Selim bey ben sizin inatciliginizi cidden görmedim. Ayrica karadenizliler dediğim dedik olurlar. Siz çok aklı selim bir insansınız..
Egeliye dönüşmüşsünüz:yes:
Printable View
Selim bey ben sizin inatciliginizi cidden görmedim. Ayrica karadenizliler dediğim dedik olurlar. Siz çok aklı selim bir insansınız..
Egeliye dönüşmüşsünüz:yes:
Anılarınız çok guzel:yes:
Güneş doğarken ki sahilde kahvaltı olayiniz harika:)
Dünyanın sonu öyle de böyle de geliyor zaten.. Çok şey yapmamak lazım diye düşünüyorum artık ben:):):)
Çok detaya girmeden ama kimseye ya da varoluştaki herhangi birseye zarar vermeden ölçülü yaşayıp keyif almak lazım. Her yıldız bir gün sönecek. Güneşimizin de enerjisi bitecek.. Hayat son bulacak..
Bunlar benim düşüncelerim tabi..
Ve sonsuz hayatımız başlayacak.. Bu da inancım :kalp:
Ben et de yiyorum, sebze de yiyorum, tatlı da yiyorum, tuzlu da yiyorum.. Canım ne isterse.. Ölçüsünde ama.. Kendime engel koymuyorum..
Demokrasiye inancım yok demiştim ya. Aynen buradakileri düşünüyorum.
İzleyin diye atmadım, "İzlemek isterseniz fena olmaz" diye attım...
Şunu izle şunu izle şunu izle diye bana link atan arkadaşlarım geldi aklıma. Onlar öyle yapınca izleyesim varsa bile izlemiyorum. Nedenini bilmiyorum. Bak gördün mü? Ne kadar da inatçıyım ...
Olması gereken bu, evet!!!
Ama birileri ısrarla "en iyisi bu" diye insanları maniple ediyor.
Bugünlerde de örnek olarak yulaf var mesela. Ben bildim bileli sütlü yulaf severim. Ama her gün yemezdim. Arada bir alırdım, çünkü belli marketlerde vardı.
Şimdilerde, yemek tarifi paylaşımlarında, izlediklerimden yarısı yulaflı börek, yulaflı yumurta, yulaflı bilmem ne ... Sanki pazardan alınabilen şeylerde asla yulaftaki besin değeri yokmuş gibi davranılıyor. Sinirden çatlıyorum. O yulaf tarifi veren kızın kafasını bir çuval yulafın içine sokup zorla "daha yulaf demicem" dedirtmek istiyorum.
Tıpkı o diğer mitinge gidenlerinki kadar öfke doldum şu an!