı hafif sakallı badem gider öbür badem gelir.
Gübrede var birşeyler,sanki iyi bir haber elec ek gibi hızla yola devam ediyor,ytd.
Bu hisse %7 çıksa da %7 düşse de hiç bir etki yapmıyor bana. Tek bildiğim var İbrahim Yumaklı ve ekibiyle bu işin yürümeyeceği. Yatırımcı gözünde değeri sıfır.
Aynen katılıyorum nedense hiç güvende vermiyor bu yönetim bu çakal sürüsü gitmeden sağlam hareket bekleyemiyorum İnşaAllah yanılırım
Zıpzıp bu poh yeterki çıksın zararımızı kurtaralım sende bizde kurtulalım
1 haftada %18 prim yaptı muazzam bir olay kazananlara tebrikler...
Kazanmakmı daha %40 nakit zarar beklediğimiz 6 seneyi saymıyorum enflasyon dolar karşısındaki kaybıda saymıyorum düşün artık nerelerdeyiz
5 sene ve yüzde 60 zarar enflasyonu sayma..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.