bugunki yatırımın alışları guzel devamı gelır inş.
Printable View
bugunki yatırımın alışları guzel devamı gelır inş.
Ortada alış falan yok kardeşim hepsi fiktif işlem. Yatırım finansman 2.6 milyon lot mal alacak ve tahta yerinde duracak öyle mi? Eğer bu alislar gerçek olsaydı orayı yıkarlarlardi. Bu tahtayı her kim yapıyorsa 3-5 kademeye bereket okuyan çapsizin biri boşa heveslenmeyin koklatmaz bunlar.
hissde beklenti satılacak olması onun dışında teknık beklentı olabılır
Spek abi eyi günler. 1 Liraya kadar dusurmezsen hatırım kalır. Eninde sonunda yukarı çekeceksin. Düşerse ben üç kuruş kaybederim. Ama sen öylemi ya, sende süt var şeker var salep var yani her türlü katkı maddesi var. Onlar bir bozulursa dondurma bile yapamazsın. Ha gayret açık daha bastır aşağıya goley gelsin baken
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekurisi gözde hareketli. Lakin bu uyuzun gözü aşağıda
Ülkenin ekonomisi çok çok iyi. Oylesine iyi ki avrıpa bizi gısganiyeh
Endeks toparlasa ne fayda. Bizim uyuz düştüğü yerde kalıyor.
Kaldır başını be uyuz.
Anası gözde eksi borsada bile gidiyor. Danası maktk hiç peşinden gitmiyor. Kurda kuşa yem olacak maazallah. Ya yavrum *****n peşini elini bırakma kayip falan olursun. Birde seni aramayılım
Helal olsun spek. Tek emirle 1.29 - 300 bin lot satış emri girdi. Seni gidi seni.
İzmir Atatürk organize sanayide bir fırça fabrikası var. Fabrika dökülüyor. Onun kadar bile olamadın makine takım. Senin speki utansın. Sonuna kadar buradayız. YTD
Bu körolasi hissede benden başka sürünen yok galiba. (O. Ç/operasyon çocuğu /spek hariç)
Ama hiç önemli değil artık. İnşaat sektöründe çalışıyorum. Kriz nedeni ile alamadığımız 6 aylık maaşlarını bugün toplu olarak yattı az buz para değil. Üstüne üstlük emekli massida var eh bu para beni en az 2sene idare eder içkimiz yok sigaramız yok evden işe işten eve bundan sonrasını sen düşün artık O. Ç(operasyon çocuğu) spek. İki senede öpe öpe bir yarlere getireceksin elin mahkum. Haaa unutmadan hani bir laf vardı "azdan az gider çoktan çok gider" benim şunun şurasında ellbin üzeri bir lotcugum var. Seninkisi öylemi ya. Süt var şalep var şeker var. Yani işin zor spek amca. Bu kağıt yüzünden neler kaçırdık. Eeeee balını yemeden bırakmak olmaz artık.
Arkadaşlar bu hissede benden başka küçük yatırımcı kalmadı galiba. (kendi adıma konuşuyorum bu hissenin tek aptalı Benmiyim acaba. Olsun 2 li rakamlara kadar ben bu hissede aptallık yapmaya devam edeceğim.) YTD
Merak etmeyin bunlarında yerleri baya değerleniyor....Milletin farketmesi lazım....Satışı nereye kadar erteleyebilecekler buda diğer konu....ytd
Satacak yermi kaldiki fabrika arsasını satali çok oldu
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şuan gebzedeki kendi fabrikasından bahsettim....ytd
Onada aylık kira ödüyor,kiracı orada
Makina takım alındığından beri borç yapılandırması yapıldı fabrika arsasını satıldı yani kendileri aldı yeni makinalar alındı yanlış hatırlamıyorsam 2/3 senedir hep kar açıklıyor ancak ünlü sayesinde istedikleri kalıpta tutuyorlar,Allah yardımcımız olsun ünlünün elinde bedelliden kalma 15 milyon lotun 7 milyonunu sattı ,sözde piyasa yapıyor piyasanın içine ediyor..... isteseler yukarıdan satmak varken al gülüm ver gülüm yapıyorlar yani ne zaman isterlerse o zaman gider bu ******** kağıt. Y.T.D
Arkadaşlar alıcı satıcı kimdi bugün.
Tsk hocam sağolasın
Teşekkürler maktakim yolun acık olsun kar cebe
kurthan
Bu gözde gurubunun ilk hedefindeki satış kümaş. Bu kumaş satılmadan bize rahat yok. Muro eninde sonunda bu makine takımı satacak. Anladığım kadarıyla şimdilik kümaş a kilitlenmiş durumda. Ne yapalım iki yıldır sürünüyoruz bir iki yıl daha surunuruz. YTD
Nihayet kisitlalam kaldırıldı. Tekrar merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar bu hissede neler oluyor. Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Gozde gurubu kumaşı satarsa - ki öyle görünüyor.-Bu satış makine takımı olumlu etkiler diye düşünüyorum. Yıllardır makine takımın baskilanmasinin nedeni belkide yabancı bir firma ile mutabakat anlaşması yapıldı hatta belki satış fiyatı bile belli. Alan taraf piyasadan toplayabildigi kadar hisse toplama derdinde olabilir. Yoksa bu kadar baskilanmasinin başka bir açıklaması olamaz. Sonuç ne olursa olsun ben ikili rakamlara kadar asla bu hisseyi terk etmiyecegim.Bekki biraz zaman kaybı olacak ama sağlık olsun. Asla yatırım tavsiyesi değildir. Unutmayın en doğru karar kendi verdiğiniz karardır.
Hadi yavrum nazlanma artık. Sana terlik pabuç alacağım. Ömrümü yedin makine takım ömrümü
1.43 ustune atıp kalırsa ivme kazanabilir 1.43 ustü 1.45-1.48-1.50-1.54-1.58 ve ve 1.63 muhtemel test edeblir ytd
Abi tüketti bu hisse bizi aylardır buralarda git gel. Hisse mi çıkıyorlar hisse mi topluyorlar belli degil
Arkadaşlar hepinize günaydın. Umarım makine takım günü yaklasiyordur. Hepinize sağlık ve bol kazanç olsun. İki sene az bir zaman değil. Hala sabırla bekliyorum. YTD
Çok ilginçsin makine takım çok ilginç. Birileri senin yakanı bırakmıyor ama. Haydi hayırlısı bakalım.
Hergun iki yanağımdan öptüğün için. Yetmedi birde sol kulağımın arkasını kasidigin için sana teşekkür ederim makine takım.
Ömrümü yedin makine takım ömrümü.
Yaw baban gözde den bari utan. 1.50 yi geçmeye yemin mi ettin. Sayende neler kaçırdık neler. YTD