1 49 dan beri taşıyorum çok şükür borsadaki en cok kârı bu hissede yaptım. Tek üzüldugum portfoyumun yuzde 5 i bu hiissede :( hisseyi nereden satacagimi bilmiyorum 😂
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 49 dan beri taşıyorum çok şükür borsadaki en cok kârı bu hissede yaptım. Tek üzüldugum portfoyumun yuzde 5 i bu hiissede :( hisseyi nereden satacagimi bilmiyorum 😂
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde % 100 burdayım ama yukarlarda da aldığım için maliyet yükseldi biraz:-))))))
Usagi yatasa benzettigim icin alim yaptim gelecegi parlak bir hisse umarim beni yaniltmaz onun icin 1 sene daha usakta kalacagim Hayirlisi bakalim
Hadi oğlum devir arık şu 3
Arkadaşlar ben den uyarması daha öncede uyardım bu hissenin bilançosu bu fiyatı desteklemiyor buraya kadar oyak yatirim ile ykb yatırımin sirketi şişirmesi ile geldi yani bir bakıma spekülatif hareket. Bu işin altından bir çomaroğlan çıkacak demedi demeyin 2012 deki hareketlerin aynısı ni yapıyor şu an kendilerince bir beklenti oluşturdular ve bu beklentiyi satınaldılar enin de sonunda bu senedi siz küçük yatırımcının kucağına verecekler, hatta ve hatta arkasondan da 2012 de olduğu gibi bir bedelli koyup tahtayı gomebilirler de dikkatli olun oyak yayınlamış bir rapor 15 milyon kar hedefi koymuş hele bir 6 aylık bilançosu bir çıksın bakalım ne olacak şimdiden uçup kaçmaya gerek yok şirketin finansallarini iyi analiz edin geçmişini iyi inceleyin geleceğine karar verin bu aracı kurumların alayı çakal kendileri 1.50 lerden mali topladi uçaçak kaçacak deyip amaçları elindeki mali çakmak görünen köy klalavuz istemez durum ortada,
Oyak in beklentisi gerçekleşmezse kafanızı kaldıramazsınız oyak ve yapı kredi mal satmak için yarışır ve hazin son olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir geçmişte aynı senaryoları yaşamış bir küçük yatırımcının tecrübelerini paylaşımıdır.
Bunda o g.. korkusu oldukça korka korka bu kadar işte.
Güzel günler bizi bekliyor..,:-))))))
Alt kademeleri siliyor korkutmaya çalıyor....