şort değil miydin.....biraz zor döner.....
bende şuan long yapıp üsten veriyorum.....tehlike kapıda.....
Printable View
dersime çalıştım pıst7 li önce aç gözlü olmayacam şortta ,
daha sonra tahtalar arası şort yapıcam ( belirli tahtalarda )
daha sonra spotta güzel badem spor ve enerji gıda tahtalarında sepet yaparak 3800 hareketini beklemeye başlayacaz.
tabi arada treda edicez bu işimiz.:)
sizede bol kazançlar
Konutlar kullanılan doğal gaza yüzde 20.4, sanayide kullanılan doğal gaza ise yüzde 50.8 zam geldi.
büyüme büyüme dediler bize büyüyen şey belli oldu...:bravo:
2593 e dek o kdr GAP var ki hangisi kapansın :))))
rusya 70 milyar dolar değerinde dost ülke para birimi alacağını açıkladı..benjamine el sallayalım mı???
rusya 70 milyar dolar dost para alacak...aralarında TL de var....
e data dün demistim o da fecilerden :))
borsa da 2340 puan tarihi diptir.....altına inilmedikçe borsa yeni rekorlara gebe......diyor Turhan BOZKURT abimiz....
Rusya merkez bankasının haberi ile bize müdahale geldi :)
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/ya...iyeye-gelir-mi
yıl 2014 soru:acaba rusyanın 70 milyar doları Türkiye ye gelir mi
yıl 2022 soru: acaba rusyanın 70 milyar doları Türkiye ye gelir mi
ne fark var sadece 8 sene :) muhtemelen bir sonraki haber
yıl 2030 soru:rusyanın 70 milyar doları Türkiye ye gelir mi ...gelecek hibe gelecek üstünede bize faiz verecek dostum..
y.t.d.
dakikalık long.....
2. bir 16 ağustos vakası yaşar mıyız acaba :drunk:
dünyanın en yüksek enflasyonun oldugu ülkenin parasını alıpta parasını *** edecek kadar salak değildir ruslar...
viop zayıf ve isteksiz.....endeksi aşağıya çekmek istiyorlar...
Özel tertip TR eurobondu mis mis...Oradan çaksalar 10 milyar dolar. Yeme de yanında yat.
hava hıc ıyı degıl vakıfla halka gomerlerse pıyasa duman olur herkesın elı tusta gıbı hava var.
TA kural kitabı ne yazar..
Bir desteği / direnci...Ne kadar sık test ediyorsa..
O destek/direnc kırıldı mı o yönde sert hareket olur..Kıramazsa da tam ters yöne bu sefer.
3. kere test ediyor..
2 kere çok ciddi geri dönmüş..
Bu sefer kırmaya gelmiş olmasınlar..
Birde şu grafiği biraz daha genişletir sen 2018 çöküşünden beri 2 doların üstünü 3 kere denediğini göreceksin.
ohh yeaahh gömün gitsin ayıcıklarım :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
benım hedef aralıgım 310 315 zırvenın yuzde 25 ustuydu 3.5 k ıhlal olsada ben nurı gıbı 3500 gıder demem..bıst 100 ben de oyle bır rakam yok yanılmak bıze mahsusu ama hacımı takıp edın bıst 3200 gecerse bana gore onu acılır ancak dısarısı ve crıptolar geberık..metın abey o gun bugun olabılır
NATO korkup sildi!
NATO Müttefik Kara Komutanlığı, dün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyi, Yunanistan'dan gelen tepki sonrası kaldırdı...
coinlere hazırana dek full hüsran 2o bin de tutmaya calısıyorlar mantıken burda tutan adam 30 ları göstermeli cunku 2 x bir düsüs olabilir zor dayanır aylarca btc 20 bin bandına
Dun açtığım Tup şortları kapattım .
Vob yapmayın hele short hiç yapmayın....
Onuncu köy mallarını sattıysa ona zınnık mal vermeyiz, ayu olmak zor iş, satarken düşünüceedin metin abimden imdat bekleme :drunk: