Bankalar hakkında asılsız spekülasyon suçtur. O sosyal medyadaki hırboları akşam alırlarsa şaşırmam, umarım alırlar.
Printable View
Bankalar hakkında asılsız spekülasyon suçtur. O sosyal medyadaki hırboları akşam alırlarsa şaşırmam, umarım alırlar.
Şişecam RSI 30 a gelmiş. Rusya savaşında gelmişti en son. Nefessiz soluksuz bastı adamlar 50 den beri
bankalar döviz yükümlülüklerden dolayı döviz çekene ödeme yapmaya istekliler. Ama tersi şekilde gidip bi 500k dolar getirdim yatıracağım diyin almıyorlar. bence bankalarda fiziki döviz ödemelerde sorun yoktur, bu konuyu müşteri temsilcime defalarca sordum. O tweeti bende okudum, eğer o adam TR de ise alırlar emniyete, sen ne güzel twitler atıyorsun diye.
Çarşıda döviz gevşemiş biraz 20.29
https://twitter.com/e507/status/1651...sEXVV64xg&s=19
MB altın satışına artan oranlar ile devam ediyor.
Güneş panelinde en önemli girdiler hücre, cam, alüminyum deniyor. kabaca 200 watt panel alanı 1 m2. Türkiye'de yıllık 9000 Megawatt panel üretim kapasitesi varmış. Hesabım doğru ise 45 milyon m2 cam gerekir. 1 m2 cam 200 TL olsa yıllık 9 milyar TL'lik bir pazar olması gerekir.
Geçen bir firma güneş paneli cam yatırımı açıklamıştı, ŞİSE CAM da bu alanda yatırım açıklamıştı.