verus ve vertu hareketlenince bizede yansıdı hareketleri :)
Printable View
verus ve vertu hareketlenince bizede yansıdı hareketleri :)
bu kağıtta hikaye oluşa bilir,,,
uzun vade düşünülmelidir
ytd
Koç Topluluğu Şirketleri’nden KoçSistem bünyesinde yeni bir teknoloji şirketi kuruldu. KoçDigital ismi verilen şirket, ileri veri analitiği ve nesnelerin interneti (IoT) konularında hizmet verecek. KoçDigital'in kendi ihtiyaçlarından doğduğunu kaydeden Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Yeni şirketimizin önümüzdeki 5 yılda Türkiye ekonomisine 10 milyar TL seviyesinde ekonomik değer yaratma potansiyeline sahip olduğunu hesaplıyoruz. Sunacağımız hizmetleri Türkiye dışındaki coğrafyalara da taşıyarak, Türkiye'nin teknoloji ihracatına katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi
https://resmim.net/f/Kt0Pkd.png
GÜNLÜK pasta
Dün akşam bugünkü kapanışı az çok tahmin ettim.ancak kfein koptu gidiyor diyerek sakın atlamayın ben tekraren 8 e doğru birkaç zigzag duzeltme bekliyorum bu geri cekilmeler ama 25 den olur ama 40 dan. esasen benim için rahatlama bandı 50 ve uzeridir burdan sonrasi formasyonun tepe noktasına hareket eder diye dusunuyorum.YTD
Bizde de elbet bir gün yazilim sirketleri en değerli şirketler sıralamasında ilk 10 da gordugumuz zaman birkac basamak atlariz.YTD