-
Takasın büyük bölümünün (%69.72) UNLU MENKUL de olduğunu ve bu hisselerin çok büyük oranda hisse sahiplerine ait olduğunu anlamak için kahin olmaya gerek yok. Yüzde 7 de CITIBANK ın sahipliği olduğunu düşünürsek, hissenin % 76.72 si sadece iki kurumun elinde bulunuyor, geriye yüzde 23.28 hisse kalıyor yani kalan lot sayısı 27 milyon. Geçen gün Ahlatçı yaklaşık 2 milyon lot ile tahtayı tavana taşıdı, bu arada iki büyük hissedar tahtaya mal satmadı. Peki Ahlatçı tahtadaki toplam 117 milyon lota rağmen sadece 2 milyon lot ile bu hareketi yapabilir mi? Yapamaz. Bir tahtayı yavaş yavaş götürürsen KY azalacığına çoğalır, sert hareketler yaparsan dökmek kolay olur, demek ki sert hareketlerin bir nedeni var. Tahta toplu, istendiği anda istenilen rakamlara götürülebilir. Bunlar işin gölgede kalan tarafları, şahsım adına bu verilere çok takılmadan temel analiz verileri ile hareket etmeye çalışıyorum. sadece takaslarla ilgili bir beyin cimnastiği yapmak istedim. Al sat tut tavsiyesi değildir.
-
-
-
Evet dostlar 9.55 çanağın üstündeyiz. Burada kalıcı olmak çok önemli.
-
-
Arkadaşla sn lohunlahu ve tahminci arkadaşlarımıza itibar puanı verelim lutfen.cok yardimlari oluyor.
Bilen birisi bana da özelden yazsın ben basaramadimniibar puanı vermeyi.
Teşekkürler
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Maşallah... tahta alıcıya döndü. YTD.
https://i.hizliresim.com/8pre0dc.jpeg
-