seninde dostum...bu gün karikatür yapacak kadar neşeli olduğuna göre hissende kardasındır...:)
kazancının devamını dilerim..
Printable View
aman obbolov kardeş kendine dikkat et fazla kazanç seni bozmasın sonra...:)
https://i.hizliresim.com/lQGW8J.jpg
obbolov sonunda speğin birine binmeyi başarmıştır..
https://i.hizliresim.com/P7WrW5.jpg
Guzel olmus karikaturler.
Kendine bir topik acsan bayagi faydalanabilir insanlar aslinda. Niye acmadigini anlamadim keko.
geçmişte kekonun fiyat fibo aşkı ismi ile bir çok kendime ait topiğim oldu...o topiklerde 1000-1 500 sayfaları dolduruyorduk..tabi o vakit bir çok kişi hisse sorunca onlar ile ilgilenmek zorunda kalıyorduk..kendime ayıracak vaktim olmuyordu...bazen ben cevaplar yazarken almayı düşündüğüm hisse uçuyordu..anlayacağınız o vakitler amme hizmeti görüyordum...nasıl o topikleri bıraktım ve sadece kendime çalıştım o vakit çok kazanmaya başladım...
bir de üstüne üstlük başka arkadaşlar için bu kadar çaba harcadıktan sonra keko olduğum için zaman zaman milliyetçi saldırılara maruz kaldım...bende kendi kendime değmez dedim...o yüzden de kolay kolay tekrardan topik açmam...ama ileride belki de şu sosyal medyada bir hesap açabilirim...tweter ,fasbook ..v.b yaparsam öyle bir şey yaparım...orda istemediğim kişiyi de derhal atabiliyorum...:kahkah: en kolayı ve en işe yarayanı o...bazen sen insanlara mesafe koydukça insanların gözünde daha değerli olabiliyorsun...:kahkah: ne yazık ki bazı insanlar güzelikten anlamıyor..
derinhisse de öyle yapmış zaten...bu tür topiklerde kafasının tasını attırınca gidip tweter da hesap açmış...meşhur da olmuş...:kahkah:
teknoloji ile aram pek iyi değildir..bu halimle de iyi kazanıyorum..dertsiz başıma iş açmayayım bence...:kahkah:
Yazdigin mantikli Keko. Bunlari dusunmemistim bak. Konusunca bazi seyler daha net anlasiliyor. Mesela en basinda "madem cok biliyorsun, gidip topigini" ac diye suclamalarda bulunmustum.
çok biliyorum diyemem...ama kendi kendimize yetiyoruz...bilgi ve tecrübelerimizi de borsada sürekli kayıp eden ky arkadaşlara aktarmaya çabalıyorum...isteyen zaten beni takip edebiliyor...siz de bir ara görmüştünüz profilimi..orda tam olarak 76 arkadaş var...arkadaşlık teklifi yapan hiç kimseyi red etmedim...
kimisi sık sık profilime girip yazdıklarımı takip ediyorlar..kimisi de hiç takip etmiyor...takip edenler arasında kim büyük yatırımcı kim küçük yatırımcıdır bilmiyorum...zaten öyle bir işaret de yok...ama başka arkadaşlar tanıdıkları bazı by ların da beni takip ettiklerini söylüyorlar...
by dediğimiz de öyle gözde büyütülecek insanlar değil...benim senin gibi insanlardır..hepsi de geçmişte bizim gibi ky imişler..geçmişte goodyear hissesinde iken bir tanesi ile tanışıp telefon ile görüşüyorduk..kendisi bayan bir avukat idi en son seçimlerde istanbuldan akp den aday olmuştu...goodyearın %5 payına sahip idi...onun ile ve diğer by lar ile rahat rahat konuşup fikir alış verişlerinde bulunuyorduk...tanıdığım by ların tümü temelciydiler dostlar..uygun yerden alıp gerektiğinde yıllarca hisse taşır ama sattığı zaman da en az 3-5 kat kar yapıyorlardı...
mesela sözünü ettiğim bayan kardemiri 0,50-1,00 aralıklarından almış ve en son 3,00 fiyatından satmış idi...onun satışından sonra da hisse 5,00 ları görmüş idi...
tabi benim sermayem çok çok küçük idi ama benim sermaye artış oranıma da hayret ediyordu....malum sermayemin nerelerden nerelere geldiğini siz de biliyorsunuz dostlar...tabi bu karı küçük çaplı bilgi ve tecrübelerim ile yaptım...en önemlisi de nasibimiz açık idi...