Akıllı telefonla takip ediyoruz akıllı palayi pardon parayi
.
Printable View
Akıllı telefonla takip ediyoruz akıllı palayi pardon parayi
.
Fransa’daki doktorlar tarafından yapılan klinik araştırmaya göre hidroksiklorokin ile azitromisin karışımı, koronavirüs hastalarının %100’ünü 6 günlük tedavide iyileştirdiği iddia edildi.
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/fr...&utm_term=post
Türkiye de toplam ölü sayısı 200 e geçmeyecek bence. Bu fikir de burada dursun... Havalar ısındı artık daha direncliyiz. Cagla çıktı erik geldi gelecek çilek zaten 1 haftadır üstü açık gunesleniyor. Sera işi bitti direk vitaminli vitaminli goturcez.
Bence de 5 e düşecek hatta evvelsi gün yazdım dolar da düşüş kaçınılmaz topigine hem arşiv olur.
PGSUS bişey deniyor :he:
%7,2 yukarıda...
Keyifler nasıl beyler ?
iyimi ?
twitter'dan
"FED'in bugün açıkladığı önlemleri ifade edebilecek sıfat bulmak zor! Neredeyse finansal piyasaları [hisseler ve yüksek riskli tahviller haricinde] KAMUlaştırıyorlar... Dünya kalıcı olarak değişti. Ortalamaya dönüş kavramını unutun! Yeni gerçekliğe gidiyoruz."
@biancoresearch
"...Bu krizden öğrendiğimiz bir şey varsa, o da şu: eğer Marslıların istilasına uğrarsak verilecek ilk tepkimiz FAİZ oranlarını indirmek olacak."
@erikbryn
"Şüpheniz olmasın, Merkez Bankalarını yorumlayanlar abartmıyor. FED ve ECB'nin son adımları inanılmaz büyüklükte ve (virüs sonrası) ekonomik yapıyı sonsuza kadar değiştirecek."
@fwred
Hem Serkan hem Secbul agan diyorsa vardir bir bildikleri.
Neden almıyor yaw? :oleyo:
Muhtemelen 3 cent endeks hesabi yaptilar. 150 bine 5 lira dolar. Ama benim tahminim 2-2,25 cent civarlarinin endeksin yeni duvari oldugu ve uzun yillar asilamayacagi yonunde. Tabi sahsi fikir.
alper dana sakınlestı....
Endeks flat.
Kchol cikardim. Bir daha asla almam. Satamiyorsun ki.
Eregl long pgsus short devam
ya da Dolar herkes battıktan sonra 5tl olabilir mi.
SERKAN23-SECBUL
mart sonu uzlaşmayı 6,00 yapın çibörek+ayranlarınız benden
cavit19 suz olanından ısmarlıycam :)
ellerimle kendim yapıcam :he:
Tavuk aşısı üreten firma .
Corona tedavisini bulacak sanırım .
1 ayda 3 katlamışlar her günde direk tavan açıyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dow devre kesecek gibi gidiyor. Dax güçlü açıldı. Gevşemezse alıcı gücünü koruyabilir. Bizim 88 bin bakalım ne olacak.
nisan vadeye 169 yetisir mi?
yuzospir kesin yetisir ama...o cepte...
Garan short. 7.30 7.40 arasina her 3 kademeye yazdim
Thyao short 8.11 8.25 her 3 kademeye yazdim
Kolay gelsin herkese
Bol kazanclar
bulut dedim de...sn.bulut bey nerde?..ayikladilar mi?..
bide...altnygt eskaza boga olursa...hic bi seye bakmam...ayi olurum...
tkfen gübre üretiyormuş haberim yok...
yatırım yapıyoruz ama neye göre...
Türkiye gübre üretiminin %45 i adamların elindeymiş şimdi öğrendim... :he:
Antalya hali sabah 7 de açılacak diyorlar ki orası 24 saat olması lazım. Otel müşterisi de kalmadı.... ÇOK UCUZA SEBZE MEYVE bu sene bizi bekliyor bence.
Bayragin kirilimini gormem lazimdi ama 104.700 long. Dayanamadim :)
Bizde 1 numara gübretaş, olmazsa toros, bagfaş vs. Gübretaş diğerlerine göre bir miktar pahalı. Belki de pahalı oldugu için kaliteli algısı var.