var bekliyoruz..
Printable View
Adın Duran Doğan ama Düşen Karga gibi hareket ediyorsun. Tekniği bozdun pazartesi düzeltirsin umarım.
Endexin iki üç misli düşmezse kendini kötü hissediyor bizim spek ,,nah alırsın benden buralardan malı. Çok yüklü maldayım cooook, araci kurumum da yatırım finansman, takip et beni sevgili spegim, her gün bin lot.qlirim buralardan.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek bu hissede kimse yoksa niye götürmüyorsun. Demek KY doluşsa iyice basacaksın aşağıya.Otobüs boş motorun gücü mü zayıf çekmiyor mu..
Kayıtlı Sermaye tavanını 100 Milyon TL'den, 500 Milyon TL'ye çıkarmış. Acaba yakın zamanda gelecek olan bir bedelsizin habercisi mi? Yorum sizin.
Geliyor gelmekte olan yavaş yavaş,bekleyen kazanacak ,Ben ekleme yapıyorum üç gündür.
Hisse sahipli yani speği var,onun canı ne zaman isterse o zaman gider hisse ancak mızrak çuvala sığmıyor, sığmayacak.
Yatırım tavsiyesi değildir
Ben bu hisseyi ve speğini alcar in speğin e benzetiyorum.
30 lardan 90 a çıkınca satmistim,sonra 1 yıl içerisinde 800-900 lere gitti.
Eskiden bedelsiz hikayeleri ile hisseler çok yüksek fiyatlara gidiyordu. Son zamanlarda sanki bu algı biraz bozulmuş durumda. Ben her halikarda bu hisseye güveniyorum. Spekülatör baskın durumda, KY'yi yıldırmak için elinden geleni ardına koymamaya hazır bir görüntü sergiliyor daha şimdiden.
Biraz kafasını kaldırsın hemen vuruyorlar tepesine. Uzun vade diye az bir lot aldık pişman etmez umarım.
Rezalet bir temettü gelmiş. 50 tl.lik hisseye 0.72 kuruş. O da 4 taksitte yılın son çeyreğinde. Bin lotu olan 4 tane 180 tl temettü alacak.50 bin tl lik hisseye bunu uygun gormus yönetimdeki zevat .
Tabiki fiyat geri gelecek,çok normal bu yönetim zihniyetine.
Hisse BofA nın oyuncagi haline gelmiş durumda. Bir anda deliler gibi alıyor aniden satıyor, bir gün en iyi alıcı ertesi gün tam tersi.
Bizim speğin de kafasını alt üst etti BofA .
Usd kuru seçimden önce 22 ler sonrasında da 24-26 lar konuşuluyor.
Akepe kazanirsa 35 lere kadar çıkar diyorlar(piyasada sosyal.medyadaki söylentiler?)çünkü bugünkü cb açıklamasına göre mevcut ekonomi politikalarına aynen devam edecekler .
KK kazanırsa da faiz artacak.
%60 ihracatı olan durdo $ artışından nasıl etkilenir?
İşte this is the question.
Hammadde pahalı diye ters köşe mi yapar vs vs vs...
Sorular çok da cevap yok
SM-A505F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tarihinde ilkkez temettü veriyor durdo...gerçek borsa şirketi olma yolunda iyi adım miktarın önemi yok temettü vermeye başlaması önemli...tavan yaparak kutlasak çok daha güzel olacak bayram öncesi....bol şans.
Tarihinde ilk kez temettü veriyor olması bence de olumlu. Tahtada lot sayısı çok az bu yüzden tahtanın speğin tam kontrolünde olduğunu düşünüyorum. Daha ucuzdan daha fazla mala ihtiyacı var bence kısacası dökme peşinde gibi geliyor bana.
%186 bedelsiz haberi de etki yapmadiysa bizim hissenin speği BofA dan islem yapiyor demektir.
Lot arttırma kararı aldım.
Nasıl bir tahtacısı varmış beaaa :wu:
Birileri mi girmeyi deniyor acep...
Düşen Doğan Basım..Rezil ettin hisseyi spek
Temettü tarihinden önce bölünürse evet.
Ancak henüz spk ya bedelsiz için muracaat yok.Mayis 15 en geç başvururlar.cevqp da ortalama 30 is gününde geliyor.bu da 1 temmuz yapar.ondan sonra canları ne zaman isterse bolerler.
Bu hissede bedelsiz,temettü den ziyade önemli olan yabanci ortaklığı ki guven verir,ihracatçı olması ki kurdan pek etkilenmez,yenilikçi ar-ge ci olması ve daimi ürün yapması ,cola dan ilaca kozmetikten içki ambalajlarına kadar .
Kötü olan ise bir spek hălā mal toplayamadi galiba.
Cok beğendiğim ve yorumlarına saygı duyduğum sn Mehmet Aşçıoglu oğlu hisse 50 küfsürlerde iken 45 lere yanılıp ta gelirse alım fırsatı verir demişti,Ben de uzun vadeli olarak bugün alış yazdım yine.
Şahsi fikrim.mizrak çuvala sığmayacak, ikinci bir alcar,ercb ,arase hatta cimsa olacak.
Portföyünün yarısı durdo yarısı usd benim.
Asla ytd.
Bu arada takasta hiçbir şekilde oranı %001 bile değişmeyen bizim menkul kıymetler var.%47.47 oranında durdo var elinde ve bu % sabit.
Buna dikkat edinSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün gelecek üç haneli durdo fiyatı normal karşılanacak .
9 gün üst üste kırmızı. Bedelsiz miş. Temettüymüş...Gelecekmiş bilmemneymiş hepsi hikaye malesef. Spek bu hisseye kanser gibi yapıştığı sürece kimseye huzur yok. 41-42 lere kadar salabilir. Borsa toparlıyor yine düşüyor. Borsa düşüyor bu daha fazla düşüyor. Tam süzme oç hareketleri. Herşeye rağmen malımı asla kaptırmam bu kansızlara..
İyi kitlediler bu hisseyide millete çok profesyonelce
Duran Doğan Batım....
Fiyat 60 TL iken kuşlu sitede konferans yapıp bu batık hisseyi pazarlayanların Allah Belasını versin diyorum. Ertesi gün düşüş başladı bir türlü bitmedi. Ertesi gün olukla satmaya başlayan malum kurum da bir önceki gün bu konferansı düzenleyen ve hisseyi öve öve bitiremeyen malum kurum .Borsa 1 düşerken bu temettü ve beklentisi müthiş olan bölünecek olan bu rezil kağıt her gün yüzde 4-5 düşerek tam bir soygun yeri olduğunu gösterdi.Allah KY nin bu kansızlara kananların yardımcısı olsun
39.60 tl fiyattan 34.500 pot geri alım yapmış patron bugün. Güzel haber
Böyle sığ tahtada geri alım yapıp %5,50 eksik kapatmak sizce olur mu? Yatırımcı arkadaşlara soruyorum. Hırsız bunlar. SPK ya şikayet etmek lazım.Yalan Dolan başka bir şey yok.
Dikkat !!!
Durdo 200 günlük ortalamada,şu an itibariyle 38.01.
Teknik bilmeyenler için anlatayım 200 ortalama hayatidir.
Buralardan %99 dönmüş, altı felakettir ,dikkat.
Çoğu uzmanın dediği bir cümle vardır 200 un altında babam olsa almam diye
Duran Doğan değil tam Sıçan Doğan...Hiçbirşeye tepki yok. Borsa yükseliyor yine düşüyor. Borsa düşüyor bu yine düşüyor. Son 20 muma bakarmısınız neredeyse tamamı kırmızı...200 değil 1000 günlük ortalamaya inerse şaşırmamak lazım. Bu kadar düşüşün hiçbir açıklaması olamaz.
Geldi yine felaket tellalı cümlesi yerine itibar puanı verilmesini tercih ederim.
38.29 tl olan 200 g.agirlikli ortalamayı kırdı maalesef.
Bir an önce bunun üstüne atması lazım.
Altta 244 g.fibonacci ortlamasi var 33-35 arası.
Buralar çok ciddi alım fırsatı olabilir.
Bugüne kadar her dediğim çıkmış olsa bile
Bana inanıp yatırım yapmayın. Herkes kendi aklını kullansin.
Endexte yükseliş genele yapılmadığı için dünkü yükseliş tepki kalır bence.
60 tan beri umut saçanları gördük! Aynı gün Konferans düzenleyip 60 tan malı kitleyenleri de biliyoruz. Düşüş olur sadece bu hisse düşmüyor zaten ama bu hisse çok ciddi negatif ayrışıyor tepki bile gelmiyor çünkü. Beklentisi iyi olsaydı mutlaka bir tepki gelirdi.Israrla düşmesi kafalarda soru işareti bırakıyor. Şimdiye kadar Destek mestek dinlemedi bam güm indirdiler. Bu arada 200 günlük ortalamayı aşağı kıralı 5 gün oldu zaten.Teknik olarak TL bazlı çok önemli bir destek seviyesindeyiz. Bakalım buradan tepki gelecek mi? Dolar bazlı haftalık destek ise 1,80 usd seviyelerinde kurla çarpınca 35 seviyelerine denk geliyor eğer tutunamazsa freni patlamış bu kamyonun bir sonraki durağı orası olur.
https://www.resimupload.org/r/7AEQ61
Günlerdir yazıyorum...Bu düşüşün sebebi farklı diye..Millete kitlediler diye...Dönen oyunu göremeyenler şimdi bilançoya bakıp iş işten geçtikten sonra anlamışlardır. Malesef bende tutuyordum hisseyi. Gerçekten çok yazık...Hisse tam 60 TL iken 80 TL fiyat veren ve konferans düzenleyip hisseyi uçacak kaçacak diye millete aldıran ALnus Yatırım sana ne demeli bilemedim şimdi.
Kötü bilanço sebebiyle günlerdir düşüş oldu beklenti fiyatlandi deyip yukarı yapabilirler.
Karamsar olmayın
Aldığımdan beri içimde kötü bir his vardı aslında bununla ilgili. Alnus Yatırım 12 aylık bilançonun noktası noktasına 270 milyon kar tahmin ediyoruz dedi. Böyle yan tahtada bu denli isabetli tahmin yapmak ilk şüphemi oluşturmuştu zaten. Meğer amaç alıcı kitlesini malı kitlemek üzere çekmekmiş.12 aylık bilanço geldiğinde ertesi gün kuşlu sitede konferans verdi Alnus araştırma direktörü. 200e yakın kişi vardı ve hisse inanılmaz yüksek hedef fiyatla pazarlandı ve müthiş beklentiler anlatıldı vs. Ertesi gün hisse taban yedi en çok satan kurum da bir önceki gün konferansı yapan Alnus Yatırım dı. Orada iyice şüphelenmiştim aslında malı elimize verdiler diye. Yanıltmadıda . Bunları Allah'a havale ediyorum. Hızlı düşünce ve borsa geneli seçim belirsizliği vs nedeniyle düşünce bizide uyuttu ve satamadık.Tam katakulleye geldik. Bilanço beklentisi zaten kötüymüş bu yüzden düşüş oldu evet ama gelen bilanço beklenilenden daha mı kötü oldu orasını bilemiyoruz işte. Hacimsiz tahta satan mutlaka ağırlıkta olacaktır, bana göre yarın çok büyük ihtimalle taban olur.
Evet çok büyük tongaya düştük galiba,haklıymışsınızSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcı İlişkilerine mail attım. Bu işi takip edeceğim. Hissedar arkadaşlarım lütfen sizde destek olunuz.
Sayın Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi,
"Borsa İstanbulda işlem gören DURDO hissesi ile ilgili içeriden bilgi alınarak fiyatın 1 aylık sürede %50 ye yakın değer kaybettiğini biz yatırımcılar 3 aylık bilançonun gelmesinden sonra öğrenmiş bulunduk ve geri alım açıkladığınız halde geri alım yapılmadığını görüyoruz. Şirkeriniz ile ilgili gelecek dönem faaliyet raporlarının yetkili kurumlar ile paylaşılmadığı bilgisi aldık.Hissedarlar olarak çok ciddi mağdur edilmiş durumdayız. Konu ile ilgili gereğinin yapılmasını aksi taktirde SPK ile ilgili soruşturma başlatılması talebimizi topluca ileteceğimiz bilgisini paylaşmak istedim."
Ben şirketin yatirimci ilişkilerini 021 7714606 dahili 165 den aradım .zor da olsa telefon açıldı 8.aramamda.beyefendi bir yetkili ile görüştüm. Bütün şikayetlerinizin taleplerinizi üst yönetime iletildigini bilin dedi.
Şirket hisse geri alımı bugünlerde düşünmüyor dedi.6 aya yaydik dedi.
Herkesi telefon açmaya ve mail atmaya davet ediyorum.
Şirket kötü yönetimi, kotu sunum yapması veya hiç yapmaması, gelecek ve gidişat ile ilgili bilgi vermemesi(-patentlerle ilgili mesela-)hissenin düşmesine kötü ve acemice yönetildiği fikrine sebep oluyor .
BofA neden ortada yok ? Hergun tahtanın içinden geçen #BOFA bugün kaybolmuş.
Şirket ortaklarından ve gm #alicanduran bizimle billur geçiyor herhalde 30 bin tl lik heri alım yapmış. 901 lot.
İnşallah ben yanılırım 30 bin lot dur o.
Bugun geri alım yapmayacaksa demekki daha da düşecek
Merhaba Sn Durdo Yetkilisi
Aşağıdaki tweet sn Volkan Dükkanın bey e ait
Bu durum doğru mu* ?
""""""Mesela deprem sonrasi piyasanın olumlu açıldığı gün Ak Yatırım uzerinden gelen satışların ortak satışı oldugunu farkedince hemen sirketle irtibat kurup boyle bir günde bunu yapmak suc teskil eder dedik hemen sonrasinda kademeledeki 10 binlerce lotu silip sirket geri alim aciklamak durumunda kalmıştı. Bugun yine benzer hareketler var. Neden anlatiyorum bunu, işin butun surecleriyle nasil sizlerin ve analizlerimizin arkasinda durduğumuzu gormeniz icin. Sizler de lutfen ayni hassasiyette olun ve sirkete ulasarak bir aciklama yapmalarini isteyin. Gercek yatırımcılık bunu gerektirir""""""
Bugün bunu durdo ya mail ile sordum.
Cevap, geri alim, vs gelmezse spk.ya suç duyurusunda bulunacağım
Bundan sonra bu hisseye kimse bulaşmaz bugün itibarıyla adı tarihe geçmiştir. Borsa İstanbulun açık ara en kötü şirketi her yönüyle
Osman bey kardeşim bundan sonrası kısmet deyip susacak artık,ok bizde degil