Hah hah Bence...
Esnek mesai ve mesaj başı ücret... yol ssk da vardir...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Printable View
Hah hah Bence...
Esnek mesai ve mesaj başı ücret... yol ssk da vardir...
ironi = inori
Bak Tuncay beyim, sana iki çift lafımız var.
Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, her şeyin var.
Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana küçük yatırımcının hakkıyla oynamak?
Yakışır mı bunca küçük yatırımcının hisselerini bedavaya cebellezi yapmak elinden ayak oyunlarıyla almak?
Ama nasıl yakışmasın! Sen değil misin beş babayiğitten biri,
Anlamıyor musun Tuncay beyim, bu küçük yatırımcılar haklarını istiyor. Ama ben boşuna konuşuyorum.
Adaleti tanımayan adama, adaleti anlatmaya çalışıyorum.
Seeen, büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi Tuncay Bey!..
Sen mi büyüksün?.. Hayır, biz büyüğüz! Biiiz, küçük yatırımcı! Sen bizim yanımızda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç!
Gözümüzde pul kadar bile değerin yok! Ama şunu iyi bil: Ne haklarımıza ne de hisselerimize hiçbir şey yapamayacaksın.
Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin küçük yatırımcının haklarını. Çünkü bizler haklıyız ve haklarımız var.
Bizler küçük yatırımcılarız haklarımız var. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?
Dokunma artık küçük yatırımcının haklarına ver onlara haklarını, ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Ver onlara haklarını! Çakallık yapma!
Eğer küçük yatırımcının haklarını çeşitli ayak oyunlarıyla ucuzdan almaya kalkarsan biz, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan biz, küçük yatırımcı* hiç düşünmeden Adaletin kılıcınını ve küçük yatırımcının öfkesini üzerine akıtırız.
Anlıyor musun dönüp arkamıza bakmayız bile!..
ironi = inori
Migrosta 8 sene calistm tez is koop diye bir sendika ckarmslar personelimi koruyor migrosumu anlamadk bide baska sendikayada uye olamyon olursan yol parani yatrmayz diyolar eskilern haklarni aldlar bu sendika bizim yerimize imza atip hakkimizi yiyolardi ve buna kimse sesini ckaramyodu cok skntlar yasadk maaslari mesaileri eksik yatryolardi bunu migros yapyordu ve yapmayada devam ediyor boyle bir sirketn hissesinden ne olacak kipayi alirlar ama personelin hakkini yerleri onlarn verdigi haberler emin olun hepsi kucuk yatrmcyi avlamak carpmak cirpmak
Bu is yatirimdaki #97.2 hisse patronun mu yoksa spegin mi bilen var mi
Kayıtlara geçsin diye yazıyorum,
Bu earnts young raporu ki 8 adet slayt oluşan boktan çözünürlük ile kapa alel acele 3 dakika arayla iki defa atılmış resmen manüplasyon amaçlı bir operatif bir rapordur...
Bu rapor sayesinde iyi hisse toplamışlardır bunlar yapılan yasal olabilir - ki şikayet açacağım yinede- yasal olsada adil ve doğru etik değildir...
Söylenecek çok şey var...
ironi = inori
Ne güzel mali ver ondan sonra hergun düsür hic alim yapma cakal bunlar alacaklar varsa 2.80 altni bekleyn bugün 3 lira altnda kapatr aksama iyice indirrler yarn yine %5 eksilerde olur acele etmeyn nasil olsa hic alim olmayacak bekleyn
Maalesef 4.30 dan uzun zamandır taşıdığım kupanın yarısıyla vedalaşıp tekrar 4.10 ,dan yerine koydum . sonra çok daha düşük fiyattan sattım. Hacimli aşağı düşüşün den korktum. Kimse satasmasin lütfen toparlanır sana tekrar almak için bir gözüm hala burada ama tüm iller spk nin elinde gibi görünüyor. Yoksa anlık fiyatlar hikaye...... Ytd
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 yıldır bir sürü frildakla elimden alamadıkları hisseleri birgün içersinde yayınladıkları uyduruk bir rapor ve yüksek hacimli işlerle korkutarak elimden aldilar
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede zararim cok ama burada hisse pazarlayip kacanlar var eski yorumculardan kimse kalmamis ozellikle cuma sabahtan sonra hic yorum yapmamislar.ben bu iste bir oyun oldugunu dusunuyorum.cuma gunu kipa genel kurulunada katilacagim .maliyetim 4 tl. Kipa aciklama yapana kadar satmicam zaten dunyanin zarari var. Ama twitterda ve bu forumda tezgah kuranlari allah bildigi gibi yapsin.
Beyler açık yapıyorlar akıllı olun malınıza sahip çıkın biraz daha dayanın sabır ve cesaret bu zamana kadar emek ve para harcadınız bu işe şimdi sizi korkutmalarına müsade etmeyin şunun şurasında ne kaldı bu arada kan emicilerin mesaisi başlamış böyle yaratıklara itibar etmeyiniz kazanan sonunda biz olacağız inşallah ytd
Perşembe artık kokuyu mu aldı bilgi mi sızdı bilmem, 500 bin lotun 344 binini yatırım finanstan, 122 binini merrillden satmış. Bugün merrill şuana kadar 269 bin aldı, merrill ve yat finans ne kadar alır perşembe sattığını yerine koyar mı bakalım.
Bi de şuna bakmak gerekli, cuma günü yatırım finansın 660 bin satışı var, bunu da mı citiden sattı ona yarın takası gelince bakarsak citinin ne yaptığı daha bi çıkar ortaya.
Ama bugün ilk seans citinin 269 bin alışı olduğunu tekrar söyleyebilirim. Tera da 300 küsur açıkta bu arada.
2. seansta pastada büyük bi değişim olursa onu da yazarım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bos konusyosun neden sabrli olmak ne ben borsada okadar sabrettm.ne frsatlar kacirdm aldgm hisse hergun eriyip gdyordu kipada erimeden sattm ben sattm daha cok düstu satmakla satmamakla alakasi yok hissede operasyon bitti zaten hemen hareket olmaz en az 1 ay dusürup toplarlar spk nin gozü ustunde bunlarn oyuzden ckaramazlar
Dedigim gibi operasyon biteli daha 1 gun oldu dip yapmadan ve bir kac gun yataya baglayp toplamadan ckaramazlar dibi 2.60 2.50 bunu bilen bilir bir kac gune oralara kadar indrcekler bugün zaten berbat kapattrcaklar yarn yine %3 yada %5 eksi olacak 2.90 2.80 lerde olacak yarn bunu bilin
Sattıysan hayırlı olsun defol git o zaman ne işin var bu sayfada zaten burada hissesi olandan çok olmayan var sende sivrisineğin ekibinden misin milleti sattırıp vebal almaktan hiç mi korkmuyosunuz sattıysan gidersin yeni girdiğin hissenin forumunda takılırsın ne işin var burda 2-3 senedir sabredip dişini sıkanlara az daha sabredin diyince kötü mü olduk boş konuşuyo mu olduk satmışsın kurtulmuşsun hadi başka kapıya
Korkusuzca ve sakince sayısını arttırdığımız Kipa hisselerimiz ile ben ve yakın arkadaşlarım birlikte bekliyoruz. Beklenen güzel sonucun alınacağı konusunda inancımız tam. Tüm aklı başında yorumların bu yöne işaret ettğini düşünüyorum. Tüm desteğimiz ve dileklerimiz toplantıya katılacak arkadaşlarımız ile. Bir önceki toplantıda yaşanan sevincin ve kararlılığın tekrarlanması arzumuzdur.
YTD
Bende cuma günü 3.30 üstunden satmistm bunlara guven olurmu
Madem bu rapor yonetıme bilgi amaclı verıldı, bıze ne nıye kapa yolladılar. en son halını sırket kapa yollamalaı bu resmen spekulatıf hareket ıcın yapılan bısey bu bıır kanıttır. Dava acılırsa sayet bu rapor da kullanmak lazım.
Taa sabah seans acilmadan yazdm artiyi bile gostermezler %5 %6 eksilerde olur demistim bna kzanlar oldu bir kac gun yataya baglamadan kesinlikle almayn amaclari yukardan mal satmakti basardilar simdi de yedire yedire düsüryolar kapansa yakın 3 lira altna basarlar yarnda 2.90 2.80 lerde olur aksi olmaz cünkü basinda migros gibi iscinin ve yatrmcnn hakkini gaspeden yalan dolan haberlerle insanlari magdur eden bir sirket var sakin olaki almayn bekleyn.2.80 ve altni
Yarn yine %5 eksilerde olacak kipa kesinlikle 2.80 ve 2.70 lere kadar indirilip uzun süre toplanacaktr maalesef alanlara gecmis olsun bir kac ay bekleyebilirler
2 defa uyari gelmis daha once spk dan brut takas gelebilir dikkat uzak durmakta fayda var
Analarnn baska tarafndan ciktklarini bir kere daha ispat ettiler hic sasmaz yarinda yine artiyi bile gostermeden basaarlar %5 eksiye
Merak etme onuda olumsz sonuclarlar biliyomusun ben galibin hisselernden hic korkmadm rizanin hisselerndende bugun nibas %15 yapti adam yatrmcsni guldryor en azindan ama migrostan hep korkmusumdur bi ara migros hissesindende cok zararvetmistm aylarca bekleyp zararla sattm ben sattm dahada dusmustü kipada migros ayni adamlar keske spk bir aciklama isteese basmzda bizi koruyan bir kurum olsa neyse