İyi yine buna şükür. Geçen haftadan beri geçemedik şuraları. Haftayı güzel yerden kapasak bari
Printable View
İyi yine buna şükür. Geçen haftadan beri geçemedik şuraları. Haftayı güzel yerden kapasak bari
https://i.imgyukle.com/2019/11/21/RSsokM.png
Bu formasyonun aylıklarda oluşmasına göre hakkı dip seviyesinden %300-400 , kırılım noktasından %100-150 olmalı. Aylık kapanışın olursa 4,17 üzeri olması bir ilk olacak ve pek tabi ki çok olumlu olacak benim babam..
Yazdıklarımı tekrar yazayım.
"15 Ay toplanmış. 3 aydır yukarlarda.
12-15 ay zaman içerisinde sabredene istediğini verir inşaallah.
OYUNCU bu güzelliği çizmişsin madem. Alkış...:bravo:
1 yıl vaktin var, hakkındır. :ok:
LAKİN bu güzelliği hiç etme benim babam.. :seyt: "
Bakalım hafta sonu kapanışını 4.24 direncini kırıp iyi bir kapanış yapacakmı🤨
Ytd
https://www.yatirimkredi.com/vakko-yabanci-takas-orani
Yukardaki linkten spegin malini takibe devam.uc dort gun dusup,uc dort gun yukseliyor.sebebi tahtada mal yok.hacim yapiyorlar.hareket olsun..
Yalniz bugun alanlari sevmedim.philip info felan var baslarda.kolay kolay bunlar boyle dadanmiyordu.yada spek kullanmiyordu.galiba baska grup bigin kagida girmeye calisti.bakalim ne olcak.
Okullara ara tatil verilince hisse.net ten uzaklaşmıştım bu hafta...Ancak eve gelebildik...
VAKKO da hakkını vermeye başladı bu hafta nihayet...
Her kademeyi en az 15 gun 100 kere ileri geri yapa yapa gidiyo.piyasaya gire cok geri kaldi.
Adamlar vakkoda oyle bir sistem kurmuslarki giripte. Ayni gunde 2 gunde haftada hatta ayda para kazanmak imkansiz...bugun aliyosun gunde 3 kere yukari asagi hizli hareket ediyo.tekrar asagi.aksam arti kapasa ertesi gun kesin eksi kapatiyor.bugun mesela 4.16 ile 4.28 arasi arasi.ha gitcek derken asagi.kimseye girip para kazandirmadan ufak ufak yukseliyor.bu hizla 5 leri herhalde mart 15 te gorur :)))
Mrb arkadaşlar 2.95 ten beri bu hissedeyim..sizi misafir olarak takip ediyordum..artık aranizdayim..Allah nasip ederse Mart'ta kadar burdayım..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerede kalmıştık ? 4.2x ler geçilirse abartıp hızlanabilirler...
Hacim cok dusuk.siradan bir gun.aceleleri yok.
S400 ler test ediliyor haberi piyasayı bozdu...
Bizimde acelemiz yok bekleriz...
Tam endeks hissesi olduk sanki...sabaha kadar tramp bı olumsuz twit atmazsa yarın yine yirmili rakamlara çıkarız....
Şşşşşşşşşş...Sessuzluk...:shh:
Hacim dusuk kaldi.demekki algoritma yazilim calisti.yukarda 20 bin 30 bin bir satis gorduki sistem kendi lotlari haricinde orayi aldi.geri donuyor.20 bin lot icin 200 bin 300 bin lot cevirir sistem otomatik.:))
Hic aceleleri yok.son 3 aydir yabancidaki lot yani bana gore spekteki lot ayni oranda.ya gizliden topluyorlar.yada mal bekliyorlar yukseltmeden.trade etmediklerine gore belkide mal patronda.bilmiyoruz.
Dikkat ediyorsaniz her sabah yuksek aciliyor 5 kademe felan.300 bin lot civari otomatik islem oluyor ilk 15 dakka.gunluk girenlere ekmek yok diyor sabahtan.yuksekten aldiriyor.gunici hareket edipte ziplayip alan olursa ertesi gun terse birakiyor.
Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu’na dönüyor-Hürriyet
* * 2006’da İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından ayrılan Vakko, 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor.
* * Hürriyet'in internet sitesinde yer alan habere göre,* Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı ziyaret eden Cem Hakko, Yıldız’ın Vakko’nun Beyoğlu’na geri dönme çağrısına olumlu baktıklarını* açıkladı. Gerekli çalışmaların kısa vadede yapılacağını söyleyen Hakko, yer hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını* açıkladı. Haberin tam metni:
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/v...nuyor-41384389
Ayni sistemle devam.sabah 4.19 acip yuksekten 4.15 kadar geri geldi.kimseye ekmek yok diyor spek.cok geri kaldik.tum hisseler yuzde 100 yapti cogu dipten.bizim dipe gore 6 lira olmamiz lazimki yaralari saralim.
Klasik hareketler vakko.yap hacmi 10 kademe kaldir aksama y8ne basladigin yere don.biktik artik.
Şşşşşştttt...Sessuzluk...:shh:
4.25/4.26 duvar var sanki çarpıp çarpıp geri geliyoruz...sabırla beklemeye devam....ya herro ya merro
Amaçları ne acaba....bizsiz yola devam etmekse Cook beklersiniz..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sustum.......Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klasik vakko kapanisi.gunduz yukardan alana satma imkani vermedi.asagi kapadi.alana zararda ettirmeden 1 2 kademe altindan satma imkani veriyorlar yada maliyetine.artik 4.20 ile 4.30 arasi herhalde 1 hafta oyalanir:)))
Normalde bir gun artarsa ertesi gun dusuyor.yarin dusme gunu :)))
Bize bir Cuma sürprizi yapsada yarın 4.30 u geride bıraksa. Ne kastı be ya!
İşlem hacmi artıyor gibi dün ve bu sabah bakıldığında...Sessizce bekliyoruz adamların keyiflerini...
Susuyoruz.....
Sanki birazdan patlayacak gibi 🤔
Karelden çıkıp buraya geldik inşallah uğurlu geliriz
Bunun yüzünden kaçırmadığım şirket kalmadı. Klmsn, nuhcm, brisa, kfein vs vs. En son Bsoke alcaktım. Oda gidiyor. Bu nazlı gelin çıktı. Şimdiye çoktan ikiye katlamıştık benim babam. Zamanıma yazık oldu..
PhilipCapital deki oyuncuyu da tebrik ederim. 4,65 ortalamayla 60K mal satmış. Helal olsun benim babam..
Şşşşşştttt...Sessuzluk...:shh:
Güzel bir hafta oldu sonuçta...Adamları kızdırmayalım da devam etsinler önümüzdeki hafta da...
İşlem hacmi dün ve bugün iyiydi...
Bilemeyiz belki yeni bir gelişme, haber,beklenti vardır...
Susuyoruz