ASTORA patron satışı gelince..ASLA YAKLAŞMAYIN diyen ben ve 2 arkadaşla tartıştın..Yok ASTOR şöyle böyle...
ASTOR %20 satış yedi..endeks zirve tazelerken...
Hatta astor en son alacağım hissedir dedim..Kısa zamanda dolar bazlı 10x giden hissedir.
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post6762048
En son böyle efeleniyordu aselsan da verdim eline 1 ay görünmedi:)
Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, NATO'nun doğu kanadını güçlendirmeye karar vermesi durumunda topraklarında nükleer silah konuşlandırılmasına "hazır" olduklarını bildirdi.
Bahçeli nin bugünki açıklamalarına genel bakınca asıl derdinin daha çok Erdoğan ın olası bir Dem yakınlaşmasını şimdiden kesmek olarak algıladım. Mehmet Şimşek kısmı biraz halka sevimli görünmek için kullanılmış gibi...Kapanış da ekstra olumsuz olmazsa bu şekilde düşünmeye devam edeceğim.
3 4 yıl önce 5 mis hisse 40 olmuş flnmis
4 yıl önce 40 bine satılan araba şimdi 1.5 milyon oldu
Reel de bir kazanç yok kayiptasin üzerine cebindeki para her yıl %130 eriyor
Surekli mal taşıyıp kazandığını sanarak sadece kendini ve amatörleri kandırırsın
Ben sabah 60 kusur kar aldım
Kar al yapmasam şu an -20 idim :)
Hayatında vob a bulaşmamış vob hesabı bile olmayan biri buranın ustasına ders veriyor :kahkah:
SPOT da Ekip satıyor, Piyasa alıyor görünmekte!
https://i.hizliresim.com/qbrvrjk.PNG
Ben 3 kere batmış adamım .KARŞIMDA sertifikalılar..ama cevap yok..
Burası başka topiğe benzemez.Hele X deki yorumculara hiç benzemez.Orada engellersin.Ama burada önüne ŞAK DİYE belge koyarlar.
Taner burada yazıyordu.Eleştirilere dayanamadı gitti.Şimdi X de abonelik açmış.Beni de engellemişti.2 yapıcı eleştiri yaptığım için:)
SÖZÜN ÖZÜ , zdx-lunar solue ve turcoya,2-3 aylık sp500 vede bıst100 senaryosu sordum..cevap yok..O zaman SONSUZA kadar susun.:)
Hayır SERTİFİKALI ABİLERİMİZİN maharetini görecektik.Malum ben HARRANLIYIM.:)
Ben zaten öngörümü son 4-5 günde defalarca yazdım...
Fikir beyan etmeyip-senaryo çizmeyip,çizenlerin yanlışı olsun da laf çarpalım olmasın...
BU KONU BENİM AÇIMDAN NET OLARAK SONUÇLANDI..
2100 dolar iken grafiği paylaşmıştım..geçmiş sayfalarda vardır.Ama hedefi 2340 olarak görmüştük.İHTİYATLI OLMAK İÇİN en dipten almamıştım..Esasında tam nizami olsa hedef 2400 dolar...
Buradan düzeltme beklerim..2.200 belki de 2100 dolara kadar..
Kısa zamanda %20-25 kadar gitti.
https://i.hizliresim.com/m5pyie4.PNG
Bugün itibariyle pandemiden bu yana dolar bazında yaklaşık 40 kat, TL bazında 185 kat...dolar 7 civarıydı herhalde tam da bilemiyorum ama TL doğrudur. Enteresan gidiyor, hayırlısi... Kayıt altında zamanı gelince listelenecek. Tamamen ego tatminidir. Önemli olan geri vermeden sistemden çıkabilecek miyim bakalım. ( Hisse işlemlerdir)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Devlet Bahçeliden Mehmet Şimşeke çok sert sözler:
-Türk milletini ËœYerel halk, ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asıl sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir.â€
OYUN TEORİSİ:12. kuralın B bendi...
Eğer köşeye sıkıştıysan ve o konuda mukavemet edemiyorsan,konu dışına çık.Ve konu hakimiyetini ALAKASIZ BİR alanda elde etmeye çalış.Niyeti VARMIŞ gibi söyle...
-Millet cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor..Bu hatta bir kulağımızın arkası kaldı..Orası da kalmadı da..
Ben diyeceğimi dedim.KONUYU KAPATTIM.ZAMANI GELİNCE GÖSTERECEĞİM...
Şu foruma paylaşım-strest atmak için giriyorum.Tam tersi oluyor.
62850 fletiyore... bununla uğraşırken akbank çok hamle yaptı
hoş ben onları alamazdım.. 61,80 den 60,70 e bastı... orada şort olamazdım
döndü 60,70 ten 61,80 e gitti.. o satışın peşinede long vuramazdım
yanlız akbank tahtasını şort üçün kolluyorum... istediğim fiyata gelmesini
62,90--63,10... arası iyi duruyor ama
62,7x.... var biryerde de... bişey uydurup tahtaları çiziveriyorlar yukarı
o yüzden hele bi 62,7x lere gitsin sonra bakarız
biraz kısa yazmanız mümkün mü?
Ben hiç film izleyemedim 15 20 dakikadan önce konuya giremiyor diye. Paragrafı nası okuyayım.
ECB'nin faiz indirimlerine Fed'den daha erken başlaması muhtemel -BlackRock
BlackRock stratejistleri Amanda Lynam ve Dominique Bly, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz
indirimlerine ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) daha erken başlayabileceğini düşünüyor.
Analistler, ABD'nin dirençli ekonomik büyümesi ve yapışkan enflasyonunun Fed'in faiz indirimlerine
başlamasını ECB'nin başlaması beklenen Haziran ayından sonraya erteleyebileceğini belirttiler.
Analistler, "Fed'in gevşeme döngüsüne 2024'ün ikinci yarısında başlamasını beklerken, bu
(nispeten geniş) zaman dilimine ilişkin riskleri artık daha erken bir tarihe kaymış olarak görmüyoruz.
Aksine, artık onları daha dengeli olarak görüyoruz" dedi.
Değerli metaller Fed in faiz indirimine hemen başlamayacağını bugün farketti sanırım.
XU030 ve Haziran-Ağustos-Aralık vadeleri TL bazlı tarihi zirvelerini gördüler -fakat XU100 ve Nisan vade görmediler ..
Palişkooom ne işler çeviriyorsun gene !?:rules:
10598.25
şu görüntüde sağlam dayak ihtimalleri belirmeye başladı. galiba kayıp bir hafta olacak.
kapanışı görmek lazım. en son böyle kapattığında 500 puanlık dayak yemiştik.
Bugünden önceki son işlem günündeki MUM un hakkını ver :kahkah:
https://www.youtube.com/shorts/Y2TBAGN3PQ0
106350 İlk long duruyor , sabah 10731.75 göstermişin -orda öpüşemedik ..10570.00 ikinci long :cck:
https://www.youtube.com/shorts/Y2TBAGN3PQ0
Terlik ile vurmaya devam
Zdx net gostergedir
Kötü niyetli değil ama çok net bir kısa vadeli tepe işareti yapıyor
Çünkü kazanamıyor kazandığı tatmin etmiyor olumlu bir gelişme ve artışta duygularını yansıtıyor
İşte o duygu tam sopa atmak isteyen piyasasının istediği an oluyor
haftasonu saldırı falan olmazsa endeks uçmuyor muydu?
öyle bilgiler vardı forumda...
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek'e çok sert sözler:
"Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir."
sevim koşşş....
Bahçeli zamanında Kemal Derviş e de sarmıştı.. Sanırım nostalji yaptı..Umarım nostalji boyutunda kalır bu sefer...
Banka shortlarim akıyor
Zdx 2 cümle daha yazsa devre kesiciler baslayacak
Gün daha bitmedi ve vade daha bitmedi
Biraz yavaşşşşşş....
10529.50 gördü şimdi 10542.00
SPOT da BofA ve Y/F 3 mlyr üzeri satış yapmış, Piyasada almış görünüyor, mal alan kurum sayısı çok fazla!
https://i.hizliresim.com/ple6zl6.PNG
Hülya ÜNSAL
@Pamuk_Miya
·
3d
Gazeteci Deniz Zeyrek’ten,
Mustafa Varank hakkında skandal iddialar:
''Varank, devlet memuru maaşıyla 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir ya da İstanbul Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?''