Enflasyon yerine tlrefe oran ile bakılsa daha iyi olabilir.
En azından bir "piyasası" var..
Printable View
Her şeye rağmen umudumuz var.
Hayırlı ve bereketli bir gün olması temennimdir.
https://resmim.net/cdn/2024/02/06/ZAtU5n.png
Sürekli böyle şeyler paylaşıyorsun ; piyasa kötü madem burada ne işin var? Borsa yılbaşından bu yana % 17,4 kazandırdı? Sen bu arada % kaç kazandın? Ne kadar meraklısınız böyle şeyleri takip etmeye.....
İsim vermicem ünlü bir bayan yorumcu var bir yerden maaşlı. Şimdi uygulanan politikaya laf edemiyor etse önüne konacak çünkü biliyor.E 45 faiz yetmez ne olmalı en az 50. Eğer bugün faiz % 55 olsa aynı kişi o maaşı aldığı için yeterli demez % 60 olmalı demezse bende hiçbir şey bilmiyorum. Biraz uyanık olun.Bir trend varken maksimum getiri elde etmeye çalışmak dışında gereksiz şeylerle uğraşmayın....
Ya da piyasa bu kadar kötü size göre iyi olana kadar bu işlere ara verin.....
Benim maaş farkı yatmış,
İnan ki böyle tek tarafa olumlu koysa ya da koyan biri olsa ona da eleştiri getirirdim. Ama piyasa yükselirken sürekli olumsuz paylaşım yapmak ne bileyim bana garip geliyor.
Kim neyi başaramadı şu an? Aynı şeyleri o zaman Kemal Derviş e de yaptı bu tarz çok bilenler.Kusurabakmasınlar bazı arkadaşların kafa siyasete öyle gitmiş ki arkada neler dönüyor gerçekten farkında bile değiller.
İsim veremem adamın biri 28 mayıs seçimlerine kadar Muhalefet kazanacak ona da görev verilecek diye twitterında yapmadık eleştiri bırakmadı. Şimdi bir Üni de hoca. Bizim piyasada biri eğer üni de hocalığı kabul ediyorsa o zaman hiç konuşmayacak.
Bu işler bu kadar kolay olmamalı.
Ben bu tarz eleştiriler için henüz erken diyorum biraz piyasa bilgisi olan her insanda bunu bilir.