:kahkah:
Sinirlarin delik deşik olmuş taahhaud vermişler
Nasıl bu kafaya sahip oluyorsunuz :drunk:
Printable View
Beni kastediyorsan sıkıntı yok. Portföy en yuksekteyim dünden itibaren. Başkaları sikintidaysa bilemem. Zottirik var zottirik var.. gaz verme olarak düşünüyorsan o ben de olmaz yanlış sulardasın. Ne portfoyum bellidir ne de tavsiyem mevcuttur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her 1 Suriyeli bizimkilere 1 oy demek..bu oylar altından daha değerli artık..Suriyeliler giderse bunlar da gider
Mezhepçi olmayarak..
Fazla içme..Adamlar tüm ailesini-eşyasını yüklemiş,10 kişilik aile sınır kapısından imza atarak çıkıyor.
Güney sınırlarının güncelini görmeden sallamak kolay.
Sen VANDAN gelen AFGANLI ergenler mi sandın.
Suriye sınırından ,izin almadan geçemezsin...
Saçma sapan bilmeden milleti manipule ediyorsunuz...
Bari kendi kanallarınızı izleyin.Onlar bile daha objektif..
Haber okumaz-dinleme...Batıdan öteye gitmemiş adamlar ahkam kesiyor.
tamam işte bop böyle çalışmaya devam ediyor burada kimse söylüyor mu veya 2011 tarihine geri dönüp bakıyor mu bu bop projesini nasıl başladı, nasıl ilerledi , kimlere neler vaat edildi devamında neler olduda bu orta doğu buraya geldi diye soruyor mu yok.mezheplerle insanları birbirine katlettirdiler şimdi millet eset şöyle eset böyle diyor eset dün de öyleydi bugunde öyleydi yeni olan birşey değil.Ama yeni olan ve bu işlere bu bölgede kim çanak tuttuysa bunlar gözümüzün önünde yaşandı yaşanmaya devam ediyor.Ama tv de bizim gözümüze sokulan vatanına dönen halk , vatanı için savaşa halk ,yoksulluk ama kim bu duruma getirdi 2011 bakıldığında anlarsın cihatmış oymuş buymuş boş işler ben bu düzene kim çanak tuttu ona bakarım.