et kalmadı bu tarafta...
https://i.hizliresim.com/cuosfac.jpg
Printable View
et kalmadı bu tarafta...
https://i.hizliresim.com/cuosfac.jpg
İnşaat sektörünü kurtarmaktan başka bir düşüncesi olmayanlar, böyle bir ralli havasında neden faiz indiriminden baz geçsin. Tam tersine, bence, faiz indirimi garantilenmiştir, en az 100 baz puan, maksimum 200.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marjlari %20 yapsınlar millette para var mal alamıyor yazıktır.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi canım. Bunları bilerek oynamak lazım. Hep diyorum buffett gelse 2 senede spek diye ağlaya ağlaya kalkar gider.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
190.200 1/10 cort. stop manuel...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/977638
Dikkatinizi çeken bir husus var mı!..
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son 10 gün içinde garanti ve sahol gibi büyüklerin geri alım açıklaması enteresan geldi
Eylül ayında sahol yatırımcı ilişkilerine geri alım yapmak için ne bekliyorsunuz yazdığımda
Bana verdikleri cevap; Fiyat piyasada oluşur, biz müdahale edemeyiz
Ülkede en ucuz hisse senedi...
Patronlar için iyi bir yatırım...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
thy nin kargo tarafını ayırma konusu demek ki pozitif algılanmamış. Şu havada neredeyse eksi olacak.
MB faiz indirim fırsatını kaçırmaz...En ufak bir dolar geri çekilmesinde ve olumlu haberde indirimi yapıyor.
günün en ucuzu PGS ve THY kaldı..:)
Belki de Türk parasıyla alıyorlardır..
Yeni fırından çıkmış TL SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eee MB bu fısatı değerlendirir, rahat rahat 100 bp daha indirir. Belki son fırsat değer 200 bp daha indirir perşembe:) Yarın resim netleşir.
Bu arada, sandıktaki mallar da çıkmış satılığa..tabii aylardır milletin kafasını short diye ütüleyen, short pozunu kapamayanlar, bugün o pozdan bahsetmez!!!
Kapanışta çok değişik yukarı fiyatlamalar görebiliriz en azından bendeki bademcuk tahtaları azgın boğa gibi:kahkah:
o nasıl bır makas makas degıl testere
shortları net batırmaya oynuyor, gerçekten iğrenç hareketler.
1925 i de gösterdiler, way anasını sayın seyirciler
kavalalı
tosunpaşa da etkileybilenbilür.
şort için beklemek daha mantıklı olanbilenbilür. bence.
Geçen burada bir arkadaş kuzu tırları alıp şortlamış dediğinde yazmıştım.
Karşınızda kimin olduğunu bilmediğiniz sürece dayak yemeye devam edersiniz.
Rus uçağı düştüğünden beri yazıyoruz.Ama hala Don kişot olmak isteyenler mutlaka çıkıyor.
yazık kıyım büyük oluyor.
geçen aylarda genelde teorik fiyatın 1.700 puan falan altından gidiyordu vadeli...şu an 2.200 puan üstünde...yaklaşık 4.000 puanlık bir fark var...acaip işler...
Şansa bak...
30 dakika önce ge.en hafta aldığım THY (long) vadelileri (Froto'ya geçmek için) 17.95'den zararına kapatacaktım. Sat tuşuna basamadım hareketlenmeyi görünce 15 dakikada 430 M TL işlem hacmi ve 0.30 TL yukarı gidiverdi.
son 4 yıldır Viop'da kaybettiklerimin %70'ini son iki ayda geri kazandım desem yalan olmaz herhalde.
Umarım hepiniz için bu durmun benzeri geçerlidir. Su akarken testiyi doldurmak lazım.
Hepinize bol kazançlar...
zaten 2 binli yıllarda,
binsekizyüzlü rakamlar,
bu borsaya yakışmıyor.
pala biraz daha pudra şekerün yükle. asdas.
Evet tebrikler sayın jas..hatta burada gördüğü göreceği en son zirve vs dendi..
Gördü onlarda..
Ulen bu kadar nasıl iddialı olabiliyorlar..
Bakınız bize..
Trende otur yav..
Ne iddiası..
Gerek yok ..
Başarılar..
Kul hakkına girmediğimi düşünüyorum..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KOÇ %+9 ne alaka ?
İmzamı atarım faiz düşecek..
Kore swap olayının aynısı avansı bu yönlü kullanacaklar..
Ve gene diyorum dolar neden düşsün..
Sıra daha dolar bazlı sadece fiyatsal ucuz kalan xutum de..
Vopla uğraşan gene onu göremeyecek..
Yanarım da ona yanarım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komple tavana kilitleyecekler herhalde de..
son ayların en hızlısı TUPRS isteksiz davranıyor..:oleyo:
Anlaşılan endeks düzeltmesini bankalar ile yapacak
%20 olayı olmadığı için panka HİSSESİ bulamayanlar ora bura saldırıyorlar...
Eskiden bu tek seansta olmazdı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.