Böylece ara sıcaklar da geldi
Printable View
Böylece ara sıcaklar da geldi
ısrarla tarihi zirvelerden alım yapılması RODAPORT ile alakalı bir durum galiba.. yerli oto nun üssü.. hazır liman...
TOGG tesisinin betonu iştiraki bursa beton dan olacakmış. Haberi kap a ne zaman düşer bilemem ancak Forex e düşmüş. Merak ettiğim ne kadar bir satış imkanı yaratır bilemem. Togg bence yeri müsait kendi limanını yapar, yoksa aynı limandan çıkış yapması mümkün ama saçma olur. Tarman limanı nı satmaz :)
limanını satmasa da togg meselesi değerini bayağı bir arttırır.. zaten sadece cemtaş dan dolayı 600 milyon değer yansıması var şimdilik ve yıllık cemtaş ın düzenli karı ve cemtaş ın beklentileri, mercedes ve man olayları.... limanı, çimentosu, cemtaş ı derken Tarman yine kazanır. her zaman ki gibi... kasa gibi adam... :)
(limanını satmasa da togg meselesi değerini bayağı bir arttırır.. zaten sadece cemtaş dan dolayı 600 milyon değer yansıması var şimdilik ve yıllık cemtaş ın düzenli karı ve cemtaş ın beklentileri, mercedes ve man olayları.... limanı, çimentosu, cemtaş ı derken Tarman yine kazanır. her zaman ki gibi... kasa gibi adam... )
Size katılmamak mümkün değil Sayın borsaazmanı.
Hızlı & öfkeli = Acemi & Yeni = ACA42 = Konya
Teşekkürler Sayın whiningman güzel formül. Fakat ben borsada yeni ve acemi değilim. 1998 den beri borsa ile ilgilenirim. Hızlı öfkeli hiç değilim. Ve Antalyalıyım forma da 10 yıllık üyeyim. Sadece izlerim pek yazmam. Son zamanlarda bazı ortaklarımızın yazısına katılım yapıyorum. Netice formülde hiç birini tutturamadınız ama yinede güzeldi teşekkür ederim.
ACA 42 eşimin ve benim isimlerinin baş harfi ve 42 yaşıda yapmıştım bundan 13 sene önce bu arada adım Ahmet.
Teşekkür ederim sayın whiningman niyetinizin kötü olduğunu hiç düşünmedim. Ben bugün almadım geçen hafta salı Ayın 14 ünde almıştım zaten maliyet düşük siz rahar olun.
bucım ve cemts şayet bilanço oyunu yapmazlarsa 2. çeyrek ZARAR gelecegi kesin ..?
bugüne kadar hep kar yazdı yansımadı ....belki zarar yazan şirketler uçtu gitti belki bunlarda uçururlar ..?
elinde olanlara bol şanslar..
cemts tavan 11.00
bucım,de geliyor..
kısmet degilmiş..:kahkah:
Çalı arkasındayım.it görmesin, [emoji846]
Bir miktar verdim daha hızlı hareket etsin.[emoji41]
Takası görüp paylaşacak arkadaş varmı teşekkürler
Yerli otomobil TOGG inşaatı ile ilgili gazetelerde haber var :rtfm:
Bursa'da 34 yıllık tecrübesiyle önde gelen projelerde beton kalitesiyle ve sunduğu güvenli yapılar ile ön plana çıkan Bursa Beton, birçok mega projeye çözüm ortaklığı sunarken; Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay yaptığı açıklamada: ''Türk tarihinde destansı bir proje olan TOGG ilk ve yerli otomobil fabrikasının temelinde Bursa Beton 'un harcı var. Bu gurur verici projede yer almaktan gurur duyuyoruz.'' dedi.Toplam bedeli 22 milyar lira olacak yerli otomobil projesi hem ülke ekonomisine hem de Bursa`ya çok büyük katkı sağlayacak...
Haberin Linki
https://www.sabah.com.tr/bursa/2020/...ursa-beton-var
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
Sükut duralım arkadaşlar bakalım ağa nereye götürecek. K.y.t.d.
Bu kadar yükselişin açıklaması togg mogg olamaz. Başka bir şeymi var? Herhangi bir satış mı yoksa alış mı göreceğiz.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Yakalandığım ve iyileştiğim koronanın psikolojik etkilerini azaltmak için gittiğim Manavgat-Sorgun'daki bir otelin verendasında çayımı içerken aklıma BUCİM takıldı.12 Temmuz Pazar idi.İçimden "ulan!" dedim."Sen tut Cemtaş'ın %58'e yakın hissesine sahip ol.Sen tut Roda Limanının %50'sine sahip ol.Ve dahi neredeyse Kestel'i parsellemiş devasa bir şirket hala 4,44'lerde süründürülüyor !" İzmir'deki biraderime telefon ettim."İşte alınacak senet" dedim ve sebeplerini söyledim.Ertesi günü yani 13 Temmuz Pazartesi birader senede dalmış ama 4,51'dn alabilmiş bir miktar.Ben ise her zamanki ödlekliğimden çok düşük miktarda hisseyi 4.44 den aldım.Zamanında karar vermiştim ama müthiş bir ödleklikle adam gibi senet alamadım.Biraderim nispeten aldı ama o da yetersiz bana göre.
Ve bu da bir tecrübe oldu...İnandığının peşinden gideceksin.Hiç korkmadan,cesaretle...
(Yakalandığım ve iyileştiğim koronanın psikolojik etkilerini azaltmak için gittiğim Manavgat-Sorgun'daki bir otelin verendasında çayımı içerken aklıma BUCİM takıldı.12 Temmuz Pazar idi.İçimden "ulan!" dedim."Sen tut Cemtaş'ın %58'e yakın hissesine sahip ol.Sen tut Roda Limanının %50'sine sahip ol.Ve dahi neredeyse Kestel'i parsellemiş devasa bir şirket hala 4,44'lerde süründürülüyor !" İzmir'deki biraderime telefon ettim."İşte alınacak senet" dedim ve sebeplerini söyledim.Ertesi günü yani 13 Temmuz Pazartesi birader senede dalmış ama 4,51'dn alabilmiş bir miktar.Ben ise her zamanki ödlekliğimden çok düşük miktarda hisseyi 4.44 den aldım.Zamanında karar vermiştim ama müthiş bir ödleklikle adam gibi senet alamadım.Biraderim nispeten aldı ama o da yetersiz bana göre.
Ve bu da bir tecrübe oldu...İnandığının peşinden gideceksin.Hiç korkmadan,cesaretle...)
Nereden çıktı şimdi bu. Millet sizin kaçtan aldığınız kaçtan sattığınızı ne yapacak. Yeni bilgi varsa paylaşın. Milleti cesaretlendirip vebal almayın. Neden bu paylaşımı aldığınız zaman yapmadınız da şimdi yaptınız. Sonra yatırım tavsiyesi gibi olmuş. K.y.t.d.
Takası gören arkadaşlar kim alır kim satar paylaşması mümkün mü teşekkürler
sn behzat bu it bütün arkadaşlarımızın canına ot tıkadı çoğumuz para kazanamadan yılların zararına verdik bende en son kalan mallarımı 6,27 den verdim. Sulzer'de o da bıktığından diğer hisselere geçmek için vermişti.
Ayağım uğurlu geldi ortaklar. Hep beraber bol kazançlar dilerim. Kazancınız bol, gününüz aydın olsun.
Güzel işlem görüyor. Gün içinde fırsat veriyor. Bu gün için güvenli liman. YTD.
Hayırlı cumalar, bol kazançlar.
elinde olanlar hadi oylama yapalım 1 ay içinde sizce ? buarada kaldı 3 hafta
a) 8-tl
b) 10-tl
c) 17-tl
d) 24-tl
e) hiçbiri
Sayın Whiningman ben b diyorum Y.T.D.
10 senedir bu kağıdı takip eden, bu kağıt yüzünden nice fırsatları kaçıran, bu kağıtta faydadan çok zarar gören ama bu kağıdın gerçek değerinin bugün (27.07.2020) 50 TL olması gerektiğine inanan biri olarak söylüyorum,
Bunlar şeytan,
Dolayısıyla kağıt nereye gider 1 ay sonra fiyatı ne olur 3 ay sonra fiyatı ne olur, inanın kendileri de bilmiyor.
Bunlar şeytan.
Arkalarına da birilerini almışlar hesap soran yok.
Adamlar her kademeye düşürüyor veriyor (alıyor) tıkandığı yerde yarım saat veya 45 dakika işlem yasağı geliyor bu işlem yasağında kimse fiyatın kaç ta kaldığını bilmiyor. Kaça alması gerektiğini bilmiyor.
Bir bakıyorsun işlem yeniden başlıyor adam yukarıya doğru tarıyor alıyor alıyor alıyor bir bakıyorsun adam aşağıya doğru vermeye (almaya) başlıyor fiyatı düşürüyor düşürüyor düşürüyor.
Yine tıkanıyor hesap öyle karışıyor ki hemen devreye devre kesici giriyor.
Devre kesici bitince Adam tekrar yukarıya doğru hamle yapıyor alıyor alıyor alıyor biraz sonra tekrar aşağıya doğru vermeye (almaya) tekrar başlıyor.
Bu döngü böyle gidiyor.
Gördüğüm ve Anladığım 2. şey ise artık tahtada birileri var ve korkmuyor.
Bu kağıt korku filmi gibi, gerilim filmi gibi, müthiş aksiyon filmi gibi oldu.
Sonuç mu, Kasa her zaman kazanır (Klasik söylemle "Her zaman kahveci kazanır")
Dansöz tamara eline su dökemez itt.[emoji1787]
Sağlıklı yükselişlerde tavan tavan gitmesi iyi olmuyor. Mutlaka düzeltmesini yapması gerekiyor. Yoksa sonra taban taban geliyor. Bu gün 5,98 önemli, bakalım üzerende kapatabilecek mi, yoksa 5,98 altı biraz sıkıntılı gibi duruyor. Hakkımızda hayırlısı, bu beklentiler mevcutken hisseyi buralarda fazla tutamaz gibi me geliyor. Şahsi fikrim beni bağlar. K.Y.T.D.