0,80 krş luk lot için 1,00 tl den de bedelli ye girersin dayan gücün/+sermayen yoksa bütün lotlar agaya gelir yine beleşe
Printable View
0,80 krş luk lot için 1,00 tl den de bedelli ye girersin dayan gücün/+sermayen yoksa bütün lotlar agaya gelir yine beleşe
izleyinde görün endeks yukarı giderken biz yerimizde sayacağız
acaba neden ???
uçacak kaçacak diyerek atlayan kerizlere yeni lotları hayırlı olsun
Borsalar düşmeye devam...bizde 1,08 seviyesine gerilemeye devamm
Bizimki bugün yeşil kapattı.
Var mı hayırlı bir haber?
beni çok güldürdün varya.....tahtayı yapan kimde kaç lot var bilir...biraz daha al yeşillendirelim ortalığı
Geçen gün çalıştığım otele çok iyi bir borsaci gelmişti.bana tek bir hisse önermesini rica ettim.alip bir yil bakmayacağım.dediki avtur al ve sabır et.bana çok dua edersin.onumuzdeki hafta azbi birikimle almak istiyorum.ytd kesinlikle.kendi görüşümdür.
Lenovo TAB 2 A7-30GC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avtur takas atabilecek bir arkadaş var mı? Özellikle Son üç aydır kim almış satmış? Takaslarda en çok lot hangi aracı kurumlarda?
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hissenin bir günde 2 milyon hacmi var. nasıl bir değişimdir bu :wu:
Aylık son takaslar kimde atabilecek var mı?
ölü gibi burası yokmu bu hisseyi canlandıracak spek.....
dun aldık 1.08 den 1.45 den veririz :halay:
hahah brksan dan adam olmaz diyorum bak oluyormu benim yazdıgım kagıt gider al site bir yazdım 1.20 yken devre kesti :kahkah: berkosan spegi eski spek olsa ben yazdınmı coktannnn 2.20-30 lara cıkmıstı :kahkah: ordaki eski spek dgil fakir spek var diyorum anlamıyorsunuz al iste 1.80 yazmıssın ahaa yine dusmus :oleyo:
Arkadaşlar Avtur %100 bedelli bölünmesi için SPK ya başvuru yaptı ve sanırım onay aldı. Ancak Bir yıl oldu hala bölünmesi gerçekleştirilemedi. Peki bu bölünmenin bir süresi varmı? bölünme gerçekleştirilemezse SPK iptal edebilir mi? Aydınlatacağınız bilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim.
kardeşleri oynak bunda yok bir tık.yoksa sağlam tıkmı geliyor .
Yanılmayı çok istesem de maalesef şu durumu hava boşluğu olarak değerlendiriyorum. Ytd
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/P1kWlb.jpg
Kimse yoksa bu süper yakında hareket zamanı gelmiştir
İlgili Şirketler
[AVGYO]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
21/12/2016-09/06/2017-17/04/2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulu, 21.12.2016*tarihinde tanzim ve imza edilen Edirne ili, Merkez İlçesi Kirişhane Mahallesi*Soğukkuyu Mevkiinde kain 2261 Ada E17d-13a-4b Pafta 15 parselde kayıtlı arsa*üzerinde yapılacak Otel-Yurt-AVM ( Metro Hotel Apartments ) projesine ilişkin*protokolün süreçlerin uzaması ve koşulların değişmiş olması nedeni ile*Avrasya Gayrimenkul Yatırım*Ortaklığı A.Ş ile karşılıklı olarak anlaşılarak iptal edilmesine,
**
Yönetim Kurulumuzun 09.06.2017 tarihli*kararıyla, Şirketimizin 45.000.000-TL'lik çıkarılmış sermayesinin 225.000.000 TL*tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 90.000.000-TL'ye çıkarılmasına*yönelik başlatılan süreçten, bu hususa ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na*07.07.2017 tarihinde yapılan müracaatın henüz herhangi bir şekilde olumlu veya*olumsuz sonuçlanmamış olması nedeniyle bu aşamada vazgeçilmesine ve sermaye*artırımı amacıyla SPK'ya yapılan müracaatın geri çekilmesine,
**
Yönetim Kurulumuzun 17.04.2017*Tarihli kararıyla, şirketimizin %100 oranla iştiraki olan Metro Turizm*Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde*birleşmesine yönelik olarak başlatılan süreçten bu hususa ilişkin Sermaye*Piyasası Kurulu'na 08.05.2017 tarihinde yapılan müracaatın henüz herhangi bir*şekilde olumlu veya olumsuz sonuçlanmamış olması nedeniyle bu aşamada*vazgeçilmesine ve sermaye artırımı amacıyla SPK'ya yapılan müracaatın geri*çekilmesine,
Yukarıda alınan kararlar hakkında*Şirketimiz Genel kuruluna bilgi verilmesine *karar verilmiştir...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
He he kem küm. Sinek mi vızırdıyor Bi ses duydum da..
Satmadım galip. İpe ipe çıkaracaksın. Yoksa beni dökemezsin. Özdericide okşadım diğer hisselerinde de okşayacam
Takas var mı bugün kim almış satmış arkadaşlar?
hiç mi beklenti yok bu hissede.
2018 ..4 bilanço iyi gelirmi.
bende 5 ile 6 arasına yolculuk başlarmı deyip hayal kuruyordum.:halay:
1.22 leri zorladık.olacak bu iş para babası bekliyoruz omuz atacak
mepet küçük enişte de var kıpraşma hadi hayırlısı..
Merhaba Avtur. Sağ ol
pazartesi ne olur acaba tavan gelirmi
hisse net te benden başka takip eden yok.pazartesi salı izleyenler artar artık.
Sana da ancak kadir inanır .d
Metro cok fazla zarar aciklamis.galip aga icini mi bosaltiyor sirketlerinin?
10 yil onceki fiyatinin bile altinda avtur.o zamandan bu zamana hic mi para kazanamadin be avtur.?
Yaziklar olsun.
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA