bu yazıda genel kurul tarihini açıklamamışmı hayret .tarih açıklamadan .genel kurula sunuyor gelsin önce şu tarih görelim bir
Printable View
sevgili dostlar genel kurul tarihi belli oldu hadi hayırlısı inş..12.04.2018..saat 13.15.genel kurula katılıcak varsa .haberdar olalım.
tekkeyi bekleyen çorbayı içermiş bizde bekliyoruz genel kurulu hadi bakalım her şeyin hayırlısı.............
düşde görelim 30 lara satta görelim global sen o sahte satışlarla anca .kendini kerizlersin.57 den satma gel burdan sat malın yüzde doksanından fazlası sende belki yüzde beş bile yok dışarda gözün onlarda .
üç aylıktada güzel bilanço göndereceksin yıllardır yapmaın şimdi yapıcaksın .mağdur ettigini mağdur ettin zaten .evet ben inanıyorum atık ikili rakamlar 2018 de senin için son üçlü rakamlara yelken açıcaksın.burdayız burda .baskıla bizler yazdıkça kızıyorsun gelen olur diye .sen 30 kadar ver bak gelen oluyormu .dene
12 nisanda genel kurulda yeni sermaye tavanı onaylandıktan sonra ödenmiş sermaye artırma haberi gelmesi büyük ihtimal. Genel kuruldan önce sermaye artışı kararı almazlar diye düşünüyorum. Beklenti güçlü. Hayırlısı olur inşallah.
Inşallah nevzat bey. Genel kurula kadar bekleyelim bakalim. O zamana kadar yüzde 10 çıkartıp çıkartıp indirir anca. Ama İstese 30 altına da indirir gibi herkesi kirkuttu. 5 bildirim geldi bugün gönül isterdi ki olumlu işaretler de versinler. Beklentiler netleşse ne güzel olur.