Nereye geçiyoruz :)
TEB günlük 500.000 e kadar 14 dedi....Yatırıp çekebiliyorsun ve 3 ay kadar da garanti veriyorlar..
Üstü için ise 12.75 zorlarım dedi..
Lakin bunların mevduat getirisine yansıması son derece sınırlı...
Öte yandan politika faizinde şok sayılabilecek ciddi bir artış olmaz ise yapılacak düşük bir artışın etkisi de bundan sonra sınırlı kalma riskiyle karşı karşıya bence...
Önceki toplantıda 200 ü yapmış olsaydı dolar muhtemelen 7.60'larda gezecekken, şimdi 200 yaparsa etkisi 1-2 gün anca sürer gibi geliyor bana... 300-400 minimum olması gereken, üstü ancak piyasaya ve dolar cephesine mesaj olur bu saatten sonra...
Kişisel tahminlerimdir...
ING'ye döndüm parayı Fiba'dan yalnız oran hala %10 gözüküyor. Gün içinde düzeltirler umarım, Fiba istediğim oranı vermedi geri vites yapmak istemiyorum.
Viop teminat mk 14.05% günlük
Bana olumsuz döndüler. EFT yapınca arayıp oran güncellemesi yapıyorlar diyen olmuştu henüz arayan yok. ING hoşgeldin olayını bitirmese en iyisi benim için aslında...
Arkadaşlar size bir sorum olacak.
252.000 tl
5.000 boş kalacak
%13 ile gecelik kaç tl verir...
Ben 74.7 tl buluyorum dogru değil mi?
Aha Stopaj gecelikte %5 e ne zaman indi?
% 15 hesaplıyorum..
dolar 8.4705 piyasa faizlerinde kısmi olarak yükselmesine rağmen yeni Türkiye rekoru geldi.
Nkolayeviç “Şimdi değil, birkaç gün içinde” dedi..
10 Stopaj Aylık 15 teklif etti. 14.21 mk.
Reddedildi, çıkmakla tehdit edildi, sonuç alınamadı.
Dun fiba guncelleme sistem arizasindan
Yapilamadi bugun guncellenecekmis
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İng ye geçtim nkolay dan.ayda 750 TL harcama şartıyla %15
@fanatik59
Evet
teşekkürler
8.48 saat gibi tıkır tıkır,
Nkolay dan çıkma zamanı...
Bu kadar pasiflikle uğraşmaya gerek yok... Geçen her gün zarar yazıyoruz...
viopta nema stopaj yuzde 5 kesiyor, sanırım bu da yıl sonuna kadar geçerli, ilgili kararı göremedim
finansman bonolarında stopaj oranında yaılan hata acilen düzeltilmeli. mevduat oraya kayınca artırdılar, artırılması hataydı. tasarruf sahibine set çekmeye çalıştıkça batırdılar iyice. dolar patladı şimdi de faiz patlayacak.
8.4850, Yine işini yapıyor, yarım günde 15 günlük faiz getirdi.
Ve herkes seyrediyor; benim gibi.
UFE 18.2 olmuş..
Hala uyanamadiniz mi...14'le falan bankaya para veriyorsunuz...!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.