amigo çiğ fındık yiyen yok mu? tek miyim bu kağıtta?
Printable View
amigo çiğ fındık yiyen yok mu? tek miyim bu kağıtta?
Selam olsun ,umudunu , ŞOK mağazalarından alış veriş yapan müşteri bolluğuna bağlayan küçük yatırımcıya, kaç aydır tık yok, bence bu işin müşteri ile falan da ilgisi yok , kağıdın harbiden sahibi yok, aylak aylak dolanıyor, İşimiz ,gücümüz çakma gerekçeler bulmaya kalmış. Allah yardımcımız olsun. (Yukarıda yazılanları okuyup fikrinizi, zikrinizi değiştirmeyin , benim ki kahır mektubu )
Ressam ne kadar da güzel çizmiş grafiği sahibi olmaz mı heççç kapı gibi yabancıda tahta istediği yerde satışları keser barajın kapaklarını açar istediği yerde kapakları kapatır artık yeteri kadar mal verdi piyasaya şimdi zaman piyasanın bu malı yukarı çekme zamanı yeri geldiğinde o da katılır bu kervana...
Size daha önce bir kahır mektubu yazmıştım sevgili ortaklarım, artık ben ortaklıktan ayrıldım. Bu kadar uyuz bir kağıda daha da tahammülüm yok. hemen eski aşkım papıl e geçtim aynı gün % 3-4 üzerine kar koydu. Devir hızlı tren devri ,benim kara treni bekleyecek vaktim yok. Hepinize selam olsun sabrınız için de sizi kutluyorum. YTD