ciddi yabancı alışı var 1 haftada .. bu gidişat devam ederse ki oyle gorunuyor, eski zirvesi 21 tl yi görmeli.. yabancılar ciddi zarar etmişti bu hissede.. bunun acısını çıkaracaklardır bence :)
Printable View
ciddi yabancı alışı var 1 haftada .. bu gidişat devam ederse ki oyle gorunuyor, eski zirvesi 21 tl yi görmeli.. yabancılar ciddi zarar etmişti bu hissede.. bunun acısını çıkaracaklardır bence :)
bu arada şu site baya güzel veriler veriyor.. hep arıyoruz ya pastadır aracı kurum dagılımıdır yabancı oranıdır para girişidir baya baya hepsini veriyor..
bizim için pastaları burdan takip edebilirsiniz.
https://www.yatirimkredi.com/bist100...imlari-liste-2
6 ay öncesi gibi ucuz hisse kolay bulunmuyor artık.. Batık Teknosa bile bir hafta da %27 gitti.. Tutun bakalım tahtayı daha ne kadar buralarda tutacaksınız...
Ben buradayım. Zararına satmam. Bekliyorum.
Bugün size nazire yaptı spek :))) Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 de bist 100 endeksindeyiz dun aksam haber geldi 19:00 da borsa istanbul yayinlamis,umarim hepimiz icin hayirlisi olur...
Osmanlı menkul tek başına oynatıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Philip capın hiç malı kalmadı neredeyse o gitti geriye emeklilik fonları kalıyor onlarda yüklü sattı çekildi ortalarda yok şimdi kimin malının peşindeler acaba
İlk günden itibaren bendeki malı istiyorlar. Malım hazır beklemektedir. 30 a bırakırım.
bist 100 endexine girecekmişiz.. hadi hayırlı olsun .. bu kadar işlem hacminin nedeni belli oldu ..
https://www.borsaistanbul.com/duyuru...rda-degisiklik
İlk önce yatırımcıya giriş yaptılar :))) bist 100 den önce..
Neden kimse yazmiyor
Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir
Çok dinlendi zamanı yakındır emeklilik fonları satınca adam ince ince alıyor yukarıdan almak yerine
Araci kurum dagilimini verebilecek biri var mi? Eskiden Cefaks sagolsun cok sık paylasim yapardi
bu islem hacmi ile giderse girdigi gibi cikacak bist 100 den...namussuz kagit
Bizim, New York da Türkiye nin dev 10 15 kadar şirketiyle birlikte görücüye çıkıyormuş ocak ayında yatırımcı toplantısı var o kadar devin arasında bizim görmek çok şaşırtıcı oldu hadi bakalım yabancılar asılmadan yürü aslan..
Bu arada Osmanlı dan iş yapan kesin patronun adamı çok patinaj yapıyor az akıllı ol yeter zig zag değil mi
sayin sertol bu ilk degil daha once de iki kere gorucuye cikardilar amerikada sirketi
Bu fonlar 3 trilyon dolar yönetiyor ve em payı yüzde 20 biraz farklı yani.. birlikte katılan şirketler içinde en küçük şirket bizim market..
Hocam bi link paylasabilir misin haberle ilgili?
Ccola forum sayfasına bakın orada paylaşmış biri hemen son 2 gönderi Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ee kimse kalmadı mı burda emeklilik fonları da alışa geçmiş inşallah geçici bir durum değildir çok dinlendi ama değil mi Allah mahçup etmesin inşallah
Ben buradayım
Ben de buradayım. Valizi falan toparlıyorum. Trafik tıkanmazsa üç beş durak sonra inerim.
eski zirvesini görmeden inmem ben .. zarardayken çok bekledik, kardayken de bekleriz dert değil ..
dedim ya cocuklara kalsın belki bi işlerine yarar..
21,60 eski zirvesi .. daha çok var oralara ..
4 kişiyiz Arkayı dörtledik o zaman kalksın artık kaptan ne bekliyorsun
BIST100 de HALKB dan sonra en ucuz hisse.. Çok geri kaldı.. Finansallar da iyi gitmeye başladı.. Artık bir flama direği ile açığı kapatması lazım...
https://i.imgyukle.com/2020/01/03/VYUsgN.jpg
Bugün biri kusuyor... Temizlemesi ky düşer yine [emoji16]
bende burdayimm arkadaslar....herkese selamlar
sanki mulkeri vurdular amk dususe bak
Düşmeye niyetli adam muz kabuğunu ıskalar mı... Bahanesi de geldi.. Kapanış enteresan olacak ama.. Hayırlısı olsun inşallah Allah mahçup etmesin
Bu arada alıştaki ilk 7 kurumun maliyeti 11.05 falan...
Ne hos bir analiz. Hocam bu nereden? Zahmet olmazsa ilk ondan sonrasini da yapistirabilir misin?
2 günde yüzde 8 düştü. 2 günde yüzde 8 çıktığını hiç göremedik. AMK çocukları. Mülker in gayri meşru çocukları.
klasik hareketleri bizler cok aliskiniz koymuyor bize 6 yildir ayni hikaye bist 100 e girdi biraz karakter kazanmistir dedim ama malesef hala ayni ���� portfoyun yuzkarasi 6 yildir... ytd...