-
domatesin üstüne bastılar salça oldu...:kahkah: kurtmaya bile gerek kalmadı..4 haftalık düşüş boyunca hiçbir destek çalışmadı...
haftalıkta 1 tane kaldı, sanırım onu da kırabilirler.. laf olsun diye az bir şey alış yazdım itiraz etmeden kucağa bıraktılar..:kahkah:
-
Vermek kolay, verirsen illaki bir yerlerden birileri alır, çıkar yani...BRKSN hikayemi en iyi bilenlerdensin sayın esozcan üstadım...Orada da vermişlerdi sonra ben de onlara verdim...:kahkah:
Bu mesajım da burada bir köşede dursun...:cool:
-
sn üstadım 14.81 den az ilave yaptım.. zaten desteğe de 3-5 kademe kalmıştı... ufukta hiç bir gelişme görünmüyor... burada uzuncu olduk..:kahkah: brksn ise bu hafta el bombası gibi oldu... birinin pimi çekmedi lazım... fade de pim de yok..
yanlış yorumlanması diye brksn a göndermedim..
https://i.hizliresim.com/8njwlie.png
-
Sözde bankalardan yan kağıtlara geçtim ki, riski azaltayım diye...Elimdeki 5 kağıdın 3 ü devre kesti...:) Hadi GEDZA, SMART, BERA kısa zamanda iyi prim yapmışlardı anlarım da buna ne oldu da böyle soluksuz düşüyor anlamadım...Zaten ben bu kağıdı hiç anlamadım :) ama sabır benden sorulur...Alt pazarda BRKSN'ı 2 yıl beklemişliğim oldu, inandım ve parayı vurdum...Burada da aynısı olacak adım gibi eminim...:yes:
-
üstadım, umarım beklediğin gibi gerçekleşir.. stop uygulamadığı için kendime kızıyorum.... üsten verip alttan almak vardı... hayırlısı..
bekleyeceğiz artık..
-
Ya, şöyle...Sonuçta mini minnacık ama şıkır şıkır bir firma...AVM, Seralar, Robotlar, pazarı hazır katma değerli ürünler ki, hem de ne pazar...Walmart, Kroger vs iş ilişkileri, deneme üretimleri bilmem ne...Adamcağızı dikkatle dinledim gayet vizyoner; şirketine hakim...Biraz da inanmak lazım, yoksa borsa macerası denen şey olmaz...İnanmadığı bir şeye kim para yatırır ?!...
İnandım, bekliyorum...Sabır bedava sonuçta...:)
-
Kasım ayında aldığı siparişin sevkiyatını Ocak-Şubat-Mart aylarında yapacak demek ne demek ? Zaten full mesai çalışıyorlar ancak yetiştiriyorlar demek...Eee daha ne olsun; ürettiği malın pazar sorunu olmayan bir firma işte...Al, unut illaki hatırlayan birileri çıkar...:)
Piyasa oyuncularının çoğu (özellikle borsaya yeni adım atanlar) spekülasyon peşinde...Değer yatırımcısı yok denecek az kaldı maalesef yoksa bu tahtacı gençler bu kadar rahat şow yapamazdı...Şow için tahtaya koydukları lotlarda 10-15 binlik emirler...Bugün dikkat ettim 8 dakika boyunca tek 1 lot işlem görmedi, canları sıkılmasın diye aldım 1.000 lot robotları a.q. dağıttı... :kahkah:
-
üstadım ben kendime kızıyorum..
yeşil beyazdan ayrılıdığın da leylak kırıldığında, bir gemi kalkmalıydı bu limandan..
https://i.hizliresim.com/411y48g.png