Bakan Koca: "Düğünlerle ilgili organizasyonun nikah tarzında olması, nişan, kına gibi etkinliklerin yapılmaması şeklinde Bilim Kurulumuzun önerisi oldu."
Printable View
Bakan Koca: "Düğünlerle ilgili organizasyonun nikah tarzında olması, nişan, kına gibi etkinliklerin yapılmaması şeklinde Bilim Kurulumuzun önerisi oldu."
'' -Şimdiye kadar, İstiklal Harbimizi, Sakarya Meydan Muharebesini, 'Büyük Taarruz'u kimse bu kadar güzel anlatmamıştı. ''
https://twitter.com/Saka_larr/status...57897223598085
https://www.youtube.com/watch?reload...ture=emb_title
Vaka sayısında ankara istanbulu katladı...Neden ?
Hastalığı önemssiz göstermek istemiyorum ölümcül ama 65 yaş üstüne, 65 yaş altı altı istisna olmakla beraber trafikte ölenler kadar yoktur..
saatler önce Yukardaki yazımda bahsettim, Kamu personeli çok, memur şehri. corono ol en az 1 ay işe gitme, kamu personelinde 60 yaşında kimse yok, ölüm korkusu da yok , geçirenler normal bir grip kadar eziyet çekmiyor, bizim işyerinde en az 20 kişi yakalandı,bırak hastaneye yatmayı ben evde yatanı dahi görmedim, geçmiş olsun diye aradıklarım gayet iyi,sesler gür,keyifler yerinde...
Kamuda İdari izinli saymak yerine,virüse yakalananları ve filyasyona tabi olanları bir ögrenci yurduna toplasalar ne yakalanan kalır ne de temasta bulundum diyen kalır.
Bakan Koca: "PCR ile ilgili bazı özel hastanelerde kaydın yeterince doğru tutulmadığını gördük. Gerekli uyarılar yapıldı. Şu an da o anlamda bir sıkıntı yok."
Bakan Koca sosyal medya hesabından : Toplum Bilimleri Kurulumuzun önerisi ile Salgın Yönetiminin doğru iletişimi açısından bundan sonra günlük ve haftalık daha detaylı bilgileri covid19.saglik.gov.tr adresinden takip edebileceksiniz. Önemli gelişmeleri buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Koronavirüs Bilim Kurulunun bugünkü toplantısında alınan tavsiye kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine “Covid-19 Tedbirleri” konulu ek genelge gönderdi. Genelgeye göre daha önce 14 ilde ilan edilen düğün kısıtlamaları ülke geneli için geçerli olacak.
Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak
Nikah merasimi şeklindeki düğün veya nikahlarda oyun oynanması ve dans edilmesine, toplu yemek dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına izin verilmeyecek
Gelinle damadın birinci ve ikinci derece yakını olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 15 yaş altı çocukların düğünlere ve nikah törenlerine katılması yasaklanacak