Gündüz SteelOrbis tweet mesajını yazmıştım, birileri düşük fiyattan elindeki HRC ürünü satmak istiyor şeklinde tweet vardı. Belki dövizde düşüş olacağını haber almışlardır, ama daha gün bitmedi.
Printable View
Gündüz SteelOrbis tweet mesajını yazmıştım, birileri düşük fiyattan elindeki HRC ürünü satmak istiyor şeklinde tweet vardı. Belki dövizde düşüş olacağını haber almışlardır, ama daha gün bitmedi.
Yılanoğlunda teknik çalışmaz memedabi, en fazla hızını kesersin.
Tıssssır tıssssır tısssslıyo
Sıfır attırmadan bırakmam, anektarları komple alıcam :he:
Bin defa yazdık
Borçlu kalırsınız.
Daha yazmıyorum
Yıkıyorum masayi
usd için açıklama sonrası asıl hareket başlar.
bir önceki hikayede de açıklama yapılacak denmiş, ama herkes ters bir hareket olacağını düşünememişti.
süper bono çıkarsa tüm hisselerimi satarım açıkçası, bono ve/veya tahvil ne ise ona girerim.
önümüzdeki 1 yıl temel problem paranın enflasyona karşı korunması olacak çünkü.
mıllet beklıyor da neyı
Acaba beklenen olmayacak mı?
tüfe bonosu olsaydı vob, taban olmuştu..zaten taban 2.830,50 de..
Tüfeye endeksli bono açıklanırsa talep düşük olur. Çünkü devletin açıklayacağı enflasyon rakamlarının güvenilirliği konusu sıkıntılı.
He dayı he
Çöp dolara teslim olacagdi dünya
Çöp la çöp
Helaldir yikin
Bu pudracılar eli 1 almaz 8 diyip ihaleye giren batak arkadaşları gibi..:oleyo:
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bugünkü açıklama bekleneni veremeyebilir.
1-Tüfe'ye endeksli tahvil (En az 1 yıl vade mesela)
2-Tüik'deki görev değişimlerinin neden yapıldığı anlam kazanıyor.
3-Tüfe hesabındaki sepeti oluşturan ürün listesi artık yayınlanmayacak enflasyon hesabının nasıl yapıldığını kimse bilemeyecek ve itiraz edemeyecek.
4-Vade sonunda hükümet diyecek ki enflasyon %15 sen de %15 faiz alacaksın. Gerçek enflasyon isterse %150 olsun
Haaa eğer bu yukarıda dediklerim gibi olmaz ve 3 ayda %60-70 net faiz verirse ben de hisse-fon-döviz ne varsa satar süper bonoyu alırım.
Acimayacagim kefereye..
Eksi marj için mevzuat hazırlansın..
açıklamadan bir mok çıkmayacak gibi bazı kurumlar ile paylaşılacak deniyor acaba bankalar mı ?
Hanımın bilezikleri
Evin tapusu
Araba ruhsatı
Bir posete hazırla
Bisiklet cep telefonu felan faturaları çıkart
Geliyoruz
Yastığın içindeki çöp dolarlar ile vedalas.. geliyoruz..
Elimde poz yok flatim ama bu ne kardeşim ya. Şu ülkede hiçbir şeye yatırım yapamayacak miyiz? Napalim birikimimizi nereye monte edelim?
Şu haberi gündüz seans açıkken verseler borsa direkt taban olurdu bugünkü urkeklikle
Relaks ol abi, bizbizeyiz yabancılar çoktan kaçtı :)
Memedabi senden bi ricam olucak, bir sonraki nick değişikliğinde nickini Sonütücü yaparsan süper olur.
Hhahahhaaa..,[emoji3][emoji3][emoji3]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tayyip adaylığını açıkladığında göre sürpriz yumurtalarını ortaya çıkartır. Belki cem uzan in bahsettiği 400 milyar dolar katar dan transfer edilir. Seçim sathına da girdik... Ulan var ya yatacak yerleri yok bunların.
Kendime not... Dolar 13 xu100 1900 ler...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABİ durun...ne 400 milyar doları...:)
o gelirse borsa 10 tavan çeker..dolar 10 tl. olur...
şapkadan tavşan mı çıkacak?
Icinde faiz gecen birseyi reis aciklamaz bence nebati aciklayacak. Bugun ilk defa izmirde yaptigi konusmada cumhurbaskani adayiyim dedi ve yunanistana ayar verdi adalar konusunda. Bence dolari saglam cakacaklar sonra akaryakita indirimler gelecek. Ardindan suriyenin kuzeyine harekat ve yunanistanin silahlandirdigi 1-2 adaya harekat sonrasi baskin secim .
değil getirmek, kasada güya olan 30 milyar dolarlık altınları da çıkarmazlarsa şu 1 senede ona şükredin...
İç Anadolu bölgesinde yaşayan mütedeyyin var mı aramızda.. en iyisini o arkadaşlar bilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümet ikiz dolar çıkarıp elinde döviz tutanlara yüzde 10 vergi getirmeli ....Yani sadece ithalat yapan şirketler verilecek....diğer tüm kişi firma bazlı olanlara Türkiyenin çıkardığı dolara endekli para verilmeli....diyen bir forum grubu var .....Böyle bir işlem yapılsa ne olur arkadaşlar .....
400mlr dolar kımde varmıs bırakın bu işleri abi ne demek o kadar para bıraz hesap yapın
Bisiklet fiatlarına göre dolar 17 normal. Her sene 100 dolar civarında oluyor.
Bir milyoncuya gittim ahşap ve cam ürünler pahalı ama Çin'den gelen ıvız zıvır mallar genele ucuz, Porselen de ucuzdu ama çok kalitesizdi. Havaleli şeyler de bana pahalı geldi, mesela kartondan hediye veya saklama kutusu 60 TL idi.
Makas, çırpıcı, mikser, çakmak, sarımsak ezici bir sürü 1 dolar altında ıvır zıvır aldım. Çakmak 3,5 TL idi daha fazla almadığıma pişman oldum sürekli kayboluyor. Her takımın çakmağından birer tane alıp duruma göre masaya konulabilir.
-8 den çöp dolar lonk alinir