Yorgun ustad gecen ayki portfoye gore yaptiginiz degerlendirmeler olmuyor
Jale su piyasada arti yazsin yarin geri girmezsem neyim
Printable View
Trump'ın twitter hesabını hackleyerek ''Türkiye'yi seviyorum'' yazan, 2 dk bekleyip dolar alan, sonra ''Türkiye'den nefret ediyorum'' yazıp dolar satarak milyonluk vurgun yapan çete üyeleri aranıyor...:)
http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=365646
herkese iyi akşamlar . fonlarla ilgili verdiğini akışı sonuna kadar okudum. Sorularıma cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederim fakat bir sorum daha olacak :
Fonlar hakkında gün içi hareketleri nereden görebiliyorsunuz -340 mk gibi tabirler telaffuz edilmiş bu soruyu ondan dolayı sordum
Bir diğer sorum da :
fonun elinde bulunan yatırım enstrümanlarının dökümanını ne alıp ne sattığını günlük haftalık görebiliyormuyuz ?
Son olarak bu fon izahnameleri ve tanıtıcı dökümanlarının tamamı neden ilaç portpektüsü gibi hep aynı ve anlaşılmaz :)
şimdiden hepinize sağlıklı kazançlar dilerim
Yarından itibaren toparlar piyasalar kendini bence.
Ama adamlar susmak bilmiyorlar bir türlü.
ABD Başkanı Donald Trump'ın Senato'daki en büyük destekçilerinden biri olan Graham'dan bir kez daha Türkiye'ye yaptırım mesajı geldi.
Graham, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Türkiye Suriye'nin kuzeyine girerse, bu adımı Kongre'nin cehennemden gelme yaptırımları takip edecektir. Kapsamlı, derin ve yıkıcı yaptırımlar" ifadelerini kullandı.
https://tr.sputniknews.com/abd/20191...-yaptirimlari/
Bu şartlarda PPF dışında birşey alınmaz bir süreliğine bence.
Kumar seviyorsanız o başka tabi.
Fonların yönünü belirleyecek faktörlerde ciddi bir değişim oynaklık yok.Ilk defa girmiyoruz suriyeye elbet piyasa bunuda alışacaktır.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foncu adam biraz 'ağır kanlı" olacak, günlük olaylara göre hareket etmek bize göre değil. Trump mesaj attı, hadi satayım desen senin fon satılana kadar hava kaç kere değişiyor. Ayda bir, bilemedin 15 günde bir durum değerlendirmesi yapıp, duruma göre fon değiştirsek yeterli bence.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gpg - 47.60 mk gelmiş. %75 repo olan bir fon için kötü bir gün.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TZT ne geldi shangil?
OKD iyiymiş.
Veriyi geç giriyorlar Mert telaş yapma.
Paraları daha çıtır çıtır basa basa yiyeceğiz.