+%5 yap bas aşşağı çok ayıp , yapma böyle tavuklarına şarbon bulaşır yoksa kaldıramassın bir daha kafayı.Güzel Banvit , güzel spek zıplat yukarı yakışmıyor bu hareketler.
Printable View
+%5 yap bas aşşağı çok ayıp , yapma böyle tavuklarına şarbon bulaşır yoksa kaldıramassın bir daha kafayı.Güzel Banvit , güzel spek zıplat yukarı yakışmıyor bu hareketler.
ne gündü ama, aşağıdan al, yukarıdan sat yaptı spek peh peh peh.
Spek hadi yine yap bakalım aşağıdan al , yukarıdan sat , nah nah nah
Bu haber doğru mu. Kanat ne zaman 7 tl idi.....
Türkiye Kasaplar Odası/Yardımcı: Beyaz ete 9 ayda %200'ün üzerinde zam yapıldı
bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan habere göre; Türkiye Kasaplar Odası Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, döviz kuru üzerinden tavukçuluk sektöründe fırsatçılık yapıldığını iddia etti.
Yardımcı, beyaz ete 9 ayda yüzde 200'ün üzerinde zam yapıldığını söyledi.
Osman Yardımcı, Döviz kuru üzerinden tavukçuluk sektöründe fırsatçılık yapanlara tepki gösterdi. Tavuk eti fiyatının kırmızı et fiyatlarıyla yarıştığını vurgulayan Yardımcı, "Bunun adı fırsatçılıktan başka bir şey değil. Devletin buna dur demesi gerekir" dedi.
Tavuk eti fiyatlarına her hafta zam geldiğini, 9 ayda yüzde 200'ün üzerinde zam yapıldığını söyleyen Yardımcı, "Tavuk göğsünün fiyatı 2 hafta önce 18, bir hafta önce 22 liraydı. Bugün sadece bize gelişi 28 lira oldu. Ocak ayında 10 liraydı. Tavuk kanadının kilosu ocak ayında 7 lira 70 kuruşken bugün 21 lira. Kırmızı ete 1 lira zam geldiğinde ülke ayağa kalkıyor" diye konuştu.
Yardımcı, kırmızı ete 4 lira zam geldiğini fakat yarısını fiyatlara yansıtarak vatandaşa yardımcı olmak istediklerini belirtti. Tepki göstermekten başka bir şey yapamadıklarını söyleyen Yardımcı, "Esnafa satma diyemeyiz. Büyük marketlerin satışını durdurmamız imkansız" şeklinde konuştu.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Bu arkadaşın tavuk piyasasından haberi yok. Nasıl böyle bir koltukta oturur anlamak mümkün değil.
Yahu bu sektörün işleyişi bu. Bütün tavuk firmaları kış aylarında talep azlığından zarar yazar. Etiket fiyatları hep maliyetin altıdır. Yazın da talep çok olur, kar yazarlar. Yıl ortalamasında karı zararından çok olan ayakta kalır. Adam zararına satarken iyi de kar yapmaya başlayınca mı fırsatçı oluyor.
Daha derine girmek istemiyorum ama bunlara inanan da vay be firmalar vatandaşı nasıl soyuyor diyenler çıkıyordur. Yazık.
Battık mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu kağıdı tanımayan benim gibi zarar eder.20 den 10 lara indirdi.Oysa her her tavanda veya yüzde 10 kar realizasyonu yapsaydım zarar yerine iki kat kardaydım.YTD.
Nasıl yani
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 den aldık 18 oldu alim yaptık ortalama indirdik sonra 24 oldu 30 bekledik vermedik sonra 16 lara geldik biraz daha aldık sonra 18 oldu vermedik Trump fuzesi14 indik biraz daha aldık Düşük kar erken secim 10 lara geldik mermi bitti alamadık. Sonra iki defa 10,14 tavan yaptı,bes defa yüzde 12 üzeri yaptı gidecek diye vermedik.Oysa bu hisse çok hareketli.Mutlaka cinayet mahalline veya civarına dönüyor.Sadece sonr dan eklediklerimi satsam hiç zararım yoktu.Bu Benim maceram kimseye tavsiye değildir.Ytd.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] Valla aynı şeyleri başka hissede bende yaşadım,kar cebe yakışırmış parayı bi kurtarsam artık,1e 2ye bakmam şükür der geçerim.
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse kalmamış burada
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice mala bağladı da ondandır, nefret etti millet
Yatırım tavsiyesi değildir.
önceki 2 çekiç formasyonundan sonra hisse %50 gitmiş...bu sefer ne olacak bakalım?
https://i.hizliresim.com/MDmN2Q.jpg
gidecek diye bir şart yok tabi ki de...ytd...
Arkadaşlar teşekkürler, faydalı olduysa ne mutlu, sonuçta almak ya da almamak herkesin kendi kararı...ytd
bizde bugün aldık, grafii çalışır mı ki
Çekiç formasyonu iki kez zıpladı ama üçüncüye nefesi yetmedi galiba :) İnşallah öğleden sonra formasyon işlemeye devam eder
En çok işlem yapan iki kurum Piramit ve Yapı ama ikiside ilk 5 net alıcı ve satıcıda yoklar. Millet al satla ufak marjlarla para kazanmaya çalışıyor bizde öylece tenis maçı seyredermiş gibi seyrediyoruz :)
hemen %50 çaksaydı ne güzel olurdu demi arkadaşlar....
öyle olmuyor ne yazık ki, tepkinin zamanı tuttu ama gider gitmez bu her zaman oyun yapıcıların bileceği iştir...
siz grafikten bakacaksınız artık, belki onaya geldi yarın zıplayacak...belki biraz daha dinlenecek...kim bilir....ytd..
Hemen %50 çıksın diye bir beklentimiz yok sadece biraz tutarlı olsun bugün tekrar 15'leri görsün yeter :)
zarar çok büyüdü arkadaşlar, yorum yapabilecek arkadaş var mı
bu aralar meşhur dipte tepede her hissede görülen w formasyon ya da diğer adıyla çift dip burda da olacak sanırım...
12,60 lara şöle bir görünüp sonra da yukarılara yelken açar gibi...
Allah muhafaza 12,60 ların altı olmaz umarım, o durumda sakat olur....ytd...
https://resmim.net/f/GKC6I9.png
HAFTALIK
, Temmuz’da üretimini artırdı
by Mehmet Ali Çıtak 1 ay ago
Temmuz ayında kanatlı sektörü ürünlerinden yumurta üretimi bir önceki aya göre %4,4, tavuk eti üretimi ise %10,1 arttı. Yumurta ve tavuk eti üretiminde geçen yıla göre ise düşük oranlı artışlar dikkat çekti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kümes Hayvancılığı Üretimi, Temmuz 2018 verilerini açıkladı.
yumurta-uretim-tesisi-gidahatti (1)
Kanatlı sektörü yumurta üretimini artırdı
TÜİK’in açıkladığı verilere göre tavuk yumurtası üretimi, Temmuz ayında bir önceki aya göre %4,4, artarak 1,6 milyar adet olarak gerçekleşti.
Yumurtada üretim artışı, Temmuz’da geçen yılın aynı ayına göre ise %0,8 oldu.
Temmuz’da kesilen tavuk sayısı, 112 milyon oldu. Kesilen tavuk sayısı Temmuz ayında bir önceki aya göre %9,7 artarken, bir önceki yılın aynı ayına göre %2,1 azaldı.
Kesilen hindi sayısı ise Temmuz ayında bir önceki aya göre %10,4, bir önceki yılın aynı ayına göre ise %22 artış gösterdi ve 631 bin adet oldu.
Tavuk eti üretimi
Tavuk eti üretimi ise Temmuz 2018’de bir önceki aya göre %10,1 artarak 196 bin 614 ton olurken, geçen yıla göre artış oranı %0,3 olarak kayıtlara geçti.
Buna karşın hindi eti üretimi, hem bir önceki aya hem de geçen yılın aynı ayına göre yüksek oranlarda arttı.
Temmuz ayında hindi eti üretimi bir önceki aya göre %18,3, Temmuz 2017’ye göre ise %33 oranında arttı ve 7 bin 332 ton olarak gerçekleşti.
Tavuk eti üretim miktarı, Temmuz 2018
TÜİK’in belirlemelerine göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış seriye göre tavuk eti üretimi bir önceki aya göre %0,1, takvim etkisinden arındırılmış seriye göre ise bir önceki yılın aynı ayına göre %1,9 azaldı.
Categories: Gıda
https://resmim.net/f/KLkCta.jpg
Tavuk eti üretimi Temmuz 2018
Bilindiği üzere 3 c.bilanco geçen yıl 2.c. göre %100 artış göstermişti.bu yıl donemsel olarak geçen yıldan farki temmuz ayinda migroslarda satış anlaşması vede uretim ve tuketimdeki artışlar dikkate alınmalıdır.bakalim 3.c bilançoya nasıl bir etkisi olacak.YTD