Yarın için umutluyum bakalım, hayırlısı olsun
Syg
Printable View
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/qAZtko.png
Merily teyze de cakmaya başladıysa
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarin genel kurul sonrası bilancoyu cakarlar
Öyle oldu gerçekten :)
Bence de bilanço yarın gk sonrası gelecek
Syg
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk çeyrek kötü bir bilanço olursa 2. Çeyrek way haline
Ytd
Yarın genel kuruldan bedelsiz cikar mı? Hayal kurmak bedafa[emoji846]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASELSAN başka da son 3 yılda yatırımcısına ne kazandırmış?
Temettü desen yok denecek kadar az . Bedelsiz desen ıkına ıkına bu sene verecek belki.
Son 3 yıl için konuşuyorum. 30 dan bile alan adam hala hiç kazanamamış. O zaman 30 liradan marsal alan parayı 3 e katlamış. Neden marsal örnek verdim. Kar etmek nedir unutmuş firma. Bu üç aylikta azıcık kar gösterdi.
Klimasan alan bile üçe katlamış [emoji38]
40 tan 45 ten alıp ta dolar bazında zararı konuşmaya kalkarsam kafama sikarim.
O yüzden bu saatten sonra 2 milyar kar açıklasa, 50 olsada bebim için hiç bir degeri yok.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gk kararı kaç gibi açıklanır ?
Klmasanin gelecegi blancolara bagli.son 2 yilda 2018 ve 2019 daki yuksek kar aciklamasiyla 3.8nden 23 geldi.simdi eski blanco karlarina donerse birden pahalilasac fk ucacak.
Çok merak ediyorum gk kararını artık açıklayın ya
15 gündür AK 500bin satmış tahtanın ırzına geçmiş orman çocuğu kafasını kaldirmasina izin vermiyor.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz bekliyorum
Aksama bilancoyuda gonderir rahatlariz
genel kurula katılan oldumu temettü konusu ne durumda
Kurulla ilgili bi gelişmeden dolayı hareketlenmiş olabilirmi?
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurul kararları KAP'a bildirildi
Varmı kayda değer bişeyVOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü harici çarpıcı bir karar yok bence ..
Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Mevzuatına göre hazırlanan mali tablolarında 2019 yılı net dağıtılabilir dönem karı 105.956.673,11- TL olup, vergi mevzuatına göre hesaplanan mali tablolarda ise 120.688.319,94 TL kar söz konusudur. SPK mevzuatına göre hazırlanan mali tablolarda, yıl içinde ödenen bağışlar eklendiğinde bağışlar eklenmiş net dağıtılabilir kar 105.979.643,12- TL'dir.
Şirket Yönetim Kurulumuz hissedarlarımıza net dağıtılabilir dönem karından karşılanmak üzere, 26.484.312,82- TL brüt nakit temettü ödenmesi, bakiye 77.021.929,01-TL'nin ise dağıtılmayıp olağanüstü yedek akçe olarak ayrılması hususunu Olağan Genel Kurul'un onayına sunmuştur.
Yapılan Oylama sonucunda,
Şirketimiz, Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Mevzuatına göre hazırlanan mali tablolarında 2019 yılı net dağıtılabilir dönem karı 105.956.673,11- TL olup, vergi mevzuatına göre hesaplanan mali tablolarda ise 120.688.319,94 TL kar söz konusudur. SPK mevzuatına göre hazırlanan mali tablolarda, yıl içinde ödenen bağışlar eklendiğinde bağışlar eklenmiş net dağıtılabilir kar 105.979.643,12-TL'dir.
Şirket Yönetim Kurulumuz hissedarlarımıza net dağıtılabilir dönem karından karşılanmak üzere, 26.484.312,82- TL brüt nakit temettü ödenmesi, bakiye 77.021.929,01-TL'nin ise dağıtılmayıp olağanüstü yedek akçe olarak ayrılması hususu oybirliği ile kabul edilmiştir.
Derinlik kademeleri paylaşabilir misiniz ?
Lanet gelsin boyle kurula da hisseye de
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AK orman çocuğu mahvetti kağıdı
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademe görebiliyor musunuz ?