Satislarinin %80'i ihracat olan bir firmayi ic piyasadaki talep daralmasi nekadar etkikeyebilirki :) orta ve uzun vade burdayiz, hayirlisiyla su % 5 hisse satışını bi görelim hele ;)
Printable View
Satislarinin %80'i ihracat olan bir firmayi ic piyasadaki talep daralmasi nekadar etkikeyebilirki :) orta ve uzun vade burdayiz, hayirlisiyla su % 5 hisse satışını bi görelim hele ;)
Allah büyük birde kap'a düşüyormuş diyormuş peruklu 13tl den blok olarak şu fona sattık diye :))))))
Peruklunun huyunu bilirim. 13 tl dişinin kovuğuna gitmez. Kendi malına şahin, başkasının malına ölücüdür. kesinlikle başkasına satmaz 10-15 tl den filan. Dahada düşürecek ve kendi alacak. O zaman gider 20 yede 30 a da. 10 lu fiyatlardan veya aşağısından satılırsa bilinki kendi fonudur
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Endeks uçarken adam dip yapmaya çalışıyor hala , ilginç, garip , alışılmışın dışında,
en garip hisseye ve alışılmışın dışına en ilgincine biz mi denk geldik arkadaş
endeks ve thyao uçtu ve uçmaya da devam ediyor
[QUOTE=6.sense;1424199]en garip hisseye ve alışılmışın dışına en ilgincine biz mi denk geldik arkadaş
endeks ve thyao uçtu ve uçmaya da devam ediyor[/QUOT
bende atlas ı kaçırdım bu kaplumbağa yüzünden, en çok koyan da endeks aşağı dönünce nereden toplarız bir tarafı,
Onu bekliyor zaten. 8 e belki daha aşağısına düşürecek . Sonrada hisseyi kendine paslayacak. Yani arkadaşlar boylelerine ne denirse onu söylüyorum ama yazamıyorum