aradaki farkı viloptan çıkarıyorum.. onlar düşünsün
Printable View
aradaki farkı viloptan çıkarıyorum.. onlar düşünsün
onsu çıkaran güçler pat diye hemen düşüreceklerini beklemek saflık olur........elllerindeki pozları sabırla aşağı yukarı yaparak yedirirler......son darbeyi de sert yaparlar....aaa neden düşüyor şimdi size dedirtirler.....sattıysan bekle kıpraşma sabırlı ol bırak çıkacaksa da çıksın.....seyret.....bunlar hep tepeden laım yaptırmasınlar size.......
özelden yazan arkadaşlara........
şu sıralar endeks ile işlem yapmıyorum.....sadece ons da işlem yapıyorum......
165 üstüne atarsa 200 hedefli long açarım bekliyorum..
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Eski ve yeni milletvekillerine trafikte ceza muafiyeti getirildi.
Vekiller trafikte hangi kuralı ihlal ederse etsin, tek kuruş ceza ödemeyecek. Plakaya yazılan cezalar da TBMM tarafından ödenecek.
Kanun yasalaşırsa 3.600’den fazla kişi trafikte ayrıcalıklı olacak. (Duvar)
gün gelir herkes kendi adaletini kendisi sağlamaya çalışır bu gidişle.
bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlere de o yılanlar eninde sonunda bir yerde dokunur.
24 saattir mesajım yok.EFENDİM SEANS SAATİNDE VİOB dışı yorum olmasın...
Tamam,ama bakın malum cenah onlarca adet bu mihvalde mesaj atmış.
Tekrar söylüyorum bu ülkenin en bağnaz, at gözlüğüyle bakan ve MUTLAK İTAAT eden bir kesim var
MV lerin tüm özlük haklarıyla ilgili avantajlarının kaldırılmasını isteyen ve bu konuda ciddi faliyetler yapan birisiyim.
Değil cezalarının TBMM tarafından ödenmesini,emekli mv kaldırılması ve maaşlarının asgari ücrete oranının diğer ülkelere getirilmesini...bizzat burada da eleştirdik.
BİZ SADECE ALLAHA iaat ederiz.Onun dışında herkes Tuvalete giden-yemek yiyen bir kuldur.Anne baba dışında yaratılan hiç kimsenin önünde bile ayağa kalkılmaz.
KARATORLL,kendince saldırma çalışmış(gerçi cevap vermeyecektim ama...bu günlük mesajımız olsun)
Bak yine taptığı-kusurunu görmediği..bir kere bile eleştirmediği EKREMİ hatılattı..madem öyle 2 videoyu hediye edelim...:)
Biraz düşün.VİDEOLARDA haklılık payı var mı diye?
Hiç bir YARATILANI kutsama.
https://x.com/i/status/1887754035102458295
https://x.com/i/status/1887739775223734599
ADİOSSSSSSS
...............
Piyasa Gündem
Milletvekilleri maaşlarında tasarrufa gidilmedi.
▪️Milletvekili maaşı 196 bin 775 TL'ye yükseldi.
▪️Emekli vekillerin maaşı ise 123 bin 759 TL oldu.
...........
Altıns1 de her hangi bir kurum ağırlıklı satışlar olunca genelde arkasından ons altında da satış geliyor. Şu an da öyle.
Bakalım olacak mı?
Kavga etmeyin açın pencereleri açın a haberi RTE İstanbul ak parti kongresinde 15.00 da konuşucak .
birazdan herkes nasibini alır .:)
val val val
9858,3 direncini geçiyoruz öylemi ?
Şapşik saa şorttan kolay ekmek verirler mi hiç mi düşünmedin hırsız çobanın soyguncu olduğunu
Çek ordan 2 Yusuf aklın başına gelsin :he:
Benim korkum çok sert laf söyleyip Trump ın kalbini çok kırması. Sonuçta adam yeni oturdu koltuğa..İlk günden Dünya nın önünde perişan etmemesi..
Ama ümmet olarak hedefe odaklıyız. O sarı kafa önümüzde sonunda diz çökecek,
Neyse ben de camı açayım, Bulut u yanlız bırakmayayım :)
vadeli 11166 üstüne geçtiğimiz için artık bir şekilde 1125x--26x lere gitmek zorundayız
gidememesi kötü algılanır piyasa tarafından
Cnn başlık atmış gazzeyi işgal planına ne diyecek diye:)
Şimdi tv ye çıkan uzmanlar faiz indirimi hikayesini anlatıyordu , Fatih beyi iyi dinledilerse o hikaye yara almış gözüküyor.
16.00 konuşucak diyorlar
Konusmasa olmaz mi?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erken açtım pencereleri emre ben kapatıyorum :)
15.00 dan 16 kaymış demekki sallıyacak sarı kafaya