Yarın takip listem
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir :)
ULUUN
OYAYO
HLGYO
Printable View
Yarın takip listem
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir :)
ULUUN
OYAYO
HLGYO
Anlık ziyaretçi sayısı üye sayısının 2.5 katı :)
Bende sessizligimi bozarak bu msgimla araniza katiliyorum,selamlar herkeze .
Hoşgeldiniz aileye :)
Polho , ülkemizin en iyi boyalardan üreten şirketlerden önde gelenlerinden biri . Araç boyası , kimyasal çeşitlilik, japon teknolojileri vs gibi . Avrupanın ve ülkemizin büyükce ticari limanına sahip. Arazileri var . Hatta gyo ile anlaşmaları var . Bir çok hikayeye sahip . Fiyatı bana göre halen çok ucuz . Fakat uzun süre 3.03 fiyatı gecememis sadece 20 günde 4.90 fiyatına gelmiş bir hisse yaklaşık %70 getirmiş. Soğuma yapmadan gitmez . Sorun soğuma süresinde. Bu az da olur , biraz çokta olur . Bana göre biraz yatay takılır. Hatta fiyatlar biraz oynar yani testere formasyonu olur . Tabiki risk ve zaman problemi sizin kararlarınız. Sadece hisse güzel diyebilirim ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hosbulduk,yaklasik 15 gundur disardan izliyordum, cagrilara dayanamayip bende bu guzel sohbet ve paylasimlara katilmak istedim.
Selamlar bende forumu sessiz takip edenlerdenim bundan sonra arada sırada bende yazmayı düşünüyorum çünkü forumda çelik çomak önderliginde hakan ve mebes ve esma hanım çol güzel degerlendirmelerde bulunuyorlar hepsine teşekkürlerimi sunarım
Yarın kar satışı bekliyorum ytd
Borsanın renkli kağıtlarından yatan çamiş CEMAS koşmaya başladı. Celik hocamizin 4 ay önce sürekli yazdığı. Cemas depar da , yerli oto , ve bir çok beklentisi olan hisse süper di [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Borsaya 15 gundur merak sarmis biri olarak sorum sudur ki,elimde zoren ve prysmian kablo hisseleri mevcut yaklasik 1 hafta oldu alali ve cok az bir zararim mevcut,suanki durumda bunlari satip burda ismi gecen kagitlarin almak daha mi mantiklidir?
Pkablo , italyan şirketinin ülkemizde üretim yaptığı yurt içi ve yurt dışı için birçok çeşitlilikte kablo üretimi yapmakta olan firmadır. Özellikle ürünler kuzey afrika da ki ülkelerin elektrik şebekesinin altyapı çalışmasında kullanılmaktadır. Geçen yıl bedelliden sonra firma çok iyi duruma gelmiştir. Peki hisse fiyatları nerden nereye gelmiştir. Bunu inceleyin . Tabiki ben bu hisseyi takip ettiğimde fiyatlar çok cazipti . Şimdi ise fiyat skalasını inceleyin . Fiyat bana göre biraz pahali ...
Çelik hocam ekgyo hareket başlarmı ?
RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takdirle takip ediyoruz..
Yarın için Adel ve Erbosan takip edeceğim...
Afyon Akşam kapanişta 1 milyon lot alım olmuş diyorlar karanlık odada
Yatırım Tavsiyesi hiç değildir...........
Sn.mebes hocam acemi oldugum icin sorularim beli garip gelebilir kusura bakmayin. celik hocamin haftalik paylastigi hisselerin cogu bugun tavan yapmis,yarin icin yukselen bu kagitlardan almak dogru bir hamlemidir yoksa gec kalinmis bir hamlemidir?
Geçmiş yazıları okuyun . Takipteki hisselerden bir liste yapın. Ucuz ve beklentisi olan kağıtlar vardır bu kağıtlardan risk algınıza göre yatırım yapabilirsiniz yükselen kağıtlar artmaya devam edebilir . Karar sizi bağlar. Bu durumda bana göre yeni pozisyon açacaksanız çelik hocanın belirteceği kağıtları takip edin . Muhakkak yeni kagit takibe alır. Bunları alın...
Grafik okumadan anlayan arkadaşlar rica etsem bakma şansınız var mı acaba aselsan da flama oluşumu var sanki??
Herşeyi çelik çomak hocadan beklemeyelim diye diğer arkadaşlara da danışmak istedim..
Hocam uzun zamandır listede olan RHEAG bugün tavan gitti. İnşaallah devami gelir. Sabırla beklemeye devam. Teşekkür ederiz.
iyi akşamlar cümleten arkadaşlar sayfaya gelen yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Celik comak hocam herşey için teşekkürler.
Adese için zamanında yeni merko olabilir mi demiştiniz performansını beğeniyormusunuz gidişatı nasıldır değerli görüşlerinizi paylaşabilir misiniz
Çomak hocam yarın kar satışı bekliyorum nakite geçtim listeye devam mı yeni kağıt (gözünüze takılan varmı) tşk ler
Çelik hocam hayırlı geceler. Mesajım baya geride kaldığı için görememişsin muhtemelen. Allah a emanet ol.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik çomak bey, ESEN hakkındaki düşünceniz nedir? Beklenmeli mi satılmalı mı ?
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustad Uluun yorumun nedir
[emoji106] Teşekkür ederim kardeşim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de oyle düşünüyorum takip edelim iyi alımlar geldi.
Birde esen e bakarsanız memnun olurum
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yukarda cevaplanmış zaten.. şahsen yarın esen hissesinde dönüş yaşanabileceğini düşünüyorum. tavan olmayabilir bile.. 8,50 lerden bu yana yeterince prim yaptı ve bugün 3 milyon adetlik işlem gerçekleşti. her isteyen alamadı ama bayağı alan oldu..(kapanışta tavanda bekleyen 5,43 milyon adetti)