Çimentolarları çelikleri topladılar yine yükseltiyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çimentolarları çelikleri topladılar yine yükseltiyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa bitmiş...
herifler yine çimentoya daldı, akıllanmıyorlar.. kardeşim onlar üretecek ama fiyatları devlet belirleyecek, yok öyle ahım şahım kar falan diyoruz dinletemiyoruz, esas parsayı ekgyo toplar diyoruz, oralı olan yok..
vade değişimi- taşıma günlerindeyiz, fazla bi marj olacağını zannetmem ama sonrasında yukarı yapacak yine gibi gözüküyo
Çok tatsız ve saçma bir borsa oldu.
Marttan önce de bir aksiyon olmayacak gibi..
Tinkat tinkat, porsa işi bitmiş ve dolar işine kick-off verilmiştir... Kağıtları taşıyacak hamal aranmaktadır...
Elalemin finansal yükünü KKM ve borsa aracılığıyla nihai olarak vatandaşa yıkıp geçtiler...
Bu yönetenler bir harika dostum...
Öbür tarafta anlatırsın bu kul haklarını müthiş teoreminle artık...
Pala baktı kaldıramıyor tüpü çizdi:)
Tavan açan, yüzde 10 oynayan borsadan 50 puan aralığa sıkışmış borsaya. İlki de olmasın ikincisi de.
Bu ülke de net konusuyorum konutların coğu degerinden 2 kat fazla fiyat ile satılmaktadir. Konut faizi indirmekle bile o iş çözülmez istersen 0,80 0,90 oranlara çek .
Depremden sonra en azından yabancıya emlak satışı yasaklaynabilirdi. Onu bile yapmadılar. Demek ki betonperestler halinden memnun
evi bilmem de arabada 6 ay satamayacak kuralı çok boş olur.
bu ara araba bakıyorum.
yahu adam zaten satmak istemiyor.
gönülsüz.
suratıma bakmıyor.
sen bu adama 6 ay satma dersen hay hay karşim der çayını içer.
arabadaki sorun araba değil.
insanların arabayı satarsam parayı nabacam diye olaya bakması.
paragöz geliyor bir şehir efsanesini foruma atıp kaçıyor.
geçen gün de oyak erdemir devletin dedi. ve hatta epey de destek buldu bu açıklamaları.
Zaten piyasayı mahvedenlerden biri bu al-sat çılar , son 2 sene birçok kişi borsayı bırakıp bu işi yapmaya başladı , adam 1 milyona alıyo arabayı 2 gün sonra 1 milyon 40 bine ilana koyuyo...
Banka cortlarımı kapattım... Bir gıpraşma olursadiye şimdiden şeyedim... Sonra vay böyle dedindi vay şöyle oldu...
Tcell bir atak yapabilü...
Zerre iktisat bilseler zaten faizler düştükçe evin değerinin artacağını bilirler, zaten öyle de oluyor ve yapılan faiz indirimleri affedersiniz bir .oka yaramadığı gibi sadece müteahhit kesimini zengin ediyor...
Bu ülke tarihinde sürekli bir kesimin zengin edilmeye çalışıldığı bir dönem daha var mı acaba...
Adamlar önce doları şimdi borsayı sabitlediler
5600 kırılırsa 5000 e kadar verir mi ki?
Ne arabada ne evde balon var
Birşey piyasada oluşan fiyattan alınıp satılıyorsa balon değildir. Ne zamanki alıcı kalmaz ve fiyatlar aşağı gelmeye başlar geri gelme fiyatına balon deriz. Şu anda geri gelen hiç bir şey yok. Arabada evde alınıp satıldığına göre balon demek beyhude
altins1 almak icin cari hesap yeterli midir?
yoksa varant hesabı filan gerekiyor mu?
Arkadaşim altıns1 almaya calismis vakıfbankdan ,varant hesabınız yok uyarısı vermis.
cevap icin tesekkurler.