Başkası kaybedince sevinmek herkese nasip olmayacak bir duygu!
Printable View
Geçen sene 10 Kasım akşamı ISDMR den ikinci temettü haberi geldi.
8 Aralıkta ödemesi oldu.
Bu sene de benzer bir hareket beklediğim için;
Bugün 1,1550 parite ile EREGL hisselerimin bir bölümünü sattım.
Ve ISDMR e ilave yaptım..
Mesajım burada dursun; bakalım zaman ne gösterecek.
Seviyesiz ile seviyesiz olup forum itibarının düşürülmemesi ümidiyle...
Uyku tutmadı, ne yapacaksın…
Lotları sayıyorun 😂
Twitter da gezinirken, 2008-2013 arası sabit kaldığı yazan bir eleştiri vardı,aslında bölündüğü için düzeltilmemiş grafiğe bakmak lazım…
Tüm twitleri okudum, kimi enflasyon yoktu o zaman diyor kimi başka şey.
Biri ilginç bir şey yazmış gündüz vakit olursa hesaplayacağım.
2008-2013 arası fiyat ortalama 0,80 tl iken 5000 adet hisse almış 5 yılda bu hisseler fiyat hemen hemen aynı olmasına rağmen her sene ortalama %30 bölünerek ve %30 temettü ile 50000 olmuş yani 10 kat artmış!
Şimdi bana kaybolan yıllarım kalsın 2008’i verseler ne güzel toplardım seni ben!
2014 den sonra da o 50 bin hissenin yükseldiğini düşünün 😂 ki o zamandan beri de bir daha bölünmemiş…
Belki hesap yanlıştır düzeltilmemiş fiyatlardan hesap yapacağım hadi 50 bin çıkmasın da 30 bin lot olsun!
Yani grafiklere bakıp o dönemi ve şartları yaşamadan da yorum yapmak haksızlık olabiliyor gözünüzü karartın toplamaya devam 😂😂
Aldırmayın temettü düşmanlarına, onlar sizin lotları kapma peşinde olan günlükçüler, al satçılar…Sizin lotları alıp satma peşindeler! Uyanık olun, bakın ben uyuyor muyum hepinizin aksine şu an hatta… Gerçek Bir temettücü hafta sonu piyasa kapalı iken bile uyanık olandır 😂
Arkadaşlar günaydın. Şu lanet olası iş bankasında yatırım hesabında işlem yapabiliyor musunuz şu an?
Her gün her gün en az 3-4 saat işlem yapmama izin vermeyip devam eden altyapı çalışmaları bilmem ne bahaneler yazıyor. Altyapı çalışmaları 2 sene mi sürer?
Bugün de sabahtan beri teknik nedenlerle deyip hisse alış emri vermeme izin vermiyor. Ne işcepte ne de İnternet sayfasında.
Bu gıcıklığı bir tek bana mı yapıyor 2 senedir? Bunu merak ediyorum.