dun giris yaptim umarim bu sefer yaniltmaz.analsitler 4 ceyrek pozitif gorus belirtti.fiyat dip seviylerde.200 gunlugun uzerine atar ve seri bir sekilde devam ederse tekrardan 15 lere hareket baslayabilir.
y.t.d.
Printable View
dun giris yaptim umarim bu sefer yaniltmaz.analsitler 4 ceyrek pozitif gorus belirtti.fiyat dip seviylerde.200 gunlugun uzerine atar ve seri bir sekilde devam ederse tekrardan 15 lere hareket baslayabilir.
y.t.d.
Benim öngörümde aynı yönde. şu fabrika işleyisi normale dönsün euro vs hikaye olur. yükset ihracat hisseyi uçuracaktır. hele böyle satışların zayıf olduğu, kur farkı zararı yazdığı bir dönemde bu bilanço geliyor ise 2018 yılı bu hissenin yılı olacaktır. (tabiki beklentiler dışında gelişmeler olmaz ise) ..birde piyasada öyle ucuz hissede pek kalkmadı. Kısaca: 2017 /3 aylık bilançodan sonra ilk kez bilanço ile ilgili umutlarım yeşerdi..11 yıl bekledim varsın 2 yıl daha beklesin..
hissede müthiş al satçılar dadanmış durumda..10 binle yukarı 10 binle aşağı..11 tl 5 dak çıkardılar 11 tl den 1073 tl 5 dk indirdiler. işin enteresan tarafı ise borsa tarihi zirveleri tazeledi ve en yükseğinde iken biz 60 binli borsa fiyatındayız..
biraz utanın da şirket hisselerine sahip çıkın. nedir yahu 600 trilyon yatırım yapıp şirket değeri 500 trilyon olan başka örneğiniz var mı?
Maalesef kural değişmiyor. bekleyen hep kaybetmiş al satçılar hep kazandı..:bravo:
Nasıl unuttum bugün günlerden çarşamba tatlı kazanç günü. krediciler günü. olan bağfaş nevrimiz döndü. sabır taşı olduk.Günü artı kapartırsa iyi.?:vk:
Günlük pasta rica etsek
"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
bu kağıdı plase olarak tutuyorum. uzun vadede muazzam potansiyeli olabilir. kıyıda köşede bin lot tutsam bir zararı olmaz.
tek merak ettiğim şey bedelli sermaye artırımı gerektirecek bir durum oluşabilir mi? ondan emin olsam portföyü iki katına çıkarır sadece beklerim.
hisseyi iyi tanıyan arkadaşların da belirttiği gibi kur zararı çok fazla. buna ek olarak avro cinsinden alınan kredi ödemesi yılda 10 milyon avro.
yeni fabrikanın tam üretime geçmesi, kur baskısının azalması ve kredinin ödenmesi durumunda hisse çok farklı olacaktır.
şimdi en belirsiz ve sıkıntılı sürecin içinden geçiyoruz.
umarım yıllardır bekleyen arkadaşlar da sabırlarının karşılığını fazlasıyla alır.
iyi akşamlar.
Müthiş bir "Batakhâne" görünümünde oldu bu hisse..Borsa'nın tarihi rekora imza attığı gün millet'in eline 11.-TL'den ver 10.50'den kapat..Soysuzluğun,dolandırıcılığın son kertesindeyiz..Dediğiniz gibi "Esas Faaliyet Kârı ve FAVÖK Düzelmesi" oldu ama bu yatırımcıya değil,soyguncu asalaklara yaradı..:(