-
yukarida paylastik sirketin cemberi cok genis is alanlarinin her biri cok iyi
ornegin cokmeyen asfalt kesinlikle ulkemizin en buyuk sorunlarindan biri en basiti
bunun gibi belkide yuzlerce alana cozum uretiyor...
dusunsenize yarin birgun ozellikle dogudaki asfaltlari yapiminda rol aldigini hic ortada olmayan bir beklentti
o yuzden onumuzdeki 5 yil icin biriktirecegim 5 hisseden biri hemide kesinlikle :)
kordsa
thy
aselsan
eczyt
netas
cok guzel sirketlerimiz var ...
masallah diyelim
Allah ulkemizin yar ve yardimcisi olsun ...
-
her ne kadar eksi kapamis olsakda
hissedeki hacim artisi olumlu olarak yorumluyorum
ve zamanin daraldigina delalet diyorum
insallah ...
her ne kadar kordsa desek de arkdslar ... asil patlamasi 2018 2. ceyrekde olacaga benzer sebebi insallah alinacak sirketin yansimasi o zaman olacak ...
nerdeyse 1. ceyregin 3 te 1 bitti satis haberi ne kadar gecikirse o kadar otelenir ...
ama zaten suan bile 10 tl hak eden bir sirketimiz var verecegi temettu de cabasi olacak hos yatirim yaptigi icin vermeye bilir onemli degil... 500 mn ustunde gecmis yil kar var satin alim kredi yada bircla degil o yuzden olumsuz bi yansimasi olmayacaktir ...
-
Anlaşıldı,bundan bize fayda yok..
Ben sattım ortaklar..Alan hayrını görsün..
Yanarım yanarım kaçırdığım hisselere yanarım.
-
Arkadaşlar siz burada yok böyle yok şöyle mükemmel harika diyenlere bakmayın..ben geçen sene Mart ayında bu hisseyi 8,90a aldım haala mağdurun içinde ..endeks 75bin idi ..şuan 120bin ama ben haala zarardayim...sahibinin de spegininde canı cehenneme.....gözümü kapatıp ne alsam enaz yüzde 50 para kazanirdim bana bu lanet hisse denk geldi...
Bakın arfin operasyonu başladığı gün garanti bankası 10,20tl idi bugün 12tl ...
Bu herşeyi özetler...
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Irzına giriyorlar hissemin sıkı duralım...bankalar ortalama 3gnde yüzde 10 prim yapmisken
Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Allah belanı versin kords...
Hani derler ya biyerde küfürler beddualar havada uçuşunca o hisseyi alma vakti gelmiştir diye..yukardaki kötü duayı ona istinsden yazdım, totem yaptım.. Bakalım tutacakmı..:)
-
Arkadaşlar her ne olursa olsun şirketin bacasından dumanlar yükseliyor sonuçta. Hatta düzenli alım yapan arkadaşlar için güzel fırsatlar bunlar. Sonuçta hepimiz KORDSA`nın götürdüğü yere gideceğiz.
Unutmayalım ki 2017 son çeyrek sonuçları ile bazı şeylerin daha iyi olacağını düşünüyoruz.
Endonezya`da devreye giren kapasite artışı
Maliyetleri önemli ölçüde düşürecek INVISTA satın alması
Paritenin lehimize olması
Artan maliyetlerin fiyatlara yansıtılması
Brisa`nın yeni fabrikası
ABD`deki üreticiler için ve ticari havacılık sektörünün tedarikçisi olacağımız 100 milyon $ lık fabrikaların alınması
İzmit fabrikasının kapasite artışı
İnşaat güçlendirme kompozit ve diğer yeni ürünlerdeki ciro artışı...
Bunları düşünün ve kısa vadeli fiyat hareketleri kimseyi psikolojik etkilemesin bence.
Bu fiyatlar gelir geçer. Büyük resim görülmeli...
-
insanimiz maalesef anlık para kazanma derdinde. Kimsede sabır yok. Borsayi yatırım yapmayi görmekten ziyade anlık nasıl köşeyi dönerim derdindeyiz. Bugun bir işyeri açmaya kalksaniz tüm riskleri almayi kabul etmek zorundayiz işler iyı gitmeyeceğini olasılıklar dahilinde ne kadarına tahammül edebilirsiniz bunu hesap etmeliyiz. borsada yatırım yapılıyorsa nekadar bir düşüşe tahammül edebiliriz bunu da hesaba katmak gerek. Bugün 2 el bir araç alırken baktirmadigimiz ve bakmadigimiz yeri kalmiyorken veya bir ev alirken mevkisi konumu getirisi komsulari vs gibi. hisse seçiminde aynı hassasiyeti göstermiyoruz ve araştırmiyoruz. Yazdıklarım bu şirkete ait birsey değil genel olarak bu sekilde sanki. Yatırım tavsiyesi değildir.