Acemi vob cu çalı dibinden izlesin ,,çık olm ortaya erkek gibi savaş
millet parayı kırıyor :)
Printable View
Acemi vob cu çalı dibinden izlesin ,,çık olm ortaya erkek gibi savaş
millet parayı kırıyor :)
20 yıldır bu forumdayım.Bazen çantadan aniden birileri çıkar.AHKAM keser ve BALONDAN AMA BÜYÜK GÜVENLE KONUŞUR...Eskilere posta koyar...sonra kafaya GERÇEKLERİ YİYİNCE kaybolur..
Misal ASTOR hakkında zdx& lunar soul diye bir arkadaş ASTOR u savunma poz. geçmişti..Ben ve bir kaç kişi ile tartışmıştı..
Bu mesajları 8 martta ASTOR %15 değer kaybetmeden önce yazmıştım...
BU FORUMUN KADERİ HİÇ DEĞİŞMEYECEK..
Endeks sıkıntılı yerlere yaklaştı..
2.62-2.65 dolardan alıcılar gelmezse iş bilmediğimiz daha farklı bir yere evrilecek olabilir....2.65 zaten kanal desteği..
Bakalım orası çalışacak mı...Tepki harici kalıcı bir alıcı gelmesi de en azından şu ortamda zor gibi..
Migrosun bilançoyu beğenmediler herhalde.
Enflasyon muhasebesi Favök de sıkıntı yaratıyor. Cirosu artmış ama ciro herşey değil... Özkaynaklar zaten bu yeni sistemde otomatikman artıyor.
Mgros da bundan dolayı baskı yiyor şu an...
İlaveten hızlı gitti.
Ayrıca gıda perakendeleri Ramazan dan önce hareket yapar..O da bitti...
Bunları birleştirince kar satışı normal...Tekrar almak için düşerse de işime gelir. Ama çok salacalarını da sanmıyorum....
BofA fon yöneticileri anketi: Mart ayı, yatırımcıların Nisan 2017'den bu yana gelişmekte olan piyasa hisselerine ve Haziran 2020'den bu yana Euro Bölgesi hisselerine en büyük girişi yaptıkları ay oldu
19.03.2024 10:43:36 BofA fon yöneticileri anketi: Mart ayı, yatırımcıların Nisan 2017'den bu yana gelişmekte olan piyasa hisselerine ve Haziran 2020'den bu yana Euro Bölgesi hisselerine en büyük girişi yaptıkları ay oldu
19.03.2024 10:43:01 BofA fon yöneticileri anketi: Ocak 2022'den bu yana ilk kez, yatırımcılar şirket karlarının artacağından umutlu
19.03.2024 10:42:46 BofA fon yöneticileri anketi, durgunluk risklerinin azaldığına işaret ediyor
19.03.2024 10:42:32 BofA fon yöneticileri anketi: Küresel ekonomik büyümenin 2 yılın en yüksek seviyesine ulaşmasını bekleniyor
97.50 ortalama ile ASTOR LONG.....................
O birileri söz konusu bensem ortadan kaybolmaz rahat ol. Sadece bu topicte edilen muhabbetleri beğenmediğim için topicten uzak duracağımı belirtmiştim uzunca bir süre. Ben size gidin ASTOR alın da demedim. O iş KONTR işi gibi olur yazdım ne yazdığımı iyi hatırlıyorum ve dediğiminde arkasındayım.Bu yazını da tesadüfen gördüm.Buraları okumuyorum. Ama sen zaten bu yazılanları anlayabilecek düzeyde biri değilsin. Çarşın pazar ola.
not: O tarihten bu yana Ana portföy pozisyon hisselerimden ASELS nerede ise % 20 ye yakın düştü hemde ortada hiçbir şey yokken. ASTOR yine daha az düşmüş. Bu ara % 15 hangi hisse düşmedi ki? El insaf ya.Sen şimdi iyi niyetli melek gibi birisin biz şeytan öyle mi? Büyüksün.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...47384&page=496
oku bakalım şu topiği kaç yıl olmuş ortalıktan kaybolmuşmuyuz? 1,5 yıldır da ASELS topiğinde yazarım. 1 yıla yakın ARDYZ topiğinde. Bir çok yerde yazdığım yazılar Jenerik olur senin aklın almaz.Arşivde çok var. Sana tavsiye eğer birine b.k atacaksan karşındaki kim nerede ne yazmış sonra ne olmuş iyice incele. Her gördüğün sakallıyı deden sanma.
3-4 sene önce 5 liraya ISCTR aldım 8-9 ay kımıldamadı. Topic ve arşiv orada yediğim laflar Dünyadan Marsa çift şeritli yol olur.
Peki sonuç?
THY...
bulls ve meksanın blok alışından sonra, satıcılar el gösterdi
verirse 276,40 tan şort olurum
Garantiden Birmilyar 64 bin tl lik tahsili gecikmiş alacak satışı
Bu yıl buna benzer satışların bankalarda bazı şirketlerde artarak devam edecek diye tahmin ediyorum
BİTCOIN dedigim rakamlara gidiyor 59-60 belki 55 olur
Bunu da yazayım kayıtlara geçsin. İhtiyaç olan para ile borsada olmam kredi kaldıraç kullanmam. Borsaya ayırdığım para ile Full e yakın pozisyondayım. Pozisyonlarım orta uzun vadedir. Endeks PİST 265 USD ve özellikle 8347 de kalan gap var.Ben birileri gibi düştüğünde sıfır pozisyondayım yükseldiğinde full pozisyondayım gibi yazılar yazmam. Benim yatırım anlayışım buradaki çoğu kişiye uymaz.Şimdi kasaya masaya bol şanslar dilerim.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış. Bizim işlerde 40 gün kış olur 1 gün av olur. Maşallah bu topicte 4 mevsim yaz yaşanıyor.
Allah belanı versin selo, zencilere gelesin, kaldı 1.gun, spkadan bisi cikmassada cani sağolsun, 50tl ye gelirse genel secime kadar giderim,nede olsa kemerler sıkılacak, bakacug yılın tamamında tasaruf nerden olacug:)
Reis kısa vade peryotta PETKM durumu ..
https://i.hizliresim.com/h8i726m.png
Üç dakikalık peryotun grafiği senin gibi düşünüyor henüz kıvama gelmemiş bence
bak hele yeni okudum
İnsan en çok az bildiği şeyin fanatiği olurmuş. Bilgiyi sorgulama, şüphe duyma, öğrenme arttıkça beraberinde gelen bir durum.
Özellikle trading sanatında… geçerliymiş ....
:kahkah:
9731......................tekrar LONGGGGG .....palanın parasını biraz daha alalım.....
Bilgi elbette önemli ,Bilgiyi nasıl kullandığın ondan daha önemli
Çok fazla gereksiz bilgi bombardumanı maruz bırakmak beyni dumura uğratır sağlıkla kararlar alamazsın ,rafine düşünemezsin
Ona bilgi zehirlenmesi ,ayrıntı içinde boğulmak diyoruz işte
Düştümü alacan çıktı mı satacan nasıl strateji ?? bu kadar basit işte :rules:
zabah xorenleri çok iyi yerden okuttum :kahkah:
iftara kebap üzerine künefe çift kişilik çıktı :he:
lemurun ekzosuna bir bakayım :he:
başkanın dgate tavan oldu :he:
dünki tabanlar... bugün tavan..
bist böyle.
:drunk:
9176 dan sat veren beş dakikalık peryot şu anda fiat 8785 iken al kesişimi yaptı ....
yavaş be heyvan bee.
:drunk:
short neyim vardır
mia ya verecek gibi :he:
Herif kudurdu :he:
Du şurdan bi denede şort siftah çı yapayım, hep lönk hep lönk olmuyor :dvr:
Real time online olarak 9857 den şort
Emlak şu dip notun huylandırıyor beni
Yellowstone mu patlayacak meteor mu yıldızın kuyruklusu mu
Maile bakıyorum alert sistemin de asayiş berkemal
yukardan cisim mi yaklaşıyor :) ))
vay arkadaş nasıl bir tepkiydi yardıra yardıra fuleli